Biciklizam
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Re: Biciklizam
Video sam vas prosli put. Po meni debilizam. Ako ste vec muda, onda se sa celnim ljudima grada potkusurujte i trazite renoviranje staza a ne da izigravate kamikaze jer 90% nemate blage veze sa voznjom. Al dobro, ljudi su takvi u ovom gradu, pripejd inicijatori.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- RobiNS
- Pridružio se: 30 Dec 2012, 09:03
- Garaža: Vitara 2019 Premium 1.0, Yamaha X Max 125

Ko ume da se raduje – ima čemu da se raduje!
A ko ume da pati - često pati i bez razloga! D. Radović
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- RobiNS
methane.master
Bajker, dobro se pokazao nosač, kada se zategnu kaiševi baš je čvrsto fiksiran za vrata,
nisam ga spuštao - probaću i onu varijantu koju si mi predložio.
Sve u svemu radi posao

Bajker, dobro se pokazao nosač, kada se zategnu kaiševi baš je čvrsto fiksiran za vrata,
Sve u svemu radi posao

- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Ne znam kakve kamikaze pominješ i ne poznavanje vožnje,ali znam da je masa imala policijsku pratnju, takođe i blagovremenu najavu saobraćajnoj policiji.shandu90 napisao:Video sam vas prosli put. Po meni debilizam. Ako ste vec muda, onda se sa celnim ljudima grada potkusurujte i trazite renoviranje staza a ne da izigravate kamikaze jer 90% nemate blage veze sa voznjom. Al dobro, ljudi su takvi u ovom gradu, pripejd inicijatori.
Sony Xperia Z3
- speedy stikis
- Pridružio se: 01 Jul 2016, 12:27
RobiNS napisao:methane.master![]()
Sve u svemu radi posao
Ja bih ti samo dao jednu dobronamernu sugesitiju, mozda moze da ti pomogne
Koristio sam takav tip nosaca neobrojano puta, po mome iskustvu za duza putovanja nije bas priklano da bude toliko visoko namesten, pogotovo kada ima vise biciklova.Jer pedala dosta bilizu stakla, neko snaznije kocenje i ljuljanje bicikla moze da dodje do pucanja stakla. Kada je nize ne moze da ima kontakt sa staklom, jos jednu stvar sto sam primetio je posle dugih putovanja malo ali vrlo malo se spusti tako da na pocetku treba malo da se stavi vislje pa kada dodju biciklovi onda dodje da kazem na idealnu visinu.
To je moje iskustvo i jedna sugestija, mozda nekome pomogne

BTW
Najbolja opcija (ko ima kuku) mi se pokazala za putovanje

https://www.youtube.com/watch?time_cont ... 9TNI6h1W60
- RobiNS
speedy stikis - Hvala lepo
Upravo sam uzeo najjeftiniju variantu (35e) zato što ne planiram da koristim za duža putovanja a i ne znam baš koliko često ću to koristiti.
I meni ona varijanta na kuku deluje najpouzdanije (ali nemam kuku),
ako budem imao potrebu da često koristim verovatno bih kupio THULE varijantu na peta vrata (oko 150e).

Upravo sam uzeo najjeftiniju variantu (35e) zato što ne planiram da koristim za duža putovanja a i ne znam baš koliko često ću to koristiti.
I meni ona varijanta na kuku deluje najpouzdanije (ali nemam kuku),
ako budem imao potrebu da često koristim verovatno bih kupio THULE varijantu na peta vrata (oko 150e).

- speedy stikis
- Pridružio se: 01 Jul 2016, 12:27
Ovo za kuku je ubedljivo najbolja opcija, najmanji otpor vazduga za putovanje, najmanje musica na biciklovima ali sve to vazi samo za duza putovanja.
Mada nisu ni bas jeftina ali ako se malo vise potrudis moze polovan da se nadje za manje para.
Nemas potrebe za kupovinom ovog, isti radio posao kao i ovaj tvoj, jedino sto ima da se veze ali to je najmanji problem jer opet moras da pricvirstis tockove da se ne ljulja. Ali za krace relacije odradice posao vise odlican!
ps
Vidis kako stoji biciklovi na slici koju si okacio, tu negde u toj visini bi trebali da budu i zbog otpora vetra i zbog stakla i ljuljanja, musica
Mada nisu ni bas jeftina ali ako se malo vise potrudis moze polovan da se nadje za manje para.

Nemas potrebe za kupovinom ovog, isti radio posao kao i ovaj tvoj, jedino sto ima da se veze ali to je najmanji problem jer opet moras da pricvirstis tockove da se ne ljulja. Ali za krace relacije odradice posao vise odlican!

ps
Vidis kako stoji biciklovi na slici koju si okacio, tu negde u toj visini bi trebali da budu i zbog otpora vetra i zbog stakla i ljuljanja, musica

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Govorim o svakodnevnici koju gledam kao ucesnik u saobracaju. To tada jeste bio organizovan skup, bio sam na semaforu kod Obelixa i ceo defile video.srdjanyo napisao:Ne znam kakve kamikaze pominješ i ne poznavanje vožnje,ali znam da je masa imala policijsku pratnju, takođe i blagovremenu najavu saobraćajnoj policiji.shandu90 napisao:Video sam vas prosli put. Po meni debilizam. Ako ste vec muda, onda se sa celnim ljudima grada potkusurujte i trazite renoviranje staza a ne da izigravate kamikaze jer 90% nemate blage veze sa voznjom. Al dobro, ljudi su takvi u ovom gradu, pripejd inicijatori.
Sony Xperia Z3
Uzeh danas jos jedan bajk danas za every day dok cu wheeler da vozim kad me uhvati zelja za drumasem.

- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Nemoj generalizovati. Ja kamikaza ili Jogi letač nisam.shandu90 napisao:Govorim o svakodnevnici koju gledam kao ucesnik u saobracaju. To tada jeste bio organizovan skup, bio sam na semaforu kod Obelixa i ceo defile video.srdjanyo napisao:Ne znam kakve kamikaze pominješ i ne poznavanje vožnje,ali znam da je masa imala policijsku pratnju, takođe i blagovremenu najavu saobraćajnoj policiji.shandu90 napisao:Video sam vas prosli put. Po meni debilizam. Ako ste vec muda, onda se sa celnim ljudima grada potkusurujte i trazite renoviranje staza a ne da izigravate kamikaze jer 90% nemate blage veze sa voznjom. Al dobro, ljudi su takvi u ovom gradu, pripejd inicijatori.
Sony Xperia Z3
Sony Xperia Z3
Dobar za every day, koj ti je taj wheeler drumas?Ralee napisao:Uzeh danas jos jedan bajk danas za every day dok cu wheeler da vozim kad me uhvati zelja za drumasem.
Послато са SM-G360F уз помоћ Тапатока
Onaj stariji sto vozim wheeler sirmione.
@shandu ne treba generalizovati. Evo jutros situacija pola 8 na bulevaru, stao sam biciklom na semafor a biciklista koji je vozio nesto iza mene je proleteo na crveno, prosao pesaku ispred nosa i jos ga iznapusavao kad mu je ovaj rekao da je crveno.
@shandu ne treba generalizovati. Evo jutros situacija pola 8 na bulevaru, stao sam biciklom na semafor a biciklista koji je vozio nesto iza mene je proleteo na crveno, prosao pesaku ispred nosa i jos ga iznapusavao kad mu je ovaj rekao da je crveno.