Sto se tice suvomesnatih proizvoda mislim da je Zlatiborac izvikan. Uzimao sam u par navrata kulen i one kao cajne, nakrkaju masnoce u njih vise nego sto bi trebalo.
Domace kobaje su zakon.
He,he liči mi na varijantu jednog restorana u Zrenjaninu kome je glavni "adut" sjenička jagnjetina.ftj napisao:Ne znam kolko to zdravo zlatiborac gaji svoje meso ali kolko sam ja čuo oni većinu mesa uvoze iz južne amerike.
nikaragva napisao: gde nema nikakve kontrole, covek jednostavno mora da misli svojom glavom, i ne sme da se prepusti osecaju da neko drugi brine za njega.
To se radi od vajkada koliko znam.dunx81 napisao: Da ne kažem da ljudi često uz ćuriće uzimaju i nekoliko pilića i stave ih zajedno da bi ćurke videle od njih kako se jede.![]()
Da li je istina da dignu glavu i zinu dok pada kisa... i tako blenu, a usta im se pune vodom? I na kraju se uguse?nikaragva napisao: cak i odrasli mogu da se uguse na kisi, jer nisu dovoljno pametni da se sklone od kise.
Ne znam,onda je moje selo u Juznoj Americi,kao i ostala koja mu prodaju svinje,a i njegove farme koje su ogromne...ftj napisao:Ne znam kolko to zdravo zlatiborac gaji svoje meso ali kolko sam ja čuo oni većinu mesa uvoze iz južne amerike.