Vežbanje, dijete, teretana...
Re: Vežbanje, dijete, teretana...
Mom burazeru je bila uvecana jetra, dok je kao klinac imao zuticu.
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Za 4 meseca dobio sam 5kg, sve u stomaku, ali sam se kidao od sklekova tako da mogu dodatna 4 "ruska" zgiba
Da nisu ove vrucine isao bi na trcanje. Ponovo cu montirati klupu za trbusnjake pa da krenem da "skidam" stomak. Ubi ova 'rana
Dok sam trazio srafove za klupu nasao sam nesto sto satire telo - vijaca!
2 x Gatorade pa ako izdrzim pola sata kidanja
Radi li neko sa vijacom?
Trenirate li na ovim vrucinama?
Jutranje plivanje?

Dok sam trazio srafove za klupu nasao sam nesto sto satire telo - vijaca!
2 x Gatorade pa ako izdrzim pola sata kidanja

Radi li neko sa vijacom?
Trenirate li na ovim vrucinama?
Jutranje plivanje?
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
- 7footer
- Pridružio se: 19 Jan 2012, 17:53
- Garaža: Lexus GS 450h, Chevrolet Trax, Yamaha Stryker
Избаци то, боље пиј обичну воду2 x Gatorade pa ako izdrzim pola sata kidanja
Радио као мали, покушао пре пар година и нисам могао да се саставим. Чак штавише, скакутао сам без вијаче, импровизујући.Radi li neko sa vijacom?

Ја трчим негде око 6, у почетку ми се пар пута слошило, али сада ми ОКTrenirate li na ovim vrucinama?

Вероватно ћу да померим то трчање на 8 или 9 увече, данима када не радим теретану...
Pozdrav
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ja se u petak ponovo aktivirao na sportskom planu.
Krenuo sam u teretanu, juce vozio bajk i plivao na Adi, ubacicu i trcanje negde, ishranu potpuno korigovao, nema vise slatkisa, jedem zdravo, bacio sam rekreativnu konzumaciju cigareta. Vec posle 4 dana se bolje osecam. Samo da me ne bole zglobovi na rukama.
Krenuo sam u teretanu, juce vozio bajk i plivao na Adi, ubacicu i trcanje negde, ishranu potpuno korigovao, nema vise slatkisa, jedem zdravo, bacio sam rekreativnu konzumaciju cigareta. Vec posle 4 dana se bolje osecam. Samo da me ne bole zglobovi na rukama.
Ogi, taman da budes spreman za medalju na olimpijadi 2016. 
Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk 2

Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk 2
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
I to minimum zlato i minimum jednu više od Hrvata i Slovenaca, ali zajedno. 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ogi je video kakvi ljomberi idu na OI, pa se bacio na trening za Rio.
Samo da te entuzijazam za vežbanjem drži duže od par nedelja. To je barem bio najveći problem kod vežbanja (dok sam smeo da vežbam).

Samo da te entuzijazam za vežbanjem drži duže od par nedelja. To je barem bio najveći problem kod vežbanja (dok sam smeo da vežbam).

Širim haos!
-
- Banned
Pazi, ja sam bio strasan rekreativni sportista nekada. U 4. srednje sam krenuo u teretanu, bio sam opsednut njome (to mi je prva ljubav
) i isao sam 10 godina, za to vreme sam trcao, plivao, vozio biciklu... onda sam se zaposlio, ozenio, dobio decu i propao. Poceo po malo i da pusim, hranio sam se uzasno, uzasno!! Pio koka kolu kao nenormalan. Bukvalno sam osecao da umirem.
Pokusao sam u poslednjih par godina, krenem tako mesec dana i smorim se... zapravo, od te silne teretane nekada sve me boli, kolena, zglobovi na rukama... evo zglobovi poceli da me bole posle prvog treninga... tada kada sam isao, vodio sam racuna o svakom zalogaju, bio opterecen proteinima, ugljenim hidratima, pio proteine, kreatin... kod mene uvek iz krajnosti u krajnost... generalno, sada mi je bitna samo fizicka aktivnost, ne mora to ni da bude teretana, ako ne budem mogao da idem zbog bolova, bacicu se na trcanje... imam dva cilja, prvi je fizicka aktivnost, bilo kakva, zbog zdravlja. Drugi je da smrsam jer sam se usvinjio. I treci da budem pozeljan pickama kada udjem u krizu srednjih godina.

- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v
Samo pazi da ne budes previse pozeljan, pa da te Stanija startuje negde

- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Budi realan,to je samo san i velika zelja-nikako realnost !Ogi napisao:da budem pozeljan pickama kada udjem u krizu srednjih godina
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
- 7footer
- Pridružio se: 19 Jan 2012, 17:53
- Garaža: Lexus GS 450h, Chevrolet Trax, Yamaha Stryker
Богами доста клинки и млађаних девојака воле старије.misha napisao:Budi realan,to je samo san i velika zelja-nikako realnost !Ogi napisao:da budem pozeljan pickama kada udjem u krizu srednjih godina

Pozdrav
Ma zajebi teretanu i bolje za te godine sakupljaj pare za neki dvosed cabrio. Imas jos dosta godina fore.Ogi napisao:I treci da budem pozeljan pickama kada udjem u krizu srednjih godina.![]()

(namerno kazem dvosed, jer onda ne moze da ti se uvalja njih 3 pa da ih vozis, nego koja hoce da se vozi mora ostati 1 vs 1 sa tobom)

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
-
- Banned
I ozenjene!7footer napisao:Богами доста клинки и млађаних девојака воле старије.

@Tex