Vežbanje, dijete, teretana...
Re: Vežbanje, dijete, teretana...
Davno sam voleo kolu, sada je popijem samo u retkim slucajevima kad je mesam sa viskijem u izlasku ali i to je bas retko. Samu kolu mislim da nisam popio vise od 10 god.
Pijem samo vodu (u kaficu eventualni kisela voda) i jedan vocni sejk dnevno, i to mi najvise prija.
Pijem samo vodu (u kaficu eventualni kisela voda) i jedan vocni sejk dnevno, i to mi najvise prija.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Ja sam našao super zamenu za Kolu i ostale sokove. To je ova slatka voda. Sad sam pročitao i pogrešne podatke o šećeru sam dao juče. Na 100 ml te vode ima 1.1g šećera, tj. u proseku pijem pola litra do litre i to je desetak grama šećera. Ne znam šta mi bi da napišem 53g šećera.
Xeroje, odatle ti tih 500g šećera u danu?
Ne jedem slatkiše svakodnevno toliko. Recimo kad mi je baš ''sladak'' dan, ne pojedem više od 120-150g šećera. Kad mi je normalan dan, ispod 50g i to je ono što znam. Recimo litar ove vode, neku voćku i npr voćni jogurt. Ali ni to nije svakodnevno.
Ne odosmo na planinu.

Supruga ima sutra ispit, pa se unervozila. Verovatno u nedelju, ako ne odemo na jezero na kupanje:
Xeroje, odatle ti tih 500g šećera u danu?
Ne jedem slatkiše svakodnevno toliko. Recimo kad mi je baš ''sladak'' dan, ne pojedem više od 120-150g šećera. Kad mi je normalan dan, ispod 50g i to je ono što znam. Recimo litar ove vode, neku voćku i npr voćni jogurt. Ali ni to nije svakodnevno.
Ne odosmo na planinu.
Supruga ima sutra ispit, pa se unervozila. Verovatno u nedelju, ako ne odemo na jezero na kupanje:
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Ti si najjači lik.
Tražiš savet i svi ti redom kažu slično, a to je da batališ tu slatku vodu i generalno šećer, ali ti i dalje nalaziš argumente kako da nastaviš da je piješ. 
ne preskači treninge...rekoh ti, pola sata do sat dnevno. nema šanse da ne nađeš toliko vremena.
napravi dobar plan jer je dobar plan keva uspeha
a to smeće što piješ, jedeš, baci u đubre
umesto šećera koristi malteks ili crni šećer iz šećerne trske
koristi nerafinisanu morsku so ili himalajsku so
idi na pijacu i biošpajz
kupi vitamix ili hurom
napravi nešto, jebote, mani se šarenih pakovanja, tebi je bar sve dostupno
napravi dobar plan jer je dobar plan keva uspeha
a to smeće što piješ, jedeš, baci u đubre
umesto šećera koristi malteks ili crni šećer iz šećerne trske
koristi nerafinisanu morsku so ili himalajsku so
idi na pijacu i biošpajz
kupi vitamix ili hurom
napravi nešto, jebote, mani se šarenih pakovanja, tebi je bar sve dostupno
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Pijem čaj sa manje šećera ujutru i pijem običnu vodu i ubacim malo limuna. Ne vraćam se na ovu slatku vodu. Kad odlučim nešto, držim se toga. Evo posle dve godine pijem vodu. Uspeh je to za mene 
Ne mogu pola sata dnevno, lenj sam za toliko. Mogu 2x nedeljno trčanje, jendom bazeni i jednom bajk.
Ne mogu pola sata dnevno, lenj sam za toliko. Mogu 2x nedeljno trčanje, jendom bazeni i jednom bajk.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Ajde ne lupetaj napamet, nego potkrepi dokazima, daj neke studije koje to dokazuju. Istina, aspartam nije zdrav, ali daleko od tih bolesti kojima se ti tako nonsalantno razbacujes. Glupost da ti je jetra otisla od bilo koje koka kole, a pogotovo zero, ne znam ni kako bih prokomentarisao...passenger napisao:Zašto misliš da je samo šećer nezdrav? Pogledaj šta sve ima u Koli zero. Stvari koje izazivaj dijabetis2 i kancer. Ima i veštačke zasladjivače.
Zero je napravljen za ljude koji bi da batale Kolu, a ne mogu, pa piju Zero jer nema šećera i ispade zdraavije od čaja. I ja sam pio Zero i pričam svesno o zavisnosti, jer mi je jetra stradala od Kole i bio sam 11 dana u bolnici zbog toga.
Koliko si ti to pio kada ti je od zero otisla jetra, 30 godina po 10l dnevno?
Doziveh i to da zasladjivac koji sluzi za zamenu secera za dijabeticare, izaziva dijabetes, a 150g secera dnevno nije nista i nicemu ne skodi
Druze, toliko proteina nije preporucena dnevna doza na tvojih 70kg, a ne secera.
A tek ti sokovi na razblazavanje sto pijes su katastrofa. Nema niceg losijeg od secera, a vestacki zasladjivaci nisu svi losi, svakako su svi zdraviji od secera, koji upravo izaziva ono sto ti govoris da zasladjivaci bez kalorija izazivaju, dijabetes 2.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
Čisto da znaš da nije glupost uopšte, znam čoveka koji je sa Coca Colom oštetio jetru . Jeste da je pio 2-4 l 30+ godina ali je moguće.Xepoj87 napisao:Glupost da ti je jetra otisla od bilo koje koka kole,passenger napisao:Zašto misliš da je samo šećer nezdrav? Pogledaj šta sve ima u Koli zero. Stvari koje izazivaj dijabetis2 i kancer. Ima i veštačke zasladjivače.
Zero je napravljen za ljude koji bi da batale Kolu, a ne mogu, pa piju Zero jer nema šećera i ispade zdraavije od čaja. I ja sam pio Zero i pričam svesno o zavisnosti, jer mi je jetra stradala od Kole i bio sam 11 dana u bolnici zbog toga.
Sent from my Sony
Ljudi napisali da izbaciš šećer, a ne da piješ čaj da manje šećera. Stavi na vrh kašičice meda, šećer izbaci iz kuće, šta će ti ikad u životu ako ne spremaš kolače?
Tapatalk
Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
I obavezno dosta vode. Ne razne druge tecnosti, vec voda.
TapaT
TapaT
To odlazi od secera, a ne od coca cole, pa cak i od obicne, jer ima veze sa kolicinom secera(1 limenka sadrzi oko 10 kasicica secera), a ne konkretnim picem. Pogotovo zero ne utice ni na sta, jer bih do sada imao neku promenu u sistemu, s obzirom da 20 godina pijem coca colu light i zero i skoro nista drugo, osim povremeno neke druge gluposti. Takozvana masna jetra, evo primera: http://www.dailymail.co.uk/health/artic ... -cent.htmlTheWickerMan napisao:Čisto da znaš da nije glupost uopšte, znam čoveka koji je sa Coca Colom oštetio jetru . Jeste da je pio 2-4 l 30+ godina ali je moguće.Xepoj87 napisao:Glupost da ti je jetra otisla od bilo koje koka kole,passenger napisao:Zašto misliš da je samo šećer nezdrav? Pogledaj šta sve ima u Koli zero. Stvari koje izazivaj dijabetis2 i kancer. Ima i veštačke zasladjivače.
Sent from my Sony
Ali me zanima odgovor na moje pitanje, koliko dugo je Passenger pio coca colu zero, pa mu je ostetila bas jetru. Dodatno je zanimljivo da sve, cak i vodu pije sa secerom, a bas coca colu bez.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Ljudi nemojte biti toliko iskljucivi, sve je u meri.
Ti njegovi napici imaju malo secera, sta fali da ih pije. Sad smo dosli do toga da od nalivanja secera mora na nulu da se svede, pa ima valjda i nesto izmedju
Oko tih zasladjivaca se mnogo buke dize ali cak ni omrznuti aspartam kada je radjena velika studija nije pokazao nista od tih strasnih karakteristika koje mu se pripisuju...
Meni su oko pre 7-8 meseci dijagnostifikovali bolest masne jetre (pio sam dosta Cole i jeo slatkisa), medjutim saseko sam unos secera nekoliko puta (nisam ga izbacio ali ga unosim bar 2-3x manje) i cak se i lekari cude koliko brzo i dobro mi se jetra dovela u red...
Tako da mislim da nema potrebe biti previse iskljuciv, samo ne preterivati ni u cemu...
Ti njegovi napici imaju malo secera, sta fali da ih pije. Sad smo dosli do toga da od nalivanja secera mora na nulu da se svede, pa ima valjda i nesto izmedju
Oko tih zasladjivaca se mnogo buke dize ali cak ni omrznuti aspartam kada je radjena velika studija nije pokazao nista od tih strasnih karakteristika koje mu se pripisuju...
Meni su oko pre 7-8 meseci dijagnostifikovali bolest masne jetre (pio sam dosta Cole i jeo slatkisa), medjutim saseko sam unos secera nekoliko puta (nisam ga izbacio ali ga unosim bar 2-3x manje) i cak se i lekari cude koliko brzo i dobro mi se jetra dovela u red...
Tako da mislim da nema potrebe biti previse iskljuciv, samo ne preterivati ni u cemu...
pa to je odlično, ali ja sam ti rekao svaki dan jer si se uprpio od to malo stmačića što imaš pa bi bilo odlično da stalno radiš plank (izdržaj). za to ti ne treba više od 10min.passenger napisao:Pijem čaj sa manje šećera ujutru i pijem običnu vodu i ubacim malo limuna. Ne vraćam se na ovu slatku vodu. Kad odlučim nešto, držim se toga. Evo posle dve godine pijem vodu. Uspeh je to za mene
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Plank ne skida stomacic, vec jaca "core" misice.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
jedna vežba svakako ne skida stomak, pa ni plank, ali sam mu ja predložio kao dopunu uz ono što već radi
@passenger
i dobro zapamti ovo:
“Čovek postaje ostvaren u vežbanju samo ako to radi veoma dugo, bez prekida i uz potpunu predanost.” ~ Yoga Sutra I.14
@passenger
i dobro zapamti ovo:
“Čovek postaje ostvaren u vežbanju samo ako to radi veoma dugo, bez prekida i uz potpunu predanost.” ~ Yoga Sutra I.14
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-