http://www.brooksrunningteam.hr/trcanje ... -do-deset/
Probaj pa ćeš videti.Milos napisao:Kako sta,pustis Tihomira i kazes jao pa sta to mirise na jagode i onda svi duboko udahnu.
Eto vidiš, 25kg manje i 20% BF, pa katastrofa ako mene pitaš. Moglo je to mnogo kvalitetnije a i brže.nenad.fil napisao:Ne zalazim u ovu temu ali pošto je o hrani reč da dodam i ja koju. Ja sam šest meseci po programu koju mi je dao nitricionista jeo... pa vrlo malo-kalorijski.
Doručak: čaša jogurta plus mix pahuljica ( ovsenih, jecmenih, pšeničnih klica, mlevenog lanenog semena, susama i pšeničnih mekinja)
Užina: (3 sata kasnije) 1 jabuka srednje veličine oko 150-200gr
Ručak: tanjir supe, 300gr povrća (paradajz, krastavac, paprika itd) 100 gr ćurećeg belog mesa, 70 grama tonus hleba sa semenkama.
Užina: ( 3 sata kasnije) opet jabuka
Večera:
100 gr ćurećeg belog, 70gr tonusa, 70gr mladog sira i još 300 gr. gorenavedenog povrća
Rezultat posle 6 meseci: 25kg manje, krvna slika odlična kao i svi nalazi. 20%body fat ali na tome cu da poradim. 42% misićna masa.
Tako da se slažem sa Crnim, nije potrebno mnogo hrane da čovek normalno funkcioniše. Pričam kao čovek koji je mogao vola da pojede.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Pustis mp3 da svira i kao fol nisi skontao, nema blamamethane.master napisao:Probaj pa ćeš videti.Milos napisao:Kako sta,pustis Tihomira i kazes jao pa sta to mirise na jagode i onda svi duboko udahnu.Od lanenih pločica Tihomir je najmanji problem. Zajebano ako dođe Nenad, zvani Brzi.
Koliki ti je bio body fat kad si krenuo sa dijetom?nenad.fil napisao:Rezultat posle 6 meseci: 25kg manje, krvna slika odlična kao i svi nalazi. 20%body fat ali na tome cu da poradim. 42% misićna masa.
A vidis li da je dogurao do 42% misicne mase? Ne verujem da je to uspeo u takvom katabolizmu o kojem pises, a verujem da je rezultat pre procesa bio mnogo losiji.Uroš S. napisao: Eto vidiš, 25kg manje i 20% BF, pa katastrofa ako mene pitaš. Moglo je to mnogo kvalitetnije a i brže.
Toliko loša ishrana i toliko si gladovao (kad kažem gladovao ne mislim bukvalno bio gladan, ali si bio u žešćem katabolizmu mišića) da je jadan organizam pojeo sam sebi sve mišiće što je mogao, a sačuvao veliku količinu masnih rezervi. Normalno jer si imao jako negativan azotni bilans u telu obzirom da si imao samo 70ak g proteina dnevno.