Vežbanje, dijete, teretana...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Vežbanje, dijete, teretana...
Mašite poentu slike. Dva čoveka istih godina koji se bave istim "poslom".
Sent from mTalk
Sent from mTalk
Širim haos!
Ma svaka čast Čedici na izgled. Koliko god vremena da ima. Nisam hteo da umanjim njegov uspeh.
Ja radim obično do 3, pola 4 i posle pravo u teretanu. Minimum tri puta nedeljno. Pre je to bilo 4-5 puta nedeljno ali sad bebac ne da.
Ja radim obično do 3, pola 4 i posle pravo u teretanu. Minimum tri puta nedeljno. Pre je to bilo 4-5 puta nedeljno ali sad bebac ne da.

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Sedam dana kasnije 99kg.pedja napisao:Ja opet preterah sa kilazom (necu reci sa stomakom), i opet sam na 103/4 kg.
To znaci, od sutra, ili od nekog drugog prigodnog datuma, "moja" dijeta, da se vratim na nekih 95-98 kg. Dve nedelje ako se potrudim, mesec ukoliko bude cestih ispadaNajbitnije je da nikada nisam gladan, pa lagano.
Samo sam obratio paznju na kolicinu hrane, bez nekog preteranog biranja ili (ne daj Boze) gladovanja. Cist dokaz da sam jeo previse, te da stvarno imam preteranu kilazu, iako ne izgledam tako. Jos nedelju dana i bicu ispod 98. Imam jednu kosulju, koja mi je kalup/etalon - ako je obucem, a dugmici se ne otkopcavaju sami, to je to

Posle opet do stotinuipet i nazad

TapaT
-
- Pridružio se: 11 Jul 2016, 01:04
. Bravoopedja napisao:Sedam dana kasnije 99kg.pedja napisao:Ja opet preterah sa kilazom (necu reci sa stomakom), i opet sam na 103/4 kg.
To znaci, od sutra, ili od nekog drugog prigodnog datuma, "moja" dijeta, da se vratim na nekih 95-98 kg. Dve nedelje ako se potrudim, mesec ukoliko bude cestih ispadaNajbitnije je da nikada nisam gladan, pa lagano.
Samo sam obratio paznju na kolicinu hrane, bez nekog preteranog biranja ili (ne daj Boze) gladovanja. Cist dokaz da sam jeo previse, te da stvarno imam preteranu kilazu, iako ne izgledam tako. Jos nedelju dana i bicu ispod 98. Imam jednu kosulju, koja mi je kalup/etalon - ako je obucem, a dugmici se ne otkopcavaju sami, to je to
TapaT

Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa ko to nama tempira formu da se ugoji za novogodisnje praznikepedja napisao:Sedam dana kasnije 99kg.pedja napisao:Ja opet preterah sa kilazom (necu reci sa stomakom), i opet sam na 103/4 kg.
TapaT

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Do tada cu jos bar dva puta proci ovaj proces 
TapaT

TapaT
Danas sam odradio interesantan trening. Krenuo sam na klasican trening, da odradim malo kardio i posle u spa centar pola sata, a na kraju je ispalo da sam se zadrzali skoro 5 sati u teretani i spa.
- Prvo sam odradio trcanje 10.1km za 58min (mada je traka pokazivala 10.3km i stvarno sam drzao nesto jaci temo, e sad ko gresi u tih 200m sat ili traka nemam pojam, uglavnom zadovoljan sam sa tempom)
- Pola sata kruzne vezbe za celo telo ali bez preteranog forsiranja.
- Nakon toga tacno 30min neprekidnog plivanja u bazenu, nisam siguran koliko sam mogao da predjem za to vreme ali drzao sam dosta jak tempo.
- Onda sam presao u spa centar gde sam odradio sledece: sauna 3 x 15min a izmedju 2-3min tusiranje ledenom vodom i polivanje ledom, a u sauni iz zezanja radio 100 trbusnjaka i 30 sklekova po svakom ulasku (3 puta, cisto da mi brze prolazi vreme a nije bilo nikoga). Onda tursko kupatilo 2 x 15min.
- Masaza celog tela 60min.
- Djakuzi
Ikreno, osecam se jako cudno. U isto vreme sam iscrpljen i osecam se kao prebijena macka i neki osecaj opustenosti i zadovoljstva, generalno mi jako prija iako me je bas iscrpelo.
Vaga posle svega pokazuje cak 3kg manje a pio sam bas dosta tecnosti
Evo sta je pokazivao sat nakon trcanja iako sam po traci presao 200m vise

Slika posle trcanja, nisam mislio da to nije bilo jos ni pola aktivnosti

- Prvo sam odradio trcanje 10.1km za 58min (mada je traka pokazivala 10.3km i stvarno sam drzao nesto jaci temo, e sad ko gresi u tih 200m sat ili traka nemam pojam, uglavnom zadovoljan sam sa tempom)
- Pola sata kruzne vezbe za celo telo ali bez preteranog forsiranja.
- Nakon toga tacno 30min neprekidnog plivanja u bazenu, nisam siguran koliko sam mogao da predjem za to vreme ali drzao sam dosta jak tempo.
- Onda sam presao u spa centar gde sam odradio sledece: sauna 3 x 15min a izmedju 2-3min tusiranje ledenom vodom i polivanje ledom, a u sauni iz zezanja radio 100 trbusnjaka i 30 sklekova po svakom ulasku (3 puta, cisto da mi brze prolazi vreme a nije bilo nikoga). Onda tursko kupatilo 2 x 15min.
- Masaza celog tela 60min.
- Djakuzi
Ikreno, osecam se jako cudno. U isto vreme sam iscrpljen i osecam se kao prebijena macka i neki osecaj opustenosti i zadovoljstva, generalno mi jako prija iako me je bas iscrpelo.
Vaga posle svega pokazuje cak 3kg manje a pio sam bas dosta tecnosti

Evo sta je pokazivao sat nakon trcanja iako sam po traci presao 200m vise

Slika posle trcanja, nisam mislio da to nije bilo jos ni pola aktivnosti

- sszgo
- Pridružio se: 14 Jan 2015, 08:41
- Garaža: R1, BMW HP4, Merc CL63AMG
i ja sam odradio interesantan trening pre koju nedelju
evo sta mi je pokazivalo na kraju treninga:

evo sta mi je pokazivalo na kraju treninga:

Vise mi se svidja sta ovaj tvoj pokazuje 

-
- Pridružio se: 11 Jul 2016, 01:04
Vežbanje, dijete, teretana...
Sta?? Da nisi obrijao ruke na vreme??
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Hajde da i ja malo udjem u ovu temu.
Na more sam otisao 01. avgusta sa 97-98 kg, a po povratku petnaest dana kasnije sok kada sam stao na vagu - 102,6 kg. Sta vise, ocekivao sam da sam i smrsao malo, u najgorem slucaju da sam na svom, medjutim vaga ne laze. Po ceo dan u gacama, malo se zategnes od plivanja i eto varke. Sve u svemu, shvatio sam da je djavo odneo salu i okrenuo novi list. Danas, dva meseca kasnije, vaga pokazuje 90,5 kg, celih 12 kg manje. Svi se cude kako, zena mi i zavidi malo, a jednostavno je, bar u mom slucaju. Nema vise klope u deset uvece, nema cokoladica svako malo, nema limenki Koka-kole uvek kada ozednim. Hleb sam smanjio, cak ga ne okusim po ceo dan. Riba bar dva puta nedeljno na stolu. Prvih par dana bude stres za organizam, ali kada se zeludac i mozak naviknu na novi rezim, sve postaje normalno. Cilj mi je da dodjem na 85 kg jer mi ta kilaza najbolje i prija i stoji. Onda samo treba odrzavati stanje i ne prepustiti se porocima.
Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua

Na more sam otisao 01. avgusta sa 97-98 kg, a po povratku petnaest dana kasnije sok kada sam stao na vagu - 102,6 kg. Sta vise, ocekivao sam da sam i smrsao malo, u najgorem slucaju da sam na svom, medjutim vaga ne laze. Po ceo dan u gacama, malo se zategnes od plivanja i eto varke. Sve u svemu, shvatio sam da je djavo odneo salu i okrenuo novi list. Danas, dva meseca kasnije, vaga pokazuje 90,5 kg, celih 12 kg manje. Svi se cude kako, zena mi i zavidi malo, a jednostavno je, bar u mom slucaju. Nema vise klope u deset uvece, nema cokoladica svako malo, nema limenki Koka-kole uvek kada ozednim. Hleb sam smanjio, cak ga ne okusim po ceo dan. Riba bar dva puta nedeljno na stolu. Prvih par dana bude stres za organizam, ali kada se zeludac i mozak naviknu na novi rezim, sve postaje normalno. Cilj mi je da dodjem na 85 kg jer mi ta kilaza najbolje i prija i stoji. Onda samo treba odrzavati stanje i ne prepustiti se porocima.
Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua
- Delija
- Kontakt:
Ma ti to da Mazda jace ubrzava - priznaj 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Pazi, za 12 kg manje na sportskim kolima moras potrositi puno para. Ovo je cist bio-tjuning. :-D
Video si da te lako stizem, mada mozda si bio u prvoj, ne znam... :-D
Video si da te lako stizem, mada mozda si bio u prvoj, ne znam... :-D
- Delija
- Kontakt:
Jedan semafor moze da bude slucajnost, ali cetiri tesko... 
Ekstra si se ti stesao!

Ekstra si se ti stesao!