Manje od 10 post-ova iznad

Sta mi vredi sto negde ima za 15e kad meni treba danas i sto bolji model, pa i da je 50e ako sam zadovoljan to je najbitnije.member napisao:Rekao bih da gps sara okolo pa je napravio vecu distancu. Ali nema veze.
Nasao sam model, Speedo rift pro. Na Amazonu i slicnim radnjama su oko 15eur, goblin platio preko 30eur. Vise nego duplo deru kod nas. Nema veze kad je neka dobra stvar, jebes 10-20-30eura gore/dole, ako to odmah kupis i nosis, ne cekas dostavu 15-60dana. Ali vise nego duplo razlika, bas bezveze!
Goblin, ti ne izbijas sa Jaza. Vodi bebaru na Trsteno, hladno je na Jazu
Nemam pojma, jednom sam se merio na onom Herbalife sranju kad imaju štand pa uhvatiš rukama za drške i ono ti šatro izmeri. Tad sam bio (2011) u najjačoj formi i imao sam 7.9% po tome što sumnjam da je tačno.Comi napisao:Ma ja sam i definitivno shvatio (mislimn topla voda), da je ishrana fakticki 80% svega. Ludilo!
Urose, na koliko si % bf?
Ne, gore sam ćosav skroz al zato noge kao ovčica, pa ih šišam na nulu.nikaragva napisao:Depiliraš se?
Kako ćosav? A onolike crne malje ispod leve ruke na sl.1.Uroš S. napisao:Ne, gore sam ćosav skroz al zato noge kao ovčica, pa ih šišam na nulu.nikaragva napisao:Depiliraš se?