Tesla automobili
Re: Tesla automobili
Mnogo veca mreza od ovoga u Chademo punjaci koji su se vec prosirili po svetu.
Ovi najnoviji mogu do 150kw da pune ali na njima moze i Tesla da se puni.
Ovi najnoviji mogu do 150kw da pune ali na njima moze i Tesla da se puni.
Nema sumnje da je dobila samarcinu, ako nista drugo onda zato sto je izostavljena iz dogovora, ali najvise jer u igru brzo i snazno ulaze firme sa kojima oni ne mogu da se nose, izgleda im nece dati dovoljan vremenski rok da se ucvrste i prezive.
Evo sta se desilo od trenutka objavljivanja vesti, pa ko hoce da tvrdi da ih to ne potresa moze da nastavi slobodno.
Evo sta se desilo od trenutka objavljivanja vesti, pa ko hoce da tvrdi da ih to ne potresa moze da nastavi slobodno.
Sve i da nema nikakvog benefita za nas, Tesla je makar uspela da prodrma konkurenciju. Licno bih voleo da elektrovozila polako preuzmu primat u odnosu na fosilce.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
zašto imaš takve želje? Jedini razuman razlog vidim u obrtnom momentu 

A zasto ne? Superiorniji su u svakom pogledu u odnosu na prdavce osim u dopunjavanju 

Bez obzira koliko nam je teško da zamislimo svet bez režanja motora pod haubom, tranzicija mora da se desi.HKS napisao:zašto imaš takve želje? Jedini razuman razlog vidim u obrtnom momentu
What i do for the livin'? I live for the livin'.
A i slabljenje kapaciteta baterija. Nepostojanje zvuka je u pocetku interesantno ali posle dosadi.marketman napisao:A zasto ne? Superiorniji su u svakom pogledu u odnosu na prdavce osim u dopunjavanju
Sent from my m2 using Tapatalk
Ja ne mogu da zamislim svet bez brundanja dizela po ulicama ceo dan.A eno 4-5 gradova izbacuju dizel motore u potpunosti za par godina.
Jbg tranzicija ko sto neko rece i "briga" za okolinu.
Jbg tranzicija ko sto neko rece i "briga" za okolinu.
Dusa kida se,kida se na cestice
Kada cujem zvuk X6-ice
Kada cujem zvuk X6-ice

Baterije izguraju preko 100000km bez problema, a eno ga onaj azijat koji je sumirao utiske posle predjenih 200000 i cini mi se da je prokomentarisao da su baterije izgubile oko 10%. Naci cu kad budem pri kompu.HKS napisao:A i slabljenje kapaciteta baterija. Nepostojanje zvuka je u pocetku interesantno ali posle dosadi.
Dal si ozbiljan za zvuk?

Ako je bitno da rezi, eno premiJumi uveliko pustaju zvuk na zvucnike, mozes da biras kako ce auto da ti se cuje... Danas V8, sutra V12

Jedini BMW pusta zvuk kroz zvucnike. Sve je to glupo i jednostavno nije to to.
Sta kad Tesla bude 10 godina star, pa dodje na Balkan recimo, vozis 2 god i onda menjaj baterije koje kostaju kao pola auta (kad bude polovan verovatno i vise od auta)?
Sta kad Tesla bude 10 godina star, pa dodje na Balkan recimo, vozis 2 god i onda menjaj baterije koje kostaju kao pola auta (kad bude polovan verovatno i vise od auta)?
A i taj zvuk je pojacan zvuk auspuha ako se ne varam, ne neki izmisljeni zvuk.
Market, nisi u pravu da 90% kupaca tezi ka tome da mu se auto ne cuje.
Sent from my SM-G935F
Market, nisi u pravu da 90% kupaca tezi ka tome da mu se auto ne cuje.
Sent from my SM-G935F
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Evo reci sam koliko ljudi mislis da ceni tisinu?
Migu da ti kazem da od 100 ljudi koje znam, sigurno njih 70 voli kada se auto lepo cuje. Ne vole svi da to bude neka nesnosna buka, ali dok sam vozio neki cunirani zx100 nissan(valjda je taj, dvosed i targa krov), od 10ak ljudi koji su se sa mnom provizali, njih sigurno 7,8 je prvo reklo da se gotivno cuje. Nije bio preglasan, nego taman kako treba. Moj cale i na golfu 2 dizelu i na e 200 benzincu i na c200 dizelu, 80% vremena gasi radio ili ga bas utisa da bi cuo motor. Kada sam prvi put sa njim seo u Land Cruiser 3.0d, on utisao muziku i rekao vidi kako se lepo cuje, lepo osecas motor i zvuk.
Sent from my SM-G935F
Sent from my SM-G935F
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Heroj, 100NX.
Kola bez zvuka su sranje.
sent via TT using 640 DS
Kola bez zvuka su sranje.
sent via TT using 640 DS
A sta mislis koliko od tih ljudi bi se jos vise odusevilo kad bi se provozali u apsolutnoj tisini?
Slobodno mogu da tvrdim bar 50%... Pa evo ga forumas sa GTE-om kakva su mu iskustva:
" Inace toliko sam se razmazio na voznju na elektricni pogon da svaki put kada mi se upali motor (predje u hibridni mod) imam osecaj da pravi suvise mnogo vibracija, a inace je taj 1,4 motor poprilicno tih, a specijalno u poredjenju sa mom proslim dizelom je vise nego necujan. Ali covek se razmazi enormno brzo..."
Slobodno mogu da tvrdim bar 50%... Pa evo ga forumas sa GTE-om kakva su mu iskustva:
" Inace toliko sam se razmazio na voznju na elektricni pogon da svaki put kada mi se upali motor (predje u hibridni mod) imam osecaj da pravi suvise mnogo vibracija, a inace je taj 1,4 motor poprilicno tih, a specijalno u poredjenju sa mom proslim dizelom je vise nego necujan. Ali covek se razmazi enormno brzo..."