Biciklizam
Re: Biciklizam
Na koliko bara duvate gume na biciklu? Radi se i planincu ali sa gumama za cestu i vozi se 90%po asvaltu.
Tako se radi posao, ludost je kupiti bicikl tako skup a da ti ne odgovara. Skije, bicikli, pancerice, to se ne kupuje bez probe...
I to su nam, Svajcarci dali bajs i rekli, vozi se po gradu, idi oko jezera, radi sta hoces, to im je podrazumevano...
I tako jedan po jedan, sve vrhunski bicikli, najskuplji u radnji...
I znali su da nismo kupci, vec samo razgledamo.
I to su nam, Svajcarci dali bajs i rekli, vozi se po gradu, idi oko jezera, radi sta hoces, to im je podrazumevano...
I tako jedan po jedan, sve vrhunski bicikli, najskuplji u radnji...
I znali su da nismo kupci, vec samo razgledamo.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Pise na gumam, duvaj na MAx preporucen i cao...

Kogica Gents Racer, je dobila ovaj lepi detalj, leptiri za prednju osovinu, iz 50ih godina proslog veka Hurret Lux.
- speedy stikis
- Pridružio se: 01 Jul 2016, 12:27
Svica je to brale
Pravi tako reklamu, jaca brend
Mada sta u svici nije jako?
Nigde tebi na celu ne pise da li imas para ili ne? Tamo te postuju kao kupca i zele da budes zadovoljan proizvodom
Mogu da zamislim kako ti je bilo, bajs leti a ti imas gde da vozis staze uredjeno priroda...

Pravi tako reklamu, jaca brend
Mada sta u svici nije jako?
Nigde tebi na celu ne pise da li imas para ili ne? Tamo te postuju kao kupca i zele da budes zadovoljan proizvodom
Mogu da zamislim kako ti je bilo, bajs leti a ti imas gde da vozis staze uredjeno priroda...

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Prodaju ga posle po akcijskoj ceni od samo 3499 chf 
Sent from my LG-H440n using Tapatalk

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- speedy stikis
- Pridružio se: 01 Jul 2016, 12:27
Bude tu i veci popoust!
Koriscen + "star" model
Koriscen + "star" model
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ove sezone gotovo da ne vozim bajs. Nemam vremena tj. imao bih kada bi ustajao rano da ga vozim pre posla, a to mi nesto tesko ide. 
Uglavnom danas sam odlucio da izadjem na bajs u 6 i u roku od 5 min sam bio spreman. Nisam se pokajao, Zemun-Ada-Ostruznica-Sremcica-Ada-Zemun, svaki put se odusevim putem od Ostruznice do Sremcice, sve dok ne dodje uspon. Na kraju sam presao 62km sa 26 km/h prosecnom, nije lose za nekoga bez kondicije.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Uglavnom danas sam odlucio da izadjem na bajs u 6 i u roku od 5 min sam bio spreman. Nisam se pokajao, Zemun-Ada-Ostruznica-Sremcica-Ada-Zemun, svaki put se odusevim putem od Ostruznice do Sremcice, sve dok ne dodje uspon. Na kraju sam presao 62km sa 26 km/h prosecnom, nije lose za nekoga bez kondicije.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
To je super srednja brzina, cak stavise, svaka cast!
Sent from my PAP5044DUO using Tapatalk
Sent from my PAP5044DUO using Tapatalk
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Nije bilo vetra posle podne, pa sam na svezinu uspeo da izvucem ovoliko, i ja sam se iznenadio. U Ostruznici mi je prosecna bila 28, ali je pala zbog uspona a i u povratku sam riknuo pa sam usporio. Nekad imam dan kao danas, a nekad bolje ni da ne sednem na bajs. 

- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Juce nisam radio pa sam se sa drugarom iz Smedereva dogovorio da opletemo jednu lepu turu. Smederevo-Mladenovac-Orasje-Arandjelovac i nazad. Sa jednim svracanjem do hotel wellness centra Aleksandar ukupna distanca 133km.
Iako sam se mazao kremom za suncanje da ne izgorim usputno osvezavanje vodom na lokalnim cesmama spralo je kremu tako da sam izgoreo ko siptar na gradilistu
Iako sam se mazao kremom za suncanje da ne izgorim usputno osvezavanje vodom na lokalnim cesmama spralo je kremu tako da sam izgoreo ko siptar na gradilistu

- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Juče sam,silom prilika, išao na posao Futoškom-Futoškim Putem-Novosadskim putem do Veternika.
Staze su jednom rečju žalosne. Prljave od oštrih grančica,opalog lišća,niskih grana sa drveta na kome možete dobro da se opizdite.Grbe da ne pominjem. Više ne idem tim putem.
Sony Xperia Z3
Staze su jednom rečju žalosne. Prljave od oštrih grančica,opalog lišća,niskih grana sa drveta na kome možete dobro da se opizdite.Grbe da ne pominjem. Više ne idem tim putem.
Sony Xperia Z3
Ja isao do Mosorina-Kovilj-Budisava-Kac.
46km, prosecna brzina 25km/h, (1h:50min).
U povratku vetar ubica. Prvih 25km mi prosek bio preko 30km/h.
Definitivno moram bolji bajs uzimati, ponestaje mi brzina.
46km, prosecna brzina 25km/h, (1h:50min).
U povratku vetar ubica. Prvih 25km mi prosek bio preko 30km/h.
Definitivno moram bolji bajs uzimati, ponestaje mi brzina.
Dobra sisa zlata vredi.