Od pre dva dana, nakon puta od nekih 300 km po mokrom asfaltu na magistrali pocele su da mi se cuju zadnje kocnice. Zvuk je kao neko struganje metal o metal. Nije jako i cuje se kad je utisan radio skroz i svi cute
 . Bio kod majstora i kaze da su diskovi "malo losiji" i da su plocice na pola po potrosenosti. Napomenuo je  da je moguce da je vlaga "usla" u unutrasnje plocice, da moze biti to struganje od soli ili rizle po putu.
 . Bio kod majstora i kaze da su diskovi "malo losiji" i da su plocice na pola po potrosenosti. Napomenuo je  da je moguce da je vlaga "usla" u unutrasnje plocice, da moze biti to struganje od soli ili rizle po putu.Mene zanima ima li smisla ova prica sa vlagom? Evo vec dva dana vozim i cuje se pomalo ( doduse nisam presao vise od 20 km u ova dva dana ). Ujutru se najvise cuje. Da li je opasno jer opet planiram put oko ng nekih od nekih 700 km? Kako moze uopste da se cuje struganje ako ima "mesa" na plocicama.
Na kraju majstor rece da vozim pa ako se pojaca da dođem za par dana ali tu pada nova godina plus ovaj put sto sam planirao pa ne znam sta da radim . ..