Obuća i odeća
Re: Obuća i odeća
Kakve su Thule torbe? Izgledom bas odaju utisak kvaliteta, ne znam da li poseduje vec neko pa da napise info iz prve ruke.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Delsey 

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Imam onaj set za krovni kofer, deluju tanano ali su baš dobre, imam ih već 4 godine, kupio sam jer mi se smučio šareniš pri pakovanju.Kabal napisao:Kakve su Thule torbe? Izgledom bas odaju utisak kvaliteta, ne znam da li poseduje vec neko pa da napise info iz prve ruke.
Sad i kada ne iskoristim sve, sav onaj krš tipa dečije zezalice, neseseri i ostalo, spakujem u jednu.
Boringly average, but also perfect for school run mums
@Vladapetr
Vidi i u Iguani (imaju lokal i u BG,izgooglaj lokaciju) . Takodje kozna galanterija i torbe (Manual fazon) ,a moze da se radi i po narudzbi.
Vidi i u Iguani (imaju lokal i u BG,izgooglaj lokaciju) . Takodje kozna galanterija i torbe (Manual fazon) ,a moze da se radi i po narudzbi.
http://www.topextrade.com/clarks/1458/m ... rk--black/
Pogledaj ovo, mislim da su kvalitetne i torbe kao obuća
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Pogledaj ovo, mislim da su kvalitetne i torbe kao obuća
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Case logic vise volim od samsonite jer ima uglavnom bolji design
Sent from my HUAWEI M2-801L using Tapatalk
Sent from my HUAWEI M2-801L using Tapatalk
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Gledao sam danas torbe. Samsonite i Case logic otpadaju jer su suviše štreberske, Iguana ima fenomenalne torbice ali ova veća varijanta im je tanka. Bata i Clarks su na granici po dimenzijama, ali svakako slabe za ono što mi treba.
Manual se tu izdvaja kao najbolji izbor, po 20 i neka hiljada su im torbe ali je kvalitet zaista maestralan. Imaš osećaj da im ništa ne možeš, toliko je kvalitetan kako materijal tako i obrada.
E sad, uđem pravo iz Manuala u Samsonite i primetim šta to Manualu fali. Samsonite torbe su predrkano dobro organizovane, toliko pregrada i džepova na pozicijama gde kao da je očigledno da trebaju da stoje... Manual je tu mnogo lošiji, par šablonski raspoređenih džepova i pregrada i to je to. Tu ću morati najviše pažnje da posvetim.
Svidelo mi se nekoliko modela, poslao sam upit da vidim gde je najveći izbor da mogu da probam i vidim druge boje.
Ovu sam danas gledao u Ušću, tamo je imaju u crnoj boji. Sve je super ali ove ručke su mi žasu, kao za tetke da je pravljena:

Ova mi se svidela sa slika, nisam je video uživo:

A ovu na FB-u imaju u više boja i deluje interesantno, ali je na sajtu nema pa možda više nije aktuelna:

Manual se tu izdvaja kao najbolji izbor, po 20 i neka hiljada su im torbe ali je kvalitet zaista maestralan. Imaš osećaj da im ništa ne možeš, toliko je kvalitetan kako materijal tako i obrada.
E sad, uđem pravo iz Manuala u Samsonite i primetim šta to Manualu fali. Samsonite torbe su predrkano dobro organizovane, toliko pregrada i džepova na pozicijama gde kao da je očigledno da trebaju da stoje... Manual je tu mnogo lošiji, par šablonski raspoređenih džepova i pregrada i to je to. Tu ću morati najviše pažnje da posvetim.
Svidelo mi se nekoliko modela, poslao sam upit da vidim gde je najveći izbor da mogu da probam i vidim druge boje.
Ovu sam danas gledao u Ušću, tamo je imaju u crnoj boji. Sve je super ali ove ručke su mi žasu, kao za tetke da je pravljena:

Ova mi se svidela sa slika, nisam je video uživo:

A ovu na FB-u imaju u više boja i deluje interesantno, ali je na sajtu nema pa možda više nije aktuelna:

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Ova poslednja je i najbolja.
Sent from mTalk
Sent from mTalk
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Meni to isto smeta kod Manuala. I mnogo su kabaste. Da su bar jeftinije mogao bih da pređem preko toga. Ja bih pogledao i Piquadro. Lepe su, kvalitetne, samo što uši otpadaju od cena.
Ponovio sam se sa polo majicama koje inace obozavam i najcesce nosim u svakodnevnim kombinacijama.
One su mi klasika (uz koncane dzempere zimi) u kojoj se prijatno osecam a ujedno mogu da se pojavim bilo gde i budem pristojno obucen.
8 x Boss

One su mi klasika (uz koncane dzempere zimi) u kojoj se prijatno osecam a ujedno mogu da se pojavim bilo gde i budem pristojno obucen.
8 x Boss

Ima jos par osoba koje znam da su veci trosadzije na garderobu od svojih zena. Ali ti si zagrdio bas bas.
Obicno je u porodici zena ta koja voli da trosi (pogotovo na garderobu, sminku, kozmetiku, salone...) a kod mene je skroz obrnuta situacija.
Zena je bas skromna, iako ima mogucnost da trosi koliko hoce, bas vodi racuna o svemu a kada se kupuju neke malo skuplje stvari to joj opet ja kupim a ne ona sama.
Al zato ako deca povuku na mene najebo sam
Zena je bas skromna, iako ima mogucnost da trosi koliko hoce, bas vodi racuna o svemu a kada se kupuju neke malo skuplje stvari to joj opet ja kupim a ne ona sama.
Al zato ako deca povuku na mene najebo sam

-
- Pridružio se: 11 Jul 2016, 01:04
Ove Boss-ove majce su odlicne, samo mene licno nervira sto 80% grada nosi iste takve kopije placene 1000-2000 din i onda ti das 70-80 € za majcu i lik koj prodaje paprike na pijaci nosi istu takvu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
@Zarkofinska Ne znam što bi te to pogađalo?On će nositi tu majicu mesec, dva,dok original traje i do 5 godina.Naravno,ako imaš više od 3 majice.
@goblin Super su polo majice,Tom Tailor ima opasno sniženje u Bazaru.Kvalitetne i izdržljive majice, ali mislim da sam, još uvek, mlad za taj tip majice. A imam 32 godine.
Imam par polo majica,neke mi je kupila tašta, nosim ih kad utovarujem kombi na poslu. Kad ih natopim znojem skinem i obučem čistu običnu majicu.
Sony Xperia Z3
@goblin Super su polo majice,Tom Tailor ima opasno sniženje u Bazaru.Kvalitetne i izdržljive majice, ali mislim da sam, još uvek, mlad za taj tip majice. A imam 32 godine.

Imam par polo majica,neke mi je kupila tašta, nosim ih kad utovarujem kombi na poslu. Kad ih natopim znojem skinem i obučem čistu običnu majicu.
Sony Xperia Z3