Pajo, pravi drugo pa će da piju mozak jedno drugom a ne tebi. Doduše to nije ništa lakše slušati
Od kad idemo sa decom obično spavamo u odlasku, i šta znam, malo je smor i u tom usputnom mestu, Dojran, Romantika, a tu provedeš veče i sledeće jutro, koje se isto razvlačiš u polasku... Ramada kod Đevđelije je verovatno najbolji smeštaj na tom putu, dobar hotel, imaš bazen, igraonicu za decu itd. ali i košta solidno. Sa druge strane ta spavanja uz put sam računao da ti kupuju tipa pola dana više na moru, a spavanje plaćaš manje, pa ima i neke kakve takve ekonomske logike.
Prošle godine smo spavali na Dojranu, ujutro doručkovali opušteno tamo, za dlaku promašili trajekt za Tasos pa čekali sledeći nekih 45 min. Na kraju su kumovi koji su krenuli to jutro oko 5-6 iz Beograda stigli sledećim trajektom posle nas, nismo ništa posebno uštedeli vremena što smo spavali na pola puta. Razmišljam da ove godine probam tako raniji polazak, što je najgore ja obično prvi ustajem nije mi to problem, samo kad bi mogao moje nekako da teleportujem u kola.