Koliko troši?
- milospinkfloyd
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
- Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4
Re: Koliko troši?
Ja sam (tj cale je vozio tada nisam imao polozeno) najvecu potrosnju ikada imao za vreme gumball 3000, pre 10ak godina, pratili smo jednog ferrarija (imam cak i snimak sniman nokiom 6230) na relaciji su-bg. 11.5L u pitanju je c200 122ks, rezim voznje: gas patos
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Era,
Video sam snimak kada je stigao u BD iz NS. Nešto oko 6 sati za tu relaciju. Snimak je bio dostupan na youtube, sve dok ga policija nije cimala zbog svega.
Video sam snimak kada je stigao u BD iz NS. Nešto oko 6 sati za tu relaciju. Snimak je bio dostupan na youtube, sve dok ga policija nije cimala zbog svega.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Jbg ljudi meni nije jasno. Mislim da se sa 2.0 tdi može nabiti potrošnja od 11l ako zaista stiže za 6 sati i 30 min. Medjutim, meni je slicnu relaciju bg-cg c220 sa 170 ks trosila 7l prosecne a stigao sam za 8h30min. Pošto ne vozim kao Goblin, nemam 100 eura da dam za "usput" pandurima, volim i cenim svoj život stoga i 2 sata vise.
Edit: da ne bude zabune za poslednju rečenicu, ne kažem da čovek ima sklonost ka suicidu, ali iz nekih postova dalo bi se pomisliti.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Edit: da ne bude zabune za poslednju rečenicu, ne kažem da čovek ima sklonost ka suicidu, ali iz nekih postova dalo bi se pomisliti.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Да је ишао ноћи, и у неком глувом делу сезоне кад су празни путеви, можда је могуће. Али да то ради стално, апсолутно немогуће.
Moze da se napravi to vreme o kojem prica Goblin,ja sam popasao tako svaki radar u povratku 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
+1member napisao:Ivane, zaboravljaš važnu sitnicu - multitronic. Npr. Ti menjas brzine na 1800- 2000 rpm, a prestige kad ga nagazi do poda, multitronic ga nabije u crveno i ne spušta ga ispod 4000 rpm sve dok ubrzava. Bespotrebno drži obrtaje predugo visoko. Da je obični automatik (nije ga tada bilo u B8) trošio bi mu mnogo manje jer i u S modu bi mu ranije prebacio u visu brzinu. A manuelni bi trošio još manje i duplo manje vremena bi mu bio u crvenom. Kod njega menjac zajebava potrošnju.
A i on ga prži ko nezdrav . A može svaki TDi (1.9-2.0) da troši preko 10L kad se gazi u crveno,to valjda svi znamo. Razlika je samo sto npr. ja i ti vozimo u crvenom 5% ukupne vožnje, a on vozi 95% u crvenom
Member objasnio.
Ako nesto treba verovati Goblinu, to je koliko je lud.
Tako da je 6.5 sati sasvim ok. Bg prolazi za pola sata, tako da mozete da racunate i da je sa Nbg krenuo, a ne iz Ns.
Ja sam jednom pod pratnjom sa Nbg do Zl, htl Mona stigao za 2h 10min. S tim sto ne bih voleo da moram da ponovim.
Zapravo najveci problem mi je bio sto 220 CDI ne moze da prati 3.2 FSI i sto nemam samoubilacki nagon.
Tako da je 6.5 sati sasvim ok. Bg prolazi za pola sata, tako da mozete da racunate i da je sa Nbg krenuo, a ne iz Ns.
Ja sam jednom pod pratnjom sa Nbg do Zl, htl Mona stigao za 2h 10min. S tim sto ne bih voleo da moram da ponovim.
Zapravo najveci problem mi je bio sto 220 CDI ne moze da prati 3.2 FSI i sto nemam samoubilacki nagon.
- passenger
Ima negde slika njegovih diskova. Totalno spaljeni.Era napisao:Да је ишао ноћи, и у неком глувом делу сезоне кад су празни путеви, можда је могуће. Али да то ради стално, апсолутно немогуће.
Vozi kao manijak.
Će dubije nekog.
- passenger
Off topicNexT napisao:3.2 FSI i sto nemam samoubilacki nagon.
taj 3.2 krš motor. Čitao sam dosta o njemu, jer vidim da Audi a3 sa tim motorom ima jeftino da se pazari, ali izgleda sa razlogom. Čak sam naišao na neki nemački forum gde su otvorili temu o listi kvarova i čak 29 članova su imali otvaranje motora zbog problema sa lancem, a samo 2 nisu imali problem
Ti ne verujes u moju potrosnju, ti ne verujes u moje vreme, ti ne verujes da su dzemeri 100% efikasni (a nemas iskustva sa njima)....Era napisao:Да је ишао ноћи, и у неком глувом делу сезоне кад су празни путеви, можда је могуће. Али да то ради стално, апсолутно немогуће.
OK, niko te ni ne tera da verjes, misli sta god zelis i zivi u svojim uverenjima a ja cu okaciti isacen snimak sa kojim potvrdjujem ovo sto pisem, neki su vec gledali snime i vozili se... a ti i dalje nemoj da verujes.
Samo razmisli koja bi poenta bila da izmisljam takve gluposti, morao bi da budem bas ozbiljan debil.
-
- Pridružio se: 11 Jul 2016, 01:04
. Niti goblina znam niti ga branim, ali je moguce iz bgd do budve stici za 6 sati ( ja vozio) a jameri su zabranjeni ali ako ih ima vec na kolima oni resetuju radar tako da oni 100 posto pomazu a i drugo on stalno putuje tamo vamo tako da je valjda naucio gde stoje do sada, a Ero u tvojoj prici osecam malo ljubomore ili zavisti sta je ne znam, ali tako meni zvuci sa strane koji posmatram.Era napisao:Mislim da goblin voli da ispoveda "fantazije". Kako u ovoj temi, tako i u temi o Crnoj Gori.
Ko može stalno da vozi tako kao on pripoveda. 6 sati od NS do Budve?? Od Novog Sada do Gostuna, ima najmanje 5 radara na putu. Pola puta realno se ne može uhvatiti prosek preko 60km/h i to sa dobrim jurcanjem. Takođe, njegove priče o nekim "jamerima" su naučna fantastika, kao da je lud onaj operater na radaru i to svaki put.
Da troši 11 litara, 2,0tdi, može verovarno ako ga nije šaltao dalje od 3 brzine
Sent from my iPhone using Tapatalk
Не иде он из Београда, него Новог Сада за 6 сати до Будве.
Биће да сам љубоморан, јер ја са Златибора до Будве возим 5 сати, и то у екстремно најбољим условима. А до Београда, са Златибора, једном сам стигао за 3 сата. + до НС, још 1 сат, то било мога пута у екстра условима 9 сати где дотични вози 6 сати. И то да ме не заустављају на граници, да не точим гориво, да се не одмарам.
А то што је научио где су радари, значило би да вози једно 200км, као пуж.
Биће да сам љубоморан, јер ја са Златибора до Будве возим 5 сати, и то у екстремно најбољим условима. А до Београда, са Златибора, једном сам стигао за 3 сата. + до НС, још 1 сат, то било мога пута у екстра условима 9 сати где дотични вози 6 сати. И то да ме не заустављају на граници, да не точим гориво, да се не одмарам.
А то што је научио где су радари, значило би да вози једно 200км, као пуж.
Mislim da postoji samo jedan pravi nacin da se ovo razresi, da snimi svih 6 sati putovanja i prikaze 

Djubre i motor i menjac, al govno ide bolje od dizela sa 170 konjapassenger napisao:Off topicNexT napisao:3.2 FSI i sto nemam samoubilacki nagon.
taj 3.2 krš motor. Čitao sam dosta o njemu, jer vidim da Audi a3 sa tim motorom ima jeftino da se pazari, ali izgleda sa razlogom. Čak sam naišao na neki nemački forum gde su otvorili temu o listi kvarova i čak 29 članova su imali otvaranje motora zbog problema sa lancem, a samo 2 nisu imali problem