Poštujem čoveka kao muzičara, i predpostavljam da on sa ovim nema nikakve veze ali kretene koji su glasali za dodelu ovakve prestižne nagrade jednom muzičaru ... e to ne mogu da razumem nikako

Pa i predsednik Obmana dobio za mir.maxer napisao:Kakva lakrdija: Bob Dilan dobio Nobelovu nagradu za književnost !!!
Poštujem čoveka kao muzičara, i predpostavljam da on sa ovim nema nikakve veze ali kretene koji su glasali za dodelu ovakve prestižne nagrade jednom muzičaru ... e to ne mogu da razumem nikako![]()
![]()
![]()
Ne naplacuje se benzin, oni ne prodaju benzin.samo polako napisao:Odlepila mi se guma na frižideru.
Zovem ovlašćeni servis koji se nalazi na nekih 2 km od mene.
Kaže mi ljubaznim glasom teta preko telefona.
Dolazak 1500 dinara, ruke 1200 dinara i guma 2450.
I sad se ja pitam čime će to oni da dođu kad za tih 2km u dolasku i 2km u odlasku naplaćuju 10+ litara benzina.
Da upozorim komšije ako je tenk u pitanju da mu naprave mesta kad krene kroz ulicu da nekoga ne zakači.
Obicno ide oko 30% cene litra motornog benzina po predjenom km. Ali je po gradu cena fiks, ili po zonama.ljubitelj napisao: Deluje da nisi upoznat sa uobicajenim cenama raznih sluzbi i servisa, ukljucivo i dolazak neke drzavne sluzbe.