Obuća i odeća

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Kabal
Reactions:
Pridružio se: 05 Avg 2015, 10:01
Garaža: Volvo XC60 D5 AWD

Re: Obuća i odeća

Post od Kabal »

Kakve su Thule torbe? Izgledom bas odaju utisak kvaliteta, ne znam da li poseduje vec neko pa da napise info iz prve ruke.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Delsey :thumbup:
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

Kabal napisao:Kakve su Thule torbe? Izgledom bas odaju utisak kvaliteta, ne znam da li poseduje vec neko pa da napise info iz prve ruke.
Imam onaj set za krovni kofer, deluju tanano ali su baš dobre, imam ih već 4 godine, kupio sam jer mi se smučio šareniš pri pakovanju.
Sad i kada ne iskoristim sve, sav onaj krš tipa dečije zezalice, neseseri i ostalo, spakujem u jednu.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Kabal
Reactions:
Pridružio se: 05 Avg 2015, 10:01
Garaža: Volvo XC60 D5 AWD

Post od Kabal »

:thumbup:
Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Post od member »

@Vladapetr
Vidi i u Iguani (imaju lokal i u BG,izgooglaj lokaciju) . Takodje kozna galanterija i torbe (Manual fazon) ,a moze da se radi i po narudzbi.
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

http://www.topextrade.com/clarks/1458/m ... rk--black/

Pogledaj ovo, mislim da su kvalitetne i torbe kao obuća

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Korisnikov avatar
swemir
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:52
Kontakt:

Post od swemir »

Case logic vise volim od samsonite jer ima uglavnom bolji design

Sent from my HUAWEI M2-801L using Tapatalk
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Gledao sam danas torbe. Samsonite i Case logic otpadaju jer su suviše štreberske, Iguana ima fenomenalne torbice ali ova veća varijanta im je tanka. Bata i Clarks su na granici po dimenzijama, ali svakako slabe za ono što mi treba.
Manual se tu izdvaja kao najbolji izbor, po 20 i neka hiljada su im torbe ali je kvalitet zaista maestralan. Imaš osećaj da im ništa ne možeš, toliko je kvalitetan kako materijal tako i obrada.

E sad, uđem pravo iz Manuala u Samsonite i primetim šta to Manualu fali. Samsonite torbe su predrkano dobro organizovane, toliko pregrada i džepova na pozicijama gde kao da je očigledno da trebaju da stoje... Manual je tu mnogo lošiji, par šablonski raspoređenih džepova i pregrada i to je to. Tu ću morati najviše pažnje da posvetim.

Svidelo mi se nekoliko modela, poslao sam upit da vidim gde je najveći izbor da mogu da probam i vidim druge boje.

Ovu sam danas gledao u Ušću, tamo je imaju u crnoj boji. Sve je super ali ove ručke su mi žasu, kao za tetke da je pravljena:

Slika

Ova mi se svidela sa slika, nisam je video uživo:

Slika

A ovu na FB-u imaju u više boja i deluje interesantno, ali je na sajtu nema pa možda više nije aktuelna:

Slika
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
rade74
Reactions:
Pridružio se: 31 Mar 2013, 17:29

Post od rade74 »

Ova poslednja je i najbolja.

Sent from mTalk
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Meni to isto smeta kod Manuala. I mnogo su kabaste. Da su bar jeftinije mogao bih da pređem preko toga. Ja bih pogledao i Piquadro. Lepe su, kvalitetne, samo što uši otpadaju od cena.
goblin
Banned
Reactions:
Pridružio se: 18 Nov 2014, 23:23

Post od goblin »

Ponovio sam se sa polo majicama koje inace obozavam i najcesce nosim u svakodnevnim kombinacijama.
One su mi klasika (uz koncane dzempere zimi) u kojoj se prijatno osecam a ujedno mogu da se pojavim bilo gde i budem pristojno obucen.
8 x Boss

Slika
Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Post od member »

Ima jos par osoba koje znam da su veci trosadzije na garderobu od svojih zena. Ali ti si zagrdio bas bas.
goblin
Banned
Reactions:
Pridružio se: 18 Nov 2014, 23:23

Post od goblin »

Obicno je u porodici zena ta koja voli da trosi (pogotovo na garderobu, sminku, kozmetiku, salone...) a kod mene je skroz obrnuta situacija.
Zena je bas skromna, iako ima mogucnost da trosi koliko hoce, bas vodi racuna o svemu a kada se kupuju neke malo skuplje stvari to joj opet ja kupim a ne ona sama.
Al zato ako deca povuku na mene najebo sam :-)
Zarkofinska
Reactions:
Pridružio se: 11 Jul 2016, 01:04

Post od Zarkofinska »

Ove Boss-ove majce su odlicne, samo mene licno nervira sto 80% grada nosi iste takve kopije placene 1000-2000 din i onda ti das 70-80 € za majcu i lik koj prodaje paprike na pijaci nosi istu takvu.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
srdjanyo
Reactions:
Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
Kontakt:

Post od srdjanyo »

@Zarkofinska Ne znam što bi te to pogađalo?On će nositi tu majicu mesec, dva,dok original traje i do 5 godina.Naravno,ako imaš više od 3 majice.
@goblin Super su polo majice,Tom Tailor ima opasno sniženje u Bazaru.Kvalitetne i izdržljive majice, ali mislim da sam, još uvek, mlad za taj tip majice. A imam 32 godine. :kezo:
Imam par polo majica,neke mi je kupila tašta, nosim ih kad utovarujem kombi na poslu. Kad ih natopim znojem skinem i obučem čistu običnu majicu.

Sony Xperia Z3
Odgovori