https://www.youtube.com/watch?v=jvCLRxmI3N8
Drugo, ja ti kazem da je isti klirens kao kod C klase karavana, koja nije nista posebno niska, cak je 2cm visa od limuzine, pa ta izjava da je nizak, prosto nije tacna, cak se i na snimku vidi da nije nizak. A C klasa moze biti daleko niza od istog tog Subarua za koji ti tvrdis da je nizak, sa opet napomenom da C klasa nije nizak auto.
Opet, trazio sam ti sta je to specificno i atipicno kod njega, rekao si to sto ima jedan bzvz motor i jos bezvezniji menjac.
Dakle, specificno je to sto je daleko losiji od konkurencije.
passenger napisao:
U redu je izneti stav, ali on je pogrešan. Pa čime se bave ljudi koji voze karavane od 60-70000 eura sa dva deteta pozadi? Nisu valjda moleri i stolari? Pre bih rekao visokoobrazovani ljudi na pozicijama, doktori, zubari, pa i bankari i menadžeri itd.
Sve može da se iznajmi, na kraju i auto. Ali zašto bi neko iznajmio 20-30 dana godišnje skije za 2-3-4 osobe (roditelji + deca)? Znaš li koliko to košta? Premašuje cenu skija. I to nije neki kvalitet skija, a mnogi zahtevaju kvalitet. Isto je i sa sankama, snowboard-ovima itd. Zašto bih platio 20 eura dnevno sanke (mislim da je prijatelj platio 40 eura za njega i suprugu za jedan dan) + žičaru ceo dan 20-30 eura, kad mogu da kupim i kupio sam sanke za 20 eura. Polovne, kao nove i nosim ih kući.
Isto je i za bajk, ja imam svoj za downhill, a prijatelj neće da kupi, nego iznajmljuje i puca pare bespotrebno.
on topic: prijatelj vozio u to vreme E39 i trebalo je njegovim kolima da idemo, ali smo odustali i on je popizdeo jer nije mogao da stavi dvoje sanki u gepek. Sad vozi F11.
passenger napisao:A ko je rekao da ne mogu? Skije idu na krov, mogu i na Dačiju.
Pričamo o porodičnim ljudima, da ih većina vozi SUV ili karavan zbog dečijih kolica i stvari, a ne limuzinu. Porodičnog čoveka boli patka što je to karavan, nego ga interesuje praktičnost i prostor. Samo u Srbiji si mentol ako voziš karavan, makar imao 4 dece.
Dodatno, ne vidim zasto smatras da su ljudi koji voze karavan u Srbiji mentoli i jel to lepo tako reci?