Tesla automobili
Re: Tesla automobili
Za to vreme ga nije tek tjunirao nego povecao snagu skoro duplo.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Kaže stock je išao 10.8s
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Dokle god su ovakve baterije i struja se pravi na ovaj način, zapravo bi verovatno uništili planetu zemlju kad bi sutra svi automobili postali električni.
Treba zaračunati zagađenje proizvodnje struje plus svi gubici do Tesline baterije. Svakako daleko više zagađuje nego energija koja se proizvodi na licu mesta u samom vozilu.
Nije sve baš tako sjajno oko elektromobila globalno gledano.
Tapatalk
Treba zaračunati zagađenje proizvodnje struje plus svi gubici do Tesline baterije. Svakako daleko više zagađuje nego energija koja se proizvodi na licu mesta u samom vozilu.
Nije sve baš tako sjajno oko elektromobila globalno gledano.
Tapatalk
Struju mozemo da proizvodimo free od prirodnih resursa ili nuklearne energije koja je potpuno cista.
Mislim da bi dobro bilo da sve zemlje krenu putem Norveske i da zabrane vozila na gorivo.
http://www.klix.ba/auto/norveska-ce-do- ... /160605008
Mislim da bi dobro bilo da sve zemlje krenu putem Norveske i da zabrane vozila na gorivo.
http://www.klix.ba/auto/norveska-ce-do- ... /160605008
Ma kakvih kurcevih novih tehnologija, hipsteraj najobicniji, da se kurce i tripuju da su posebni.Floyd napisao:Ne bih ni ja uzeo auto bez probne vožnje. Teslu svakako i ne kupuju ljubitelji automobila već ljubitelji novih tehnologija.
Plus za malu lovu dobili super ubrzanje i to je to.
Komentar moje bivse devojke je bio da su idioti oni koji kupe auto bez probe, kada je njen drugar narucio Audi A3 bez probanja i da su vozaci Tesle kompletni retardi, operisani od uzivanja u zivotu

A ja sam sedeo u 5 jako dobrih automobila i sediste mi je odgovaralo u 3, u 2 me je boleo donji deo ledja posle vise od pola sata sedenja.
Sunnyvale, koliko se doplacuju 360 stepeni kamera, ventilacija sedista i head up display na Tesli ili idu standardno?
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Nema Tesla HUD ako se ne varam.
Nemoguce da to cudo tehnologije i lider modernog automobilizma nema te trivijalne stvari koje ima pisljiva C klasa za cetvrtinu te cene?
Sokiran sam, to mora da je greska.
Sokiran sam, to mora da je greska.
Idu standardno. Nema hud ali zato ima aplikacija na ovom tabletu koja je jos bolja.Xepoj87 napisao:Ma kakvih kurcevih novih tehnologija, hipsteraj najobicniji, da se kurce i tripuju da su posebni.Floyd napisao:Ne bih ni ja uzeo auto bez probne vožnje. Teslu svakako i ne kupuju ljubitelji automobila već ljubitelji novih tehnologija.
Komentar moje bivse devojke je bio da su idioti oni koji kupe auto bez probe, kada je njen drugar narucio Audi A3 bez probanja i da su vozaci Tesle kompletni retardi, operisani od uzivanja u zivotu![]()
A ja sam sedeo u 5 jako dobrih automobila i sediste mi je odgovaralo u 3, u 2 me je boleo donji deo ledja posle vise od pola sata sedenja.
Sunnyvale, koliko se doplacuju 360 stepeni kamera, ventilacija sedista i head up display na Tesli ili idu standardno?
Ma ne sumnjam da je bolja aplikacija na tabletu.
I 360 parking kamera je standard?
I 360 parking kamera je standard?
sunnyvale napisao:Idu standardno. Nema hud ali zato ima aplikacija na ovom tabletu koja je jos bolja.Xepoj87 napisao:Ma kakvih kurcevih novih tehnologija, hipsteraj najobicniji, da se kurce i tripuju da su posebni.Floyd napisao:Ne bih ni ja uzeo auto bez probne vožnje. Teslu svakako i ne kupuju ljubitelji automobila već ljubitelji novih tehnologija.
Komentar moje bivse devojke je bio da su idioti oni koji kupe auto bez probe, kada je njen drugar narucio Audi A3 bez probanja i da su vozaci Tesle kompletni retardi, operisani od uzivanja u zivotu![]()
Leba ti, kako moze aplikacija na tabletu biti bolja od HUD-a???
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Ček malo, sad će te ubedi. Mene zamalo ubedio da su bitniji dodaci i koji OS ima auto, od performansi, udobnosti, kvaliteta.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Mene je ubedio jos kada je rekao da se sada kola kupuju online, a ne kao seljaci koji probaju kola pre kupovine.
Za tu izjavu ga treba banovati na nedelju dana 

Nije to on rekao, nego njegova devojka, kao i moja sto je izrazila svoje misljenje, a on se sa njegovom samo slozio.
Jebiga, drugi smo sloj drustva, moje devojke nemaju plave krvi u sebi.
Jebiga, drugi smo sloj drustva, moje devojke nemaju plave krvi u sebi.
Sve dok Tesla nema nikakvu konkurenciju, mogu da rade sta god hoce i prolazice im.