Poštujem čoveka kao muzičara, i predpostavljam da on sa ovim nema nikakve veze ali kretene koji su glasali za dodelu ovakve prestižne nagrade jednom muzičaru ... e to ne mogu da razumem nikako
Dobro veče
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Re: Dobro veče
Kakva lakrdija: Bob Dilan dobio Nobelovu nagradu za književnost !!!
Poštujem čoveka kao muzičara, i predpostavljam da on sa ovim nema nikakve veze ali kretene koji su glasali za dodelu ovakve prestižne nagrade jednom muzičaru ... e to ne mogu da razumem nikako

Pa sad, ne znam šta bih rekao na to...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Pa i predsednik Obmana dobio za mir.maxer napisao:Kakva lakrdija: Bob Dilan dobio Nobelovu nagradu za književnost !!!
Poštujem čoveka kao muzičara, i predpostavljam da on sa ovim nema nikakve veze ali kretene koji su glasali za dodelu ovakve prestižne nagrade jednom muzičaru ... e to ne mogu da razumem nikako![]()
![]()
![]()
Sent from my m2 using Tapatalk
- maxer
Upravo to ... i Ahtisari je dobio za mir

Ta je neka fikcija žešća ... ali ova za književnost - ovo je stvarno smešno!
Ta je neka fikcija žešća ... ali ova za književnost - ovo je stvarno smešno!
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- maxer
S punim pravom

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Petarde minimum
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Ne naplacuje se benzin, oni ne prodaju benzin.samo polako napisao:Odlepila mi se guma na frižideru.
Zovem ovlašćeni servis koji se nalazi na nekih 2 km od mene.
Kaže mi ljubaznim glasom teta preko telefona.
Dolazak 1500 dinara, ruke 1200 dinara i guma 2450.
I sad se ja pitam čime će to oni da dođu kad za tih 2km u dolasku i 2km u odlasku naplaćuju 10+ litara benzina.
Da upozorim komšije ako je tenk u pitanju da mu naprave mesta kad krene kroz ulicu da nekoga ne zakači.
Naplacuje se usluga dolaska, i cena je vrlo korektna. (vreme, amortizacija auta, troskovi parkiranja, porez, itd sto ulazi u trosak)
Deluje da nisi upoznat sa uobicajenim cenama raznih sluzbi i servisa, ukljucivo i dolazak neke drzavne sluzbe.
Da je kod nas normalno stanje, u dolazak bi se obracunala i majstorska satnica za vreme provedeneo u transportu kao sto je uobicajeno u drugim zemljama. Naravno i cena bi bila uvecana kao sto je, da ponovim, uobicajeno i smatra se standardom.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Sva sreca pa meni gorenje servis na 300 metara. Dosao lik prosle godine da zameni gumu i kaze on meni lakse malo otvaraj
reko taster 1 za odjavu. Svakakvih prsotina ima u toj bransi, krvav leba to. Gumu je lako zameniti ako ti je skup dolazak. Otprilike skines traku kao kad lepis kovertu i samo zalepis za vrata.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Obicno ide oko 30% cene litra motornog benzina po predjenom km. Ali je po gradu cena fiks, ili po zonama.ljubitelj napisao: Deluje da nisi upoznat sa uobicajenim cenama raznih sluzbi i servisa, ukljucivo i dolazak neke drzavne sluzbe.
Po prvoj racunici, za 2+2km bi naplatili oko 160 dinara.
I to lepo, iskusno su isekli taj deo 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.