Dobre kafane i druga mesta gde je dobra hrana!?
Re: Dobre kafane i druga mesta gde je dobra hrana!?
Ima kvaliteta, naravno da nije sranje, ali i Botako i Piazza prave dosta bolje pice.
Realno, napravis moderan lokal koji ima 500m2 i normalno da ce ljudi da bleje, niko ne voli sam da bleji.
Kako je zazivela beton hala, zbog kvaliteta?
Realno, napravis moderan lokal koji ima 500m2 i normalno da ce ljudi da bleje, niko ne voli sam da bleji.
Kako je zazivela beton hala, zbog kvaliteta?
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
a šta fali Soluncu?Milos napisao:Ima 3 meseca kako se zatvorio moj omiljeni giros u BG , strasno su se mucili doduse u poslednjih 6 meseci , a trajali su svega godinu dana.Ali prvih 6 meseci je bila vrhunska hrana.I dalje mi je praznina u srcu velika sto nemamo valjani giros u BG trenutno.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Na Terazijama je super, na NBG u bulevaru gladnih, sacuvaj me Boze i sakloni...
Ima dobar giros i u Zemunu, preko puta Lukoil pumpe u Aleksandra Dubceka ulici.
Ima i neki na Banovom Brdu iznad crkve.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Pre pica bara je na toj lokaciji bila neka poslastičarnica, fensi je izgledalo ali je bilo prazno. Tako da nije samo lokacija bitna, mada ta jeste dobra jer ima puno poslovnog prostora okolo. Ali je puno i uveče, tako da nije samo zbog zaposlenih. I nisu krenuli od 500m2, prvo su imali prostor te poslastičarnice pa su se vremenom mic po mic proširili po celom prizemlju. Hrana im jeste odlična i iznad proseka i to sigurno ima najbitniju ulogu u rastu popularnosti.
A da li je bolja ili gora od ostalih vrhunskih picerija to već ne mogu da kažem, po meni je to sve dosta slično kad pričamo o prvoj ligi beogradskih picerija.
Inače skoro sam jeo u Vapianu, i onako napamet uzmem Toscana Pizu. Evo sastojaka:
"Italijanska `Napoli piccante`salama sa Toskana nadevom od maslina, paradajza, svežeg začinskog bilja i bosiljak - pesto sosa na Vapiano paradajz sosu i mocareli."
Uf, zbog ovog boldovanog začinskog bilja sam je jedva pojeo, neki ukus nane, lekova, ne mogu ni da definišem. Nikako ne preporučujem.
A da li je bolja ili gora od ostalih vrhunskih picerija to već ne mogu da kažem, po meni je to sve dosta slično kad pričamo o prvoj ligi beogradskih picerija.
Inače skoro sam jeo u Vapianu, i onako napamet uzmem Toscana Pizu. Evo sastojaka:
"Italijanska `Napoli piccante`salama sa Toskana nadevom od maslina, paradajza, svežeg začinskog bilja i bosiljak - pesto sosa na Vapiano paradajz sosu i mocareli."
Uf, zbog ovog boldovanog začinskog bilja sam je jedva pojeo, neki ukus nane, lekova, ne mogu ni da definišem. Nikako ne preporučujem.
U Vapianu sam se tek sokirao koje je ono djubre, gde sam bukvalno na silu jeo picu od 1400 dinara, cisto da se zasitim, a ima sve sastojke koje ja volim, parmezan, prsutu, rukolu i mocarelu, pelat i ne secam se da li je bilo jos nesto. Kao da si mi dao zamrznutu picu sa listicima parmezana preko(a tek te listice kada mi stave umesto rendanog parmezana, da izgleda fensi, ospice dobijem), zgrozio sam se.
Pogledaj koji danas restorani najbolje rade, nisu oni koji nude najvisi kvalitet, nego oni sa najboljom pricom.
Pogledaj koji danas restorani najbolje rade, nisu oni koji nude najvisi kvalitet, nego oni sa najboljom pricom.
Sve ja to znam,al ko radi dostavu od njihXepoj87 napisao:Na Terazijama je super, na NBG u bulevaru gladnih, sacuvaj me Boze i sakloni...

Gyropolis jedino izgleda.Moracu da im dam sansu.
Solunac na NBGD ja ne znam dal sam ista masnije u zivotu pojeo.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
sedi na biciklo do Terazija, malo dan da te vidi, šta ima bolje 

Boringly average, but also perfect for school run mums
Cuj biciklo,ja parkirao ispred Solunca,moram naci sliku 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Gyropolis je ok. Doduše, ne jedem toliko giros tako da je moguće da ima boljih, ali je ovaj sasvim ok. Jedino što je vlasnik veliki navijač Olimpijakosa i napravoi je proceduru naručivanja kao da prave 30 girosa u sekundi, ali dobro... 

Ja zbog tog tu parkiranja kod Solunca zamalo da prebijem Tasovca, nisam znao ko je, spaslo ga sto su neka zena i dete bili sa njim, pa sam se iskulirao i ako je maksimalno bezobrazan bio.
Gyropolis je onaj u Bulevaru? Ok je ako je taj.
Gyropolis je onaj u Bulevaru? Ok je ako je taj.
- starac vujadin
Gyropolis u "staklencu" na Trgu.
E to nesam jeo.
- starac vujadin
Više volim da jedem libansku varijantu girosa u Shawarma baru.
To je kebab ?
Piano loco vise nego dobra za lokalnu piceriju.