Vežbanje, dijete, teretana...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Vežbanje, dijete, teretana...
Videh na vagi 88 kg pa krenuh opet da preskačem konopac, dok ne smislim nešto pametnije.
Sent from mTalk
Sent from mTalk
Širim haos!
Daleko je to od Rija, mnogocrni napisao:opasan trening, šteta što nisi otišao u rio, ali šta ćeš tamo, tamo sve papani, jel tako?botr napisao:Kad se hvalite, da se pohvalim i ja
Juce 5km zagrevanja, tempo nekih 4:35/km, istezanje, ubrzanja, 5x350m uzbrdo 10+% uspon, odmor 3 minuta, otprilike 1:45 laganog trcanja nizbrdo, resto pravi odmor do 3:00, pa opet, 5km nazad, 4:50/km, dobio upalu, nisam odavno![]()
nego druže, koje patike koristiš ako nije tajna?

Trenutno nista posebno, Skechers Go run 2, middle strike, nasao u kuci nove neotpakovane, kupio 2 para pre neku godnu, jedan nosio, a jedan nestao u preseljenju, pa ga slucajno nasao

Druge patike New Balance, neki srednji model, nista posebno, ocekivao sam vise.
Imao sam i Asics speed star, ali se raspale, dosta brza patika, secam se da je na 10k km Asics bio brzi minut u odnosu na Skecers pri jednakom naporu. Doduse bile su i prilicno skupe, negde oko 200 evra, ali tad sam se trcanjem bavio na daleko ozbiljnijem nivou, pa su bile potrebne i ozbiljne patike.
Za prolece cu morati da nabavim nesto bolje.
@Martin
Sam tempo nije nesto naporan, zagrevanje i istrcavanje, ali je akcenat bio na ovih 350m. Kad se malo odmorim, danas trcao bas lagano 8km, negde oko 4:45-4:50km, otprilike cetvrtak, petak, idem 10k za ispod 40min. Sledece nedelje jurim brzinu, a onda idem malo vece duzine, posto planiram u septembru da istrcim neki polumaraton, nisam dugo, ima 3 god, malo sam se i uzeleo

http://www.mpcalisthenics.com/
odličan sajt sa gomilom odličnih praktičnih saveta
odličan sajt sa gomilom odličnih praktičnih saveta
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
Ako gotivis Calisthenics pogledaj Frenka Medrana,covek je genije.Pratim njegov rad vec 3 godine iako je vegun.
https://www.facebook.com/FrankMedranoOfficial/
https://www.facebook.com/FrankMedranoOfficial/
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
znam za medrana i novovića i ostale...ovaj sajt mi se sviđa zbog baš dobrih saveta
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- methane.master
Nego... mnogo nekih šarenih zastava na ovim sajtovima.
Šalu na stranu, dobri sajtovi, dobio sam par ideja šta da pokušam.

Šalu na stranu, dobri sajtovi, dobio sam par ideja šta da pokušam.

Širim haos!

edit: danas tacno 3 meseca od pocetka 'projekta'.
Vodoravno s'leva na desno ide; prvi dan-nakon 2 meseca-nakon 3 meseca
Dobra sisa zlata vredi.
Upropastio si se covece,imao si idealnu gradju za domacina,da kupis kao covek nekog Mercedesa 190 i lakat kroz prozor , a sad si kao neki vozac Citroena ili tako neceg.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
E Comi, Comi, prolivas znoj i krv da bi dosao do necega umesto da lepo nabacis kraljevski rad i nema niko da se smeje
svaka cast
Sent from my LG-H440n using Tapatalk

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Svaka čast Ćomi, lepo si se stesao 

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- methane.master
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Možda malo core da ojačaš i ubaciš trčanje u ozbiljnijoj meri, da popraviš držanje.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Hvala 
Trcanje mi je zabranjeno u narednih 2-3 nedelje zbog noge. Opet sam je zeznuo. Dok ne prodjem terapije opet, nista od trcanja.
Ma daleko je ovo od necega sto sam zacrtao u svojoj glavi, ali vazno je da mast ide dole. Nove zile isplivavaju, kapilari po stomaku i na bokovima, grudima, prstima, sakama...sve ti polako ali sigurno dolazi na svoje mesto.
Sta fali drzanju? Treba uspravnije da stojim?

Trcanje mi je zabranjeno u narednih 2-3 nedelje zbog noge. Opet sam je zeznuo. Dok ne prodjem terapije opet, nista od trcanja.
Ma daleko je ovo od necega sto sam zacrtao u svojoj glavi, ali vazno je da mast ide dole. Nove zile isplivavaju, kapilari po stomaku i na bokovima, grudima, prstima, sakama...sve ti polako ali sigurno dolazi na svoje mesto.
Sta fali drzanju? Treba uspravnije da stojim?
Dobra sisa zlata vredi.
odličan rezultat
ovo za držanje i stomak obavezno pročitati http://www.trcanje.rs/zdravlje/povrede/ ... lvic-tilt/
ovo za držanje i stomak obavezno pročitati http://www.trcanje.rs/zdravlje/povrede/ ... lvic-tilt/
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-