VW Golf VII

Opšte diskusije o markama i modelima automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Re: VW Golf VII

Post od Texonja »

Kod Golfa GTI je pitanje kupovine vezano i za neke druge motive, a ne samo puku brzinu oko neke piste, kakogod se zvala. To je auto u kojem covek od 35 god nece izgledati kao klinac napaljenko kada se pojavi na nekom poslovnom sastanku ili kada odveze dete u skolu, a opet s druge strane moze da ga potera bas momacki kada to pozeli. Ostala ekipa iz konkurencije ima taj "vidi me, vidi me, vidi me" napadni dizajn koji u nekim prilikama ume da smeta.
E sad, sto se mene tice, ja volim taj napadni dizajn jer sam klinac i zato sam svojevremeno i vozio GSi, a ne GTI. :) I sto kaze Day Walker, ako vozim nekog GTI, OPC, RS i ako ga platim dosta skuplje, onda hocu da taj auto izgleda drugacije od serijske verzije. Jedino sto takav auto u svakodnevnoj upotrebi "strci" i to ume da nervira, pa u tom slucaju i nije lose imati neki "sleeper" GTI, za svoju dusu, a ne za poglede prolaznika. Mixed feelings, teska odluka.......

@Rakhil, fore ti idu od dobrih ka boljim... da si zensko, pitao bih te da izadjemo bez obzira sto si ozenjena! :mrgreen: (eto i fazona i gay elemenata)
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

methane.master napisao:A što ti stalno insistiraš na nekakvim gay elementima.
A jebiga, muski forum, pa sam zastranio. Evo i Texonja bacio oko na mene, nece ovo na dobro da izadje :rofl:
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Texonja napisao:Kod Golfa GTI je pitanje kupovine vezano i za neke druge motive, a ne samo puku brzinu oko neke piste, kakogod se zvala. To je auto u kojem covek od 35 god nece izgledati kao klinac napaljenko kada se pojavi na nekom poslovnom sastanku ili kada odveze dete u skolu, a opet s druge strane moze da ga potera bas momacki kada to pozeli. Ostala ekipa iz konkurencije ima taj "vidi me, vidi me, vidi me" napadni dizajn koji u nekim prilikama ume da smeta.
E sad, sto se mene tice, ja volim taj napadni dizajn jer sam klinac i zato sam svojevremeno i vozio GSi, a ne GTI. :) I sto kaze Day Walker, ako vozim nekog GTI, OPC, RS i ako ga platim dosta skuplje, onda hocu da taj auto izgleda drugacije od serijske verzije. Jedino sto takav auto u svakodnevnoj upotrebi "strci" i to ume da nervira, pa u tom slucaju i nije lose imati neki "sleeper" GTI, za svoju dusu, a ne za poglede prolaznika. Mixed feelings, teska odluka.......
:plusone:

Ko sta voli, nek izvoli, mozda ovim mozemo i da zavrsimo ovu dugu prepirku :)
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

Nema ovde prepirke,svako iznosi ono šta mu se sviđa a šta ne... ;) nemoj lično da te pogađa to što se ljudima ne sviđa ...
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Floyd napisao:Sedeo sam u novoj A klasi na sajmu i ono je uradjeno do jaja, imas utisak da si u nekom jako skupom i luksuznom autu (istina ta na sajmu je bila super opremljena). Golf 6 GTI s'druge strane unutra izgleda ko i svaki drugi Golf a takav je i R.
Pa sestica je izasla 2008, a A klasa pre mesec dana. Normalno da je uradjena do jaja. Videcemo sta ce sedmica doneti.
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:

Post od Dusan »

TheWickerMan napisao:Nema ovde prepirke,svako iznosi ono šta mu se sviđa a šta ne... ;) nemoj lično da te pogađa to što se ljudima ne sviđa ...
...pogadja me :loool:
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:

Post od TheWickerMan »

Dobro,nemoj tako... nije fer da se podsmevaš mojoj konstataciji ,za koju smatram da je istinita... Znam ja dobro vas , Vagenovce , tako da imam razumevanja u to da volite svoju marku i ostale kopije pod njenim vlasništvom ... ;)

Dirnuti u Golfa GTI-ja je jeres koji se lako ne oprašta...
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:

Post od Dusan »

Svi mi volemo neku marku, da je GTI svetinja, jeste. :rofl:
Salu na stranu, nerviraju me tako neki komentari ljudi koji povrsno procitaju i onda komentarisu.
Golf nije ni izasao a vec je u startu ruzan. :zbunjen:

Ovo me podseca na onu situaciju u fudbalskom svetu kao sto je Barca najomrzenija, a cinjenica je da jesu najbolji. Ja sam ne mogu da smislim Barcu ali se pomirim sa tim da igraju najbolji fudbal trenutno. Ne kazem da je golf najbolji, ali da je vrhu svakako jeste, prodaja to potvrdjuje. :D Sad sam gori i od DayWalker-a. :kezo:
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:

Post od TheWickerMan »

da smo komentarisali kvalitet auta koji nije izašao,imao bi pravo i te kako da se ljutiš ... jer kako možemo da znamo kvalitet auta koji još nije vožen...dok estetsku stranu ipak možemo da komentarišemo jer ipak,na prvi pogled možeš da vidiš da li ti se auto sviđa ili ne... ne verujem da će mnogo konačan izgled da odstupa od ovog rendera ... iskreno , meni se Golf ne sviđa,dosadnan i jednoličan dizajn koji se ponavlja od IV, na putu kad ga sretnem,tek od pozadi i to jedva mogu da provalim da li je V,VI ili je Polo... vidim da će tako biti i sa VII ..

Ali vozne karakteristike mu ne sporim nikako,bio 5 sekundi brži ili sporiji na Ringu od Megana,meni nema veze... Preformanse verujem da će biti dobre :doubleup: Sleeper u telu Golfa V :kezo:

PS. Jesi,nemoj da se brineš,gori si od Walkera ;) :kezo: :kezo: :kezo:
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:

Post od Dusan »

Ne verujem renderima i PSovima dok ne vidim. Cekamo oktobar. ;)
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Dusan napisao:Zavidim ti, mora da si imao neki poseban meeting sa Winterkornom, otkrio ti kako izgleda 7, pa ti se ne svidja. :doubleup:
Dobar je Martin, ali izvor informacija je Piëch. :cool!:

Možda nisam bio najjasniji, meni se ne sviđa pristup VW, sa nekim prilično sitnim promenama (a da ne budem zloban pa da kažem da u 3 generacije vrte isto) a da ne govorim o istim stvarima u više modela, o tome možemo u nekoj drugoj temi. Fakat, rade to i drugi, ali niko kao VW. Što se Golfa 7 tiče, o kome je i ova tema, na osnovu svega dosada viđenog verovatno će nastaviti tu tradiciju. Daj bože de grešim.
Rakhil napisao:A jebiga, muski forum, pa sam zastranio. Evo i Texonja bacio oko na mene, nece ovo na dobro da izadje :rofl:
Ma ne mora da znači, ako imaš neki TV da se transportuje, eto i koristi. :kezo:
Širim haos!
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

TheWickerMan napisao:dosadnan i jednoličan dizajn koji se ponavlja od IV, na putu kad ga sretnem,tek od pozadi i to jedva mogu da provalim da li je V,VI ili je Polo
E sad ga pretera i ti, opet dolazimo do toga da je stvar ličnog afiniteta, tako kako ti ne razlikuješ V i VI od pozadi(?!) tako ja nikad ne znam broj Alfe, jedino razlikujem 147 od ostalih, i ubodem 156 često, jer me jednostavno Alfe nisu nikad privlačile, jeste lep auto, jeste sportski, ali opet, ne zanima me i ne prepoznajem ih, uvek pogrešim broj a verujem da bi ti u mraku mogao da napipaš razliku između dve Alfe.
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:

Post od TheWickerMan »

Nisi mene razumeo,ja njih i prepoznajem odpozadi ;) od napred teško...da se razumemo, ne pratim toliko VW ali razlikujem ostale marke odlično... Passate razlikujem super :D Meni je veća razlika između Passata B5 i B5.5 nego između Golfova 5 i 6 .. :zbunjen:
A što se tiče Alfi,jedino su slične 156 i 166 odpozadi... ostale se baš razlikuju... jedino razlike između restylinga su teže primetne...
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Eto dodjosmo odakle smo poceli, ja vrlo dobro razlikujem Vagene svih generacija iz svih uglova a Alfe su mi sve iste...
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Ja isto kao i Uros... tj razlikujem 147 i Giullietu, dok ove ostale moram dobro da se zagledam. Za VW nema greske sa 100m :)
Sve zavisi od interesovanja za neku marku automobila.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Odgovori