Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Razumem ja svačiji izbor iz više raznih razloga , a za Samsung što kažeš ima ubedljivo najviše iskustva u servisiranju, a i dosta objektivnog kvaliteta nema šta tu.shandu90 napisao:Huawei sam uzeo davno jos cim su dosli u Srbiju, imao sam jos par modela posle. Od svih kineza su mi najdrazi, samo da malo pojacaju servisnu podrsku u Srbiji. Nije problem platiti i malo vise koliko je problem da se jurim sa majmunima po servisima ili da stave katanac za kratko vreme a 'garancija' vazi. Zato i razumem ljude koji nose Samsung
Fin je p9 lite, drndao sam ga malo u bigu jer me je drugarov p8 lite zaintrigir'o malko. Za sprdnju tipa igrice i ostalo ima da kupim konzolu, moram se odvici od buljenja u ekran.Mladen7 napisao:Jel si ono beše pominjao da je do poslednje ispravke sistema sve bilo bolje-onda je verovatn do toga , nzm šta bi drugo. Možda ako možeš povratak na staro podešavanje ili da čekaš novu ˝zakrpu˝ sistema, verujem da će brzo provaliti problem obično su ažurni u Samsungu.
Razumem ja svačiji izbor iz više raznih razloga , a za Samsung što kažeš ima ubedljivo najviše iskustva u servisiranju, a i dosta objektivnog kvaliteta nema šta tu.shandu90 napisao:Huawei sam uzeo davno jos cim su dosli u Srbiju, imao sam jos par modela posle. Od svih kineza su mi najdrazi, samo da malo pojacaju servisnu podrsku u Srbiji. Nije problem platiti i malo vise koliko je problem da se jurim sa majmunima po servisima ili da stave katanac za kratko vreme a 'garancija' vazi. Zato i razumem ljude koji nose Samsung
Ovi (Huaw) će valjda pojačati serv. mrežu a i ide to sa otvaranjem one ovlašćene prodavnice, za korisnički servis znam da radi odavno koristio sam, korektni su.
Mada da budem objektivan neki model pre više god koji sam imao bio je njah bzv, ovo u poslednjih nekoliko god je znatno bolje. Jedni od retkih imaju malo oslabljen top model po ceni srednje klase i još nekoliko vrlo zanimljivih modela...
Očekivano. Namerno to rade.Xepoj87 napisao:Uradili u decembru neki update na s7e od oko 250mb, baterija mi je 30% slabija, popizdeo sam. Sada cekam da masovno izbace android sedmicu za koji dan, pa cu da uradim reset i sve da razjebem sa ovog sranja koje su napravili.
Sent from my SM-G935F