Dobre kafane i druga mesta gde je dobra hrana!?
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Re: Dobre kafane i druga mesta gde je dobra hrana!?
Pica mesto 'leba
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ni ja ne volim nešto preterano pice, uvek bih radije mesište, ali ova "crnogorska" sa pršutom je bila baš odlična u Savoci. A možda mi se u stvari i svidela baš zbog pršuta. 

- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Tak nekako. 
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

Će da bude... Nisam te zaboravio. Ali samo mala pauza... dok prodje sezona ovih slava i zderanja u januarudag81 napisao:Tak nekako.

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Bio sam u Dubocici, da se prisetim cuvenih krilaca.
Sta znam, nisu ona losa, dobra su, ali je na svakom ostalo prilicno garezi, a nisu bila ni savrseno pecena - ocekivalo bi se od mesta poznatom po krilcima.
Nije mi nista posebno zasmetalo u kafani, ali nemam neki poseban utisak. Ne znam kako bih opisao...nema onog "prijatnog" osecaja, ne u smislu da je nesto bilo neprijatno, vec nesto jednostavno nedostaje, a deo toga je i osoblje.
Odavno nisam bio u kafani, a da mi je ostao ovakav utisak, tj da nema nekog utiska, osim da nesto nedostaje. Ne mogu reci drugome da ne ode tamo, ali ja ne verujem da cu opet, u skorije vreme. Mozda mi samo nije bio dan
Sta znam, nisu ona losa, dobra su, ali je na svakom ostalo prilicno garezi, a nisu bila ni savrseno pecena - ocekivalo bi se od mesta poznatom po krilcima.
Nije mi nista posebno zasmetalo u kafani, ali nemam neki poseban utisak. Ne znam kako bih opisao...nema onog "prijatnog" osecaja, ne u smislu da je nesto bilo neprijatno, vec nesto jednostavno nedostaje, a deo toga je i osoblje.
Odavno nisam bio u kafani, a da mi je ostao ovakav utisak, tj da nema nekog utiska, osim da nesto nedostaje. Ne mogu reci drugome da ne ode tamo, ali ja ne verujem da cu opet, u skorije vreme. Mozda mi samo nije bio dan

Od old school dobre su andriana i posebno la forza. Cao vise nije dobra.
Od novih savoca cancona.
Mada nista nije kao prava pizza napolitana
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Od novih savoca cancona.
Mada nista nije kao prava pizza napolitana

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Bio i ja pre nedelju dana, isti utisak vezan za dubocicu, par dana kasnije sam jeo krilca u dzakarti i za klasu su iznad ovih iz dubocice.
Послато са SM-J500FN
Послато са SM-J500FN
To kad kažete bez utiska, tako mi je bilo @Kod Neše.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Da. A nekad su bili odlicni.swemir napisao:Cao vise nije dobra.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Saša
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Nikad nisu bili odlični, pre prosečni. Ja sam jednom imao neke goste koji su bili čuli za tu piceriju i da su im pice "kao slonovsko uvo" pa me zamolili da ih odvedem baš tamo, no kada su nam ih doneli - a one veće od tanjira, padaju bukvalno po stolnjaku, okolo izgorele... Pojeli smo (izdubili) sredinu a ono sve ostalo bacili. Očima radost a d.... žalost. 

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Pre 15-ak godina su imali vise nego ok picu.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Saša
Ovo je bilo pre nekih 10-tak godina, možda malo više. Svi su u početku dobri, a čim počnu da trče za "količinom i zaradom" - kvalitet neminovno opada.
Bio sam u Djerdanu.
Ispod proseka. Ok su cene i porcije su velike, ali to je to.
Teleca corba je bila lepog ukusa, ali mesa jako malo, svega 3-4 komadica. Mada je ona jedina za koju mogu da kazem da mi se svidela.
Cevap Djerdan(ovo ogromno sto se vidi na slici) je prepecen i oseca se na garez, a samo cevap meso je ulicnog ukusa(prosecni fast food nivo), kackavalj neki socijalni, kada se istopio, samo je postao mutan kao sluz neka bezukusna.
Rebarca na kajmaku su bulja. Em kajmak bezukusan, em rebra od neke matore svinjetine, izlomih vilicu ne bih li ih sazvakao
Dakle, u Papa Joe su rebarca za 3 klase iznad.
Ova treca odvojena porcija ne znam tacno sta je, neka teletina...drugaru je bila ok.
Moja preporuka je da zaobidje svako ko juri dobar i kvalitetan ukus, a ko juri da se usere za ok pare, moze da ode.

Iz Don Gedze sam nedelju dana ranije narucio gajbi i vrhunski su bili i gurmanska i dimljeni vrat, a i pomfrit je bio ok ukusa.

Ispod proseka. Ok su cene i porcije su velike, ali to je to.
Teleca corba je bila lepog ukusa, ali mesa jako malo, svega 3-4 komadica. Mada je ona jedina za koju mogu da kazem da mi se svidela.
Cevap Djerdan(ovo ogromno sto se vidi na slici) je prepecen i oseca se na garez, a samo cevap meso je ulicnog ukusa(prosecni fast food nivo), kackavalj neki socijalni, kada se istopio, samo je postao mutan kao sluz neka bezukusna.
Rebarca na kajmaku su bulja. Em kajmak bezukusan, em rebra od neke matore svinjetine, izlomih vilicu ne bih li ih sazvakao

Dakle, u Papa Joe su rebarca za 3 klase iznad.
Ova treca odvojena porcija ne znam tacno sta je, neka teletina...drugaru je bila ok.
Moja preporuka je da zaobidje svako ko juri dobar i kvalitetan ukus, a ko juri da se usere za ok pare, moze da ode.

Iz Don Gedze sam nedelju dana ranije narucio gajbi i vrhunski su bili i gurmanska i dimljeni vrat, a i pomfrit je bio ok ukusa.

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- stefankmn
- Pobednik Garaža - Kup takmičenja
- Pridružio se: 03 Feb 2015, 12:09
- Garaža: VW PASSAT B8 1.6 TDI
Ja malopre bas bio sa 2 drugara u bili smo zadovoljni uslugom kao i uvek 
Jeli smo specijalitet djerdan koji je uvek bio odlican kada bismo narucili i dimljeni vrat koji je bio odlicno pecen.
Za rebarca se slazem. Nisu nista specijalno.
A corbu sam bas probao prvi out pre nekoliko dana i nisam primetio da je bilo manjka mesa
Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Jeli smo specijalitet djerdan koji je uvek bio odlican kada bismo narucili i dimljeni vrat koji je bio odlicno pecen.
Za rebarca se slazem. Nisu nista specijalno.
A corbu sam bas probao prvi out pre nekoliko dana i nisam primetio da je bilo manjka mesa
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Njima je otišao kuvar, a u rebarca su znali da ubace i drugo meso.