Ne brže od života!

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
Martin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G

Re: Ne brže od života!

Post od Martin »

dragvorl napisao:Teska montaza, samo pogledati plamen kasnije.

Nego, sta mi se desilo pre nekoliko dana u S Mitrovici. Idemo bulevarom, i na desetak metara od semafora na meni cisto zeleno izlece prvo jedna klinka na rolerima, zatim odmah druga. Za bo sam kocnicu, doduse nije bilo blokiranja i stao sam na oko 20 cm od njih. Isao sam 50, da sam isao 60 ubedjen sam da bi ih pokosio kao od sale. A klinke ni 5 ni 6, samo se smeju i otisle dalje. Da sam ih udario mogu misliti kakav bi to proces bio... :nonono: :ccc:
Poslednjih mesec dana izbegavam da idem bulevarom, a i ako idem bulevarom, ne prelazim 50 km/h - baš zbog toga što se tebi desilo... :uf:
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Ma sutam se u pedu sto ih nisam udario, i to iz vise razloga. :doubleup:
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Ma daj bre, okani se tih misli... :kafa:
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Mani ga, nisam imao slicnu situaciju nikad, i sto je fazon nisam se uopste ni iznervirao niti bilo sta. Izgleda da sam skapirao da ovde stvarno ne postoje vise iznenadjenja. ;)
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
elMaestro
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:07
Garaža: C2

Post od elMaestro »

Pre dva dana u GM-a dvoje na motoru udarili u taxi, muž i žena, preko 30 godina. Za ženu sam čuo da nije živa, bila je na aparatima u Kragujevcu, ali nigde nema ništa o tome, pa nije ni sigurno. Išli 140 i udarili u prednji desni točak taxija (koji je već ušao u raskrsnicu i imao prednost). Niko ne kaže da li su nosili kacige. Ali 140 na mestu gde niko ne vozi preko 50-60 (toliko se može voziti samo noću kad je prazno, danju 40-50).
Имам једно потпитање...
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

Gde je to bilo u GM?
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
elMaestro
Reactions:

Post od elMaestro »

Oko Gimnazije (ako znaš makar otprilike gde je ista).
Имам једно потпитање...
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Ako su mu udarili u prednji desni tocak to znaci da je on skretao u levo i osim ako nije ulica sa prvenstvom prolaza on je njima oduzeo prednost.
Korisnikov avatar
elMaestro
Reactions:

Post od elMaestro »

Oni su prema STOP-u morali da stanu, on je ušao u raskrsnicu da bi nastavio pravo. Put sa prvenstvom prolaza.
Имам једно потпитање...
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

Pa gde tačno, gde bre ima da proleti 140 :o odozdo od Sineme tj. bolnice? ili iz centra?
Živeo sam tamo od 1986-2002 išao u tu gimnaziju 94-98.
Jesu iz grada ti sa motora?
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

dragvorl napisao:Teska montaza, samo pogledati plamen kasnije.

Nego, sta mi se desilo pre nekoliko dana u S Mitrovici. Idemo bulevarom, i na desetak metara od semafora na meni cisto zeleno izlece prvo jedna klinka na rolerima, zatim odmah druga. Za bo sam kocnicu, doduse nije bilo blokiranja i stao sam na oko 20 cm od njih. Isao sam 50, da sam isao 60 ubedjen sam da bi ih pokosio kao od sale. A klinke ni 5 ni 6, samo se smeju i otisle dalje. Da sam ih udario mogu misliti kakav bi to proces bio... :nonono: :ccc:

Meni se to desilo pre 7-8 godin, samo sam ja isao biciklom. 5-klinki, ni jedna vise od 5-6 god mi istrcale na put pravo pred mene kada sam isao bas brzo. Imao sam odlican bicikli, odmah sam zabo obe kocnice a kada sam jednu prakticno dodirnuo tockom prednju sam zabo do kraja i bicikli me je momentalno zbacio i katapultirao napred. Ne preterujem, preleteo sam ih, video sam ih ispod sebe dok sam leteo, kad sam ustao bicikli je bio neka 3-4 metra iza mene, neki ljudi su videli sta se desilo i rekli su da je bilo neverovatno. U tom trenutku svasta mi proslo kroz gkavu pre svega "e sad si ugasio". Sreca je bila samo sto sam u tom trenutku bio u dosta dobroj formi a kao odbojkas sam na sletanju uradio savrsen upijac, samo nisam imao snage da zadrzim glavu gore, te sam se bradom usidrio, i dan danas imam poveci oziljak na bradi kao uspomenu. Razbio bradu, imao utisak da sam izbio pola zuba (mada nisam nista) pocepao majicu i oderao grudi i sake kojima sam se docekao, polomio sat i telefon. Sve u svemu, solidno sam nahebao ali nista previse strasno, da sam udario decu bilo bi jaaaaako gadno, one bi naderale daleko vise....
Korisnikov avatar
elMaestro
Reactions:

Post od elMaestro »

Ji 4Tze napisao:Pa gde tačno, gde bre ima da proleti 140 :o odozdo od Sineme tj. bolnice? ili iz centra?
Živeo sam tamo od 1986-2002 išao u tu gimnaziju 94-98.
Jesu iz grada ti sa motora?
Ispod Gimnazije raskrsnica. Išli su od pošte prema bolnici, donjom ulicom i udarili na raskrsnici kod robne kuće, a taxi išao od autobuske stanice. Iz grada su, imaju i dvoje male dece.
Имам једно потпитање...
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Laki021 napisao: Meni se to desilo pre 7-8 godin, samo sam ja isao biciklom. 5-klinki, ni jedna vise od 5-6 god mi istrcale na put pravo pred mene kada sam isao bas brzo. Imao sam odlican bicikli, odmah sam zabo obe kocnice a kada sam jednu prakticno dodirnuo tockom prednju sam zabo do kraja i bicikli me je momentalno zbacio i katapultirao napred. Ne preterujem, preleteo sam ih, video sam ih ispod sebe dok sam leteo, kad sam ustao bicikli je bio neka 3-4 metra iza mene, neki ljudi su videli sta se desilo i rekli su da je bilo neverovatno. U tom trenutku svasta mi proslo kroz gkavu pre svega "e sad si ugasio". Sreca je bila samo sto sam u tom trenutku bio u dosta dobroj formi a kao odbojkas sam na sletanju uradio savrsen upijac, samo nisam imao snage da zadrzim glavu gore, te sam se bradom usidrio, i dan danas imam poveci oziljak na bradi kao uspomenu. Razbio bradu, imao utisak da sam izbio pola zuba (mada nisam nista) pocepao majicu i oderao grudi i sake kojima sam se docekao, polomio sat i telefon. Sve u svemu, solidno sam nahebao ali nista previse strasno, da sam udario decu bilo bi jaaaaako gadno, one bi naderale daleko vise....
Ortak je isto tako, da ne bi udario klinca koji se otrgao kevi na trotoaru cimnuo volan desno i pravac u veliku betonsku kantu... On je leteo par metara i sleteo na glavu, ali u travu, tako da je dobro prosao....

Naravno, zena ga napusila kako to vozi, a sto njoj dete trci po trotoaru gde se voze bajsevi, to nema veze...
Korisnikov avatar
swemir
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:52
Kontakt:

Post od swemir »

Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Vrbas: Poginuo policajac u saobraćajnoj nesreći

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 21:20, u centru Vrbasa poginuo je policajac van dužnosti Boris Gordić (25) iz Vrbasa, dok je njegova dvadesetjednogodišnja saputnica Ivana Š. zadobila teške telesne povrede, opasne po život.

Slika

Motocikl "suzuki" koji je vozio Gordić, udario je u "ševrolet", iz suprotnog smera, čiji je vozač, Vrbašanin Aleksandar B. (19) skretao ulevo, a da se prethodno nije uverio da to može učiniti na način, bezbedan po ostale učesnike u saobraćaju.
Od udara, motocikl se odbio i udario u "pežo" koji je naišao iz istog pravca, a "ševrolet" se, takođe, zaneo ulevo i udario u drugi, parkirani automobil.
Od siline udarca Boris Gordić preleteo je vozilo i pao na glavu, a uprkos činjenici da je imao kacigu, preminuo je na putu do bolnice.

Protiv Aleksandra B. biće podneta krivična prijava koja ga tereti za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Izvor: 24 sata
Posetite www.garaza.rs !
Odgovori