U jednom trenutku su krenuli na gore, a onda su se povratili (mislim pre svega na izbor na svedskom stolu), a znam ih od pocetka.
Bio sam pre neki dan, ali sam bio pansionac. U Perunu sam placao, poslednji put, prosle godine. Ima na sajtu restorana cenovnik, pa se moze sracunati. Nije dzabe, ali nije ni preskupo, a da ne pojedes nista. Nikada nisam masio tamo sa hranom.
Proveo sam po Zlatiboru mnogo dana, jeo kojekude, ali mu ovo dodje kao sigurica. Tako i odvedoh drustvo na veceru, kad smo razmisljali gde cemo, pa zene, dete... Zasto da lomim glavu, ovako je dobro svima, najmanja mogucnost greske

U jednom objektu sam slusao zenu kako hvali komplet lepinju, pa je trazila i da joj spakuju za usput. Kada je zavrsila i otisla, rekoh vlasniku da to moze reci samo neko ko kod njega ranije nije jeo i da ta (tog dana) nije ni prineti onoj na koju smo mi "redovni" navikli... Sada bar ima konkurencije i neko mu se mozda nikada nece vratiti. Zna on to... Kraj sezone, ponestalo pravog pretopa, probao da zamaskira. Ko nije probao bolje, njemu odlicno.
I Zlatiborska noc, na Beloj Zemlji, ima vise nego solidnu hranu i porcije. Sto sam jeo dobru muckalicu jednom... Izuzetno postujem i to sto donesu kompletaru kakva se zatrazi, ali uvek donesu i jos malo pretopa, bez da trazis. Ne verujem da je to samo zato sto me znaju.