Laki021 napisao:
Meni se to desilo pre 7-8 godin, samo sam ja isao biciklom. 5-klinki, ni jedna vise od 5-6 god mi istrcale na put pravo pred mene kada sam isao bas brzo. Imao sam odlican bicikli, odmah sam zabo obe kocnice a kada sam jednu prakticno dodirnuo tockom prednju sam zabo do kraja i bicikli me je momentalno zbacio i katapultirao napred. Ne preterujem, preleteo sam ih, video sam ih ispod sebe dok sam leteo, kad sam ustao bicikli je bio neka 3-4 metra iza mene, neki ljudi su videli sta se desilo i rekli su da je bilo neverovatno. U tom trenutku svasta mi proslo kroz gkavu pre svega "e sad si ugasio". Sreca je bila samo sto sam u tom trenutku bio u dosta dobroj formi a kao odbojkas sam na sletanju uradio savrsen upijac, samo nisam imao snage da zadrzim glavu gore, te sam se bradom usidrio, i dan danas imam poveci oziljak na bradi kao uspomenu. Razbio bradu, imao utisak da sam izbio pola zuba (mada nisam nista) pocepao majicu i oderao grudi i sake kojima sam se docekao, polomio sat i telefon. Sve u svemu, solidno sam nahebao ali nista previse strasno, da sam udario decu bilo bi jaaaaako gadno, one bi naderale daleko vise....
Ortak je isto tako, da ne bi udario klinca koji se otrgao kevi na trotoaru cimnuo volan desno i pravac u veliku betonsku kantu... On je leteo par metara i sleteo na glavu, ali u travu, tako da je dobro prosao....
Naravno, zena ga napusila kako to vozi, a sto njoj dete trci po trotoaru gde se voze bajsevi, to nema veze...