Grčka

Iskustva sa putovanja, razne informacije
Odgovori
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Re: Grčka

Post od Scuderia »

Era napisao:nenad.fil, a što tebe nervira, to što meni nešto smeta? Nosi brtate punjene paprike, ko ti brani, sem carine :kezo: Ako njih prođeš ja te neću cveljati :kezo:
Meni smeta samo što me poistovećuju sa tim paprikarima, koji ne umeju opušteno da žive bar 10 dana. Ja bi jeo hleba i paštete i nutele, ali papriku ne bi nosio, da hebe oca :kezo:
Jesmo cigani, svaka čast. Nositi brdo kuvane hrane i koječega, što kući ne pojede za mesec dana samo da bi se proseravao, i niošta drugo. Pričam iz iskustva, jer nas gledam svaki božiji dan po Zlatiboru. E, donese 5 kila hleba iz Beograda. Jel to normalno?? I ponese na Zlatibor sir iz Beograda. Hebo te život!
Jel realno da ti mislis da neko nosi papriku i pastetu zbog toga sto jadan ne zna da se provede i jede 3x dnevno u restoranu? Au kakav snobizam.

Pa nosi od muke, jer nema drugi izbor, a ne sto je glup pa ne zna platiti rucak od 100e u restoranu. :kuku:

Mozda znas neke svoje iz okoline koji nose ''da se proseravaju'', ali 99% ljudi nosi jer verovatno nemaju izbor.

Sto je najjace ne znam kako na tebe (vas) utice tudja sarma iz tudjeg gepeka na tudjem letovanju. Ok ne bi ni ja nosio, ali ne bi mi palo na pamet da komentarisem tako nesto, pa jos i da osudjujem :glavomuzid:
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Slike mora, slike puta do mora, informacije o putu do mora, informacije o grkinjama...
Ostalo je nevažno.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Ali qrčenje sa sarmom na plaži, kako to može biti nevažno :kezo:
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Selfi sa sarmom molim, ako nema punjenih paprika.

Tapatalk
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Forumas nosi sarme i punjene paprike na letovanje, budi pametan, budi kao forumas.

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Era
Reactions:
Pridružio se: 28 Feb 2016, 22:52

Post od Era »

Niko od njih ne nosi sarmu, punjene paprike, pečeno prase, sir, u surutki , jaja i sl gluposti na more iz nužde nego iz haosa u glavi ili neznanja. A nose u tim količinama da to ne mogu da pojedu ni pod razno.
To garantujem 100%.
Što je najgore, kako pomenu Velja, većina smatra da se tako kur. či.
Neko pomenu, malo domaće pršute, kobaje, kulena, slaninice i sl, nije na odmet.
O Crnoj Gori tek da ne pričam. Ima ih koji tamo provedu letovanje, tako da ni hleb ne kupe(lično znam ljude koji se time hvale!). Poenta je što su se ti paradaizari počeli prelivati u Grčku, zadnje 2 do 3 godine. Iz tog razloga komentarišem, i nije čudo da grčki carinici vrše pretres po autobusima. Tačno snime klasu turista u BUS-evima i one koji su totalni cirkus opleve maksimalno. I verujte ima efekta, na druge ture...

Da zahebemo paradaizare, i razmišljamo o grkinjama. Evo ovogodišnje, taze ženske i kupaći u modi:
Prikačeni fajlovi
Ženska slika sopstveni trkački Micubiši
Ženska slika sopstveni trkački Micubiši
DSC_4503.JPG
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

O Grkinjama ne smem da razmišljam, zabranio mi lekar da imam noćne more. :kuku:

Sent from mTalk
Širim haos!
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

Ua tetovaže na dupetu, ua!

sent from MS Lumia 640 LTE using TT Classic
Korisnikov avatar
aviator
Banned
Reactions:
Pridružio se: 24 Nov 2014, 10:41
Garaža: Peugeot 308 1.6 HDI

Post od aviator »

Pretvoriće se taj cvet u buket za jedno par godina.
Ako išta Grkinjama raste ceo život, to je guzica.
Slika
Korisnikov avatar
petarboj
Reactions:
Pridružio se: 19 Mar 2013, 16:47

Post od petarboj »

Čovek objasnio, zatvorite temu :D

Tapatalked from LG V10
miroslavm
Reactions:
Pridružio se: 23 Avg 2014, 23:18

Post od miroslavm »

ostrvo Kea. Nocu i danju i jedini grad/varos/selo

SlikaSlikaSlikaSlika
Korisnikov avatar
mića
Reactions:
Pridružio se: 10 Apr 2013, 09:43
Garaža: Corolla

Post od mića »

Fenomenalno, daj jos malo info.

Послато са SM-G360F уз помоћ Тапатока
miroslavm
Reactions:
Pridružio se: 23 Avg 2014, 23:18

Post od miroslavm »

ovako, eto malo izvestaja ako su do sada prevazidjene polemike oko lokacija i frizidera. Vec nekoliko godina par puta godisnje idem u Atinu, najcesce kolima. Vozim citroen pa put i ne osetim (ovo je mali pakisno, jel). Tu nam je baza. Atina je rasut, ogroman grad u centru Atike, trouglastog poluostrva sa spicom ka jugu. Sam grad nema izlaz na more ali tu su obliznje plaze u mestima koja se gotovo stapaju. Ima ih na stotine, raznovrsnih, pesak, oblutak, kamen, sljunak. Citao sam ovde cini mi se mudre tvrdnje da je Grcka goli kamen bez mirisa cetinara. E onda je niste obisli. Dakle, putevi su extremno dobri i zahvaljujuci njima it Atine se moze zapaliti u bilo kom pravcu. Prosle godine isli smo odatle na nekoliko dana u Nafplio, na Oeloponezu, grad nalik mini Dubrovniku
vencanje na ulici Slika
luka sa spacekomSlika i bez njegaSlika.
Ove godine iz baze smo isli na neko vreme na ostrvo Kea. To je najblize ostrvo Atici, ne racunajuci Saronski zaliv ili Eviu, tipicno egejsko. Trajekt se hvata ne iz Pireja vec iz Lavria, manjeg luckog mesta na jugu. U njemu su vozila na dva nivoa, smestaj putnika jos na dva plus gornja paluba. Iako dole ima i fotelja sankova, klime, preporucujem boravak na otvorenoj palubi skroz gore jer ljuljanje u zatvorenom garantuje morsku bolest, a bio he jak vetar tih dana.
Mi Srbi smo udarali preventivu pivomSlika .Karte za trajekt, jedan pravac, kola 32 evra, osoba 12. Ali vredi. Kea ima par mestasaca uz obalu od kojih je jedno okolo marine za fensi jahte i tu smo se zeznuli u restoranu - najskuplje je gde su nauticari. Planski smo bili smestenu na brdu jer tamo i nema mnogo lepih objekata uz obalu. Na prethodnim slikama uz bazen je pogled odatle na zaliv. Ima nekiko dobrih plaza za jednu je kao u Discoveriju put za hrabre kamiondzije - uska staza po ivici planine i tako dugo dugo, ko voli nek ide, ja vise necu. U sredini tog brdovitog odtrva je varos sa fotografije, jako nrobicna, sva u vertikalama i usponima, kuce uglavljene u stene. Specijaliteti od jagnjetine i jaretine i kiselo domace vino u tamosnjim kafanama.
More predivno, cisto, bistro, ljubazni ljudi. Za preporuku.
Takodje, preporucujem kako ja to zovem "morsko jezero" iza Korinta i Lutrakija, Lego Vouligmianis valjda se tako zove, neobican kruzni zaliv povezan s morem ultramalum moreuzom. Pejzaz fenomenalan, puno zelenila beli pesak i dno, tirkizna voda, taverne sa dobrim glavonoscima i ljuskarima na zaru. To je dobra alternativa visednevnim izletima a moze se i sator razapeti na plazi
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

ima neko neki apartman za preporuku, Vurvuru ili blizu?
Boringly average, but also perfect for school run mums
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Evo par sa Tasosa:

Slika

Slika

Slika