Hvala ljudi.
Malo je intenzivnije u ovom trenutku, jer sam se prijavio na taj challenge koji traje 5 nedelja.
Na linku ima nekih detalja o samom programu, ishrani itd:
http://www.jimstoppani.com/home/challen ... e/overview
Mislim, to je više iz zezanja, da testiram šta ja lično mogu da napravim za 5 nedelja kada držim ishranu i treninge urednim, ne gajim neke iluzije da ću imati najbolju transofrmaciju od svih koji se prijave, jer ljudi naprave čudo za mesec-dva kad zapnu.

Meni lično je cilj da istopim što više sala, uz eventualno dobijanje ili bar da zadržim mišićnu masu (zato i unosim toliko proteina, Stoppanijeva preporuka je oko 3 grama po kg težine). 20 kg sam skinuo relativno lako, ali ovaj sadašnji višak je zajeban...
Van ovoga, idealno mi je 3-4 puta nedeljno teretana, pa ću tako nastaviti kad završim ovaj program.
Eto, to je otprilike i odgovor na pitanje zašto smanjeni UH. Da li je zdravo, iz svega što sam do sad naučio ja bih rekao da jeste. U stotinak grama UH možeš smestiti sasvim dovoljno povrća i voća, a proteine uneti kroz meso i mlečne proizvode. No, ne bih ponovo da širim raspravu o tome (već sam smarao na tu temu

).