Koliko troši?

Iskustva sa gorivima i uljima
Odgovori
Korisnikov avatar
milospinkfloyd
Reactions:
Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4

Re: Koliko troši?

Post od milospinkfloyd »

Ja sam (tj cale je vozio tada nisam imao polozeno) najvecu potrosnju ikada imao za vreme gumball 3000, pre 10ak godina, pratili smo jednog ferrarija (imam cak i snimak sniman nokiom 6230) na relaciji su-bg. 11.5L u pitanju je c200 122ks, rezim voznje: gas patos
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:
Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI

Post od passenger »

Era,

Video sam snimak kada je stigao u BD iz NS. Nešto oko 6 sati za tu relaciju. Snimak je bio dostupan na youtube, sve dok ga policija nije cimala zbog svega.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
nenad.fil
Reactions:
Pridružio se: 21 Maj 2012, 19:16

Post od nenad.fil »

Jbg ljudi meni nije jasno. Mislim da se sa 2.0 tdi može nabiti potrošnja od 11l ako zaista stiže za 6 sati i 30 min. Medjutim, meni je slicnu relaciju bg-cg c220 sa 170 ks trosila 7l prosecne a stigao sam za 8h30min. Pošto ne vozim kao Goblin, nemam 100 eura da dam za "usput" pandurima, volim i cenim svoj život stoga i 2 sata vise.

Edit: da ne bude zabune za poslednju rečenicu, ne kažem da čovek ima sklonost ka suicidu, ali iz nekih postova dalo bi se pomisliti.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Era
Reactions:
Pridružio se: 28 Feb 2016, 22:52

Post od Era »

Да је ишао ноћи, и у неком глувом делу сезоне кад су празни путеви, можда је могуће. Али да то ради стално, апсолутно немогуће.
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Moze da se napravi to vreme o kojem prica Goblin,ja sam popasao tako svaki radar u povratku :D
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

member napisao:Ivane, zaboravljaš važnu sitnicu - multitronic. Npr. Ti menjas brzine na 1800- 2000 rpm, a prestige kad ga nagazi do poda, multitronic ga nabije u crveno i ne spušta ga ispod 4000 rpm sve dok ubrzava. Bespotrebno drži obrtaje predugo visoko. Da je obični automatik (nije ga tada bilo u B8) trošio bi mu mnogo manje jer i u S modu bi mu ranije prebacio u visu brzinu. A manuelni bi trošio još manje i duplo manje vremena bi mu bio u crvenom. Kod njega menjac zajebava potrošnju.
A i on ga prži ko nezdrav . A može svaki TDi (1.9-2.0) da troši preko 10L kad se gazi u crveno,to valjda svi znamo. Razlika je samo sto npr. ja i ti vozimo u crvenom 5% ukupne vožnje, a on vozi 95% u crvenom :-)
+1
Member objasnio.
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Ako nesto treba verovati Goblinu, to je koliko je lud.
Tako da je 6.5 sati sasvim ok. Bg prolazi za pola sata, tako da mozete da racunate i da je sa Nbg krenuo, a ne iz Ns.

Ja sam jednom pod pratnjom sa Nbg do Zl, htl Mona stigao za 2h 10min. S tim sto ne bih voleo da moram da ponovim.
Zapravo najveci problem mi je bio sto 220 CDI ne moze da prati 3.2 FSI i sto nemam samoubilacki nagon.
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:

Post od passenger »

Era napisao:Да је ишао ноћи, и у неком глувом делу сезоне кад су празни путеви, можда је могуће. Али да то ради стално, апсолутно немогуће.
Ima negde slika njegovih diskova. Totalno spaljeni.
Vozi kao manijak.
Će dubije nekog.
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:

Post od passenger »

NexT napisao:3.2 FSI i sto nemam samoubilacki nagon.
Off topic
taj 3.2 krš motor. Čitao sam dosta o njemu, jer vidim da Audi a3 sa tim motorom ima jeftino da se pazari, ali izgleda sa razlogom. Čak sam naišao na neki nemački forum gde su otvorili temu o listi kvarova i čak 29 članova su imali otvaranje motora zbog problema sa lancem, a samo 2 nisu imali problem
goblin
Banned
Reactions:
Pridružio se: 18 Nov 2014, 23:23

Post od goblin »

Era napisao:Да је ишао ноћи, и у неком глувом делу сезоне кад су празни путеви, можда је могуће. Али да то ради стално, апсолутно немогуће.
Ti ne verujes u moju potrosnju, ti ne verujes u moje vreme, ti ne verujes da su dzemeri 100% efikasni (a nemas iskustva sa njima)....
OK, niko te ni ne tera da verjes, misli sta god zelis i zivi u svojim uverenjima a ja cu okaciti isacen snimak sa kojim potvrdjujem ovo sto pisem, neki su vec gledali snime i vozili se... a ti i dalje nemoj da verujes.

Samo razmisli koja bi poenta bila da izmisljam takve gluposti, morao bi da budem bas ozbiljan debil.
Zarkofinska
Reactions:
Pridružio se: 11 Jul 2016, 01:04

Post od Zarkofinska »

Era napisao:Mislim da goblin voli da ispoveda "fantazije". Kako u ovoj temi, tako i u temi o Crnoj Gori.
Ko može stalno da vozi tako kao on pripoveda. 6 sati od NS do Budve?? Od Novog Sada do Gostuna, ima najmanje 5 radara na putu. Pola puta realno se ne može uhvatiti prosek preko 60km/h i to sa dobrim jurcanjem. Takođe, njegove priče o nekim "jamerima" su naučna fantastika, kao da je lud onaj operater na radaru i to svaki put.
Da troši 11 litara, 2,0tdi, može verovarno ako ga nije šaltao dalje od 3 brzine :kezo:
. Niti goblina znam niti ga branim, ali je moguce iz bgd do budve stici za 6 sati ( ja vozio) a jameri su zabranjeni ali ako ih ima vec na kolima oni resetuju radar tako da oni 100 posto pomazu a i drugo on stalno putuje tamo vamo tako da je valjda naucio gde stoje do sada, a Ero u tvojoj prici osecam malo ljubomore ili zavisti sta je ne znam, ali tako meni zvuci sa strane koji posmatram.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Era
Reactions:
Pridružio se: 28 Feb 2016, 22:52

Post od Era »

Не иде он из Београда, него Новог Сада за 6 сати до Будве.

Биће да сам љубоморан, јер ја са Златибора до Будве возим 5 сати, и то у екстремно најбољим условима. А до Београда, са Златибора, једном сам стигао за 3 сата. + до НС, још 1 сат, то било мога пута у екстра условима 9 сати где дотични вози 6 сати. И то да ме не заустављају на граници, да не точим гориво, да се не одмарам.

А то што је научио где су радари, значило би да вози једно 200км, као пуж.
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Mislim da postoji samo jedan pravi nacin da se ovo razresi, da snimi svih 6 sati putovanja i prikaze :)
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

passenger napisao:
NexT napisao:3.2 FSI i sto nemam samoubilacki nagon.
Off topic
taj 3.2 krš motor. Čitao sam dosta o njemu, jer vidim da Audi a3 sa tim motorom ima jeftino da se pazari, ali izgleda sa razlogom. Čak sam naišao na neki nemački forum gde su otvorili temu o listi kvarova i čak 29 članova su imali otvaranje motora zbog problema sa lancem, a samo 2 nisu imali problem
Djubre i motor i menjac, al govno ide bolje od dizela sa 170 konja :kezo:
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:

Post od passenger »

Ali i 6x kraće :)
Odgovori