E sad, sto se mene tice, ja volim taj napadni dizajn jer sam klinac i zato sam svojevremeno i vozio GSi, a ne GTI.

@Rakhil, fore ti idu od dobrih ka boljim... da si zensko, pitao bih te da izadjemo bez obzira sto si ozenjena!

A jebiga, muski forum, pa sam zastranio. Evo i Texonja bacio oko na mene, nece ovo na dobro da izadjemethane.master napisao:A što ti stalno insistiraš na nekakvim gay elementima.
Texonja napisao:Kod Golfa GTI je pitanje kupovine vezano i za neke druge motive, a ne samo puku brzinu oko neke piste, kakogod se zvala. To je auto u kojem covek od 35 god nece izgledati kao klinac napaljenko kada se pojavi na nekom poslovnom sastanku ili kada odveze dete u skolu, a opet s druge strane moze da ga potera bas momacki kada to pozeli. Ostala ekipa iz konkurencije ima taj "vidi me, vidi me, vidi me" napadni dizajn koji u nekim prilikama ume da smeta.
E sad, sto se mene tice, ja volim taj napadni dizajn jer sam klinac i zato sam svojevremeno i vozio GSi, a ne GTI.I sto kaze Day Walker, ako vozim nekog GTI, OPC, RS i ako ga platim dosta skuplje, onda hocu da taj auto izgleda drugacije od serijske verzije. Jedino sto takav auto u svakodnevnoj upotrebi "strci" i to ume da nervira, pa u tom slucaju i nije lose imati neki "sleeper" GTI, za svoju dusu, a ne za poglede prolaznika. Mixed feelings, teska odluka.......
Pa sestica je izasla 2008, a A klasa pre mesec dana. Normalno da je uradjena do jaja. Videcemo sta ce sedmica doneti.Floyd napisao:Sedeo sam u novoj A klasi na sajmu i ono je uradjeno do jaja, imas utisak da si u nekom jako skupom i luksuznom autu (istina ta na sajmu je bila super opremljena). Golf 6 GTI s'druge strane unutra izgleda ko i svaki drugi Golf a takav je i R.
...pogadja meTheWickerMan napisao:Nema ovde prepirke,svako iznosi ono šta mu se sviđa a šta ne...nemoj lično da te pogađa to što se ljudima ne sviđa ...
Dobar je Martin, ali izvor informacija je Piëch.Dusan napisao:Zavidim ti, mora da si imao neki poseban meeting sa Winterkornom, otkrio ti kako izgleda 7, pa ti se ne svidja.
Ma ne mora da znači, ako imaš neki TV da se transportuje, eto i koristi.Rakhil napisao:A jebiga, muski forum, pa sam zastranio. Evo i Texonja bacio oko na mene, nece ovo na dobro da izadje
E sad ga pretera i ti, opet dolazimo do toga da je stvar ličnog afiniteta, tako kako ti ne razlikuješ V i VI od pozadi(?!) tako ja nikad ne znam broj Alfe, jedino razlikujem 147 od ostalih, i ubodem 156 često, jer me jednostavno Alfe nisu nikad privlačile, jeste lep auto, jeste sportski, ali opet, ne zanima me i ne prepoznajem ih, uvek pogrešim broj a verujem da bi ti u mraku mogao da napipaš razliku između dve Alfe.TheWickerMan napisao:dosadnan i jednoličan dizajn koji se ponavlja od IV, na putu kad ga sretnem,tek od pozadi i to jedva mogu da provalim da li je V,VI ili je Polo