Vežbanje, dijete, teretana...
Re: Vežbanje, dijete, teretana...
Bez uvrede al komentari su ti idiotski.
hebeno dobar odgovor . Uzivajte ljudi . Ko moze i kako moze .
. I meni se nekad ..... kad vidim neke postove , ali sta sad 

A ja bio ubedjen da je Dubai negde blizu nekog mora....zar je moguce da je CG pozeljnija turisticka destinacija od istog?sszgo napisao:Ma i mene je sramota isto. Kad me nece.
Ako me hoce onda me nije sramota...
What i do for the livin'? I live for the livin'.
U julu definitivno jeste.
Mene Dubai smori posle dve nedelje, a on živi tamo...
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
super fotke, u stilu
Nego idi do onog hotela, u steni, pored Petrovca, ne znam dokle je stigla gradnja ali pri obali ima betonskih delova lukobrana.
Čekaj zalazak, biće još kul fotke al prvo napravite par serija, ono žensku na leđa pa pushups
imam negde fotke od pre 10 godina, ne verujem da su ih pomerali jer ni hotel nije nastavljen da se gradi.
Perazića Do, tako se zvao nekad

Nego idi do onog hotela, u steni, pored Petrovca, ne znam dokle je stigla gradnja ali pri obali ima betonskih delova lukobrana.
Čekaj zalazak, biće još kul fotke al prvo napravite par serija, ono žensku na leđa pa pushups

imam negde fotke od pre 10 godina, ne verujem da su ih pomerali jer ni hotel nije nastavljen da se gradi.
Perazića Do, tako se zvao nekad

Poslednja izmena od Ji 4Tze u 21 Jul 2016, 18:53, izmenjeno 2 puta ukupno.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Mr.Rotor napisao:U julu definitivno jeste.
Bem li ga, koliko sam primetio dobro se snasao tamo, od toliko super mesta na koja moze da ode, on izabere CG.
Da se ne lazemo, i za CRO zaostaje puno. Ali ajde, 100 ljudi 100 cudi.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Naravno, bez uvrede.ftj napisao:Bez uvrede al komentari su ti idiotski.
Smatrao bih se idiotom kad bih prošetao tu ribu.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Ako ti ovakva riba treba za uzivanje.....NidzaV8 napisao:hebeno dobar odgovor . Uzivajte ljudi . Ko moze i kako moze .. I meni se nekad ..... kad vidim neke postove , ali sta sad
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Poznato sve , drustvo .... Najlaksa destinacija , najjednostavnija , nista cudno . Ja sam znao da odem na 4-5 dana do tamo . Okupam se malo vidim se sa nekim , povedem nekog i nazad .....superboss napisao:Mr.Rotor napisao:U julu definitivno jeste.
Bem li ga, koliko sam primetio dobro se snasao tamo, od toliko super mesta na koja moze da ode, on izabere CG.

passenger : riba je ok , ako je dobar kres , ne vidim nikakav problem . Ne verujem da je vodi na knjizevno vece . .... More , zezanje to je neki moj trip . Mozda jevise nece videti , moza hoce koga boli uvo . Leto zezanje , za mene sve ok ....
Kakva god da je riba mnogo je ružno bilo šta komentarisati... A pogotovo ovako oštro.
Vežbanje, dijete, teretana...
Pa najbolje da cele godine bude u Dubaiu i ne mrda nigde, a gde ces bolju destinaciju za zezanje na ovim prostorima od Budvesuperboss napisao:Mr.Rotor napisao:U julu definitivno jeste.

TT
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
Naravno, mnogo je opuštena atmosfera ovde, pa su se mnogi opustili.Mr.Rotor napisao:Kakva god da je riba mnogo je ružno bilo šta komentarisati... A pogotovo ovako oštro.
Jel na moj post mislisMr.Rotor napisao:Kakva god da je riba mnogo je ružno bilo šta komentarisati... A pogotovo ovako oštro.

Mr.Rotor napisao:Kakva god da je riba mnogo je ružno bilo šta komentarisati... A pogotovo ovako oštro.

Ne. Passengerov.