Stigla zima...

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:
Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI

Re: Stigla zima...

Post od passenger »

To samo zajebani momci :cool!:
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Korisnikov avatar
Aca BG
Reactions:
Pridružio se: 06 Mar 2013, 11:22

Post od Aca BG »

Danas sam cuo podatak koji smo dobili od nekog statisticara, u BG najveci problem naprave ljudi koji inace ne voze svaki dan kad je lepo vreme, ali zato pale kola cim je ovakav kijamet te ne znaju kako da voze sem 30 na sat.
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

passenger napisao:Ma da, sa 50 km/h koliko je u gradu ograničenje je jebeno stati po kiši.
Aj svi da vozimo sad 30 jer je kišovito.
Nisam ono pokazao za grad, već za tvoj stil vožnje na bljuzgavici po autoputu. To što ti misliš da je samo "vlažno" na kolovozu, uopšte nije tako, odnosno nije isto kao kad je kiša. Naprotiv, mnogo je gore. Ne kažem da treba sporaćiti, ali treba razumeti malo i fiziku...
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Aca BG napisao:Danas sam cuo podatak koji smo dobili od nekog statisticara, u BG najveci problem naprave ljudi koji inace ne voze svaki dan kad je lepo vreme, ali zato pale kola cim je ovakav kijamet te ne znaju kako da voze sem 30 na sat.
Dobro si čuo, nije ti potreban statističar. Dovoljan je jedan da napravi kolaps među 50 automobila.

Jutros se sve divno belelo i u potezu od 40km bukvalno su mi tri magarca od vozača usporila vožnju drastično, od stotinu vozača usput. Kombinacija neznanja i nekulture, ali ima se stav - to je najbitnije, što je inače često kod nas Srba.
Korisnikov avatar
dunx81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:20
Garaža: Civic 1.8

Post od dunx81 »

Sad bio do Žeravice u Novom Miloševu,ladno nema snega,ne na putu nego uopšte. Gleda čovek u servisu u kola,pita odakle dolazimo. :-)

t
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Aca BG napisao:Danas sam cuo podatak koji smo dobili od nekog statisticara, u BG najveci problem naprave ljudi koji inace ne voze svaki dan kad je lepo vreme, ali zato pale kola cim je ovakav kijamet te ne znaju kako da voze sem 30 na sat.
Isto je i sa kisom. Tu jos vise njih izmili.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

https://www.youtube.com/watch?v=lp-5564qh0A
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
Martin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G

Post od Martin »

@Dusan - kako ono strašno izgleda.....
Korisnikov avatar
srdjanyo
Reactions:
Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
Kontakt:

Post od srdjanyo »

Jutros mi se ukrutio zadnji levi amortizer. Auto na rupama poskakuje kao da nemam točak. I spustio se dobro.Malopre krenuo kući,odem do perionice prekoputa GRAS-a,a ona u kvaru. Odem do EHRLE u Partizanskoj i dobro ispuškiram, a posebno taj amortizer.
Završio i krenuo i na "rđavoj" strani Partizanske i da proverim.Sve OK,hvaljen Isus.
:kezo:

Sony Xperia Z3
Korisnikov avatar
Martin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G

Post od Martin »

Zledio? :)
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

nidza napisao:
Dobro si čuo, nije ti potreban statističar. Dovoljan je jedan da napravi kolaps među 50 automobila.

Jutros se sve divno belelo i u potezu od 40km bukvalno su mi tri magarca od vozača usporila vožnju drastično, od stotinu vozača usput. Kombinacija neznanja i nekulture, ali ima se stav - to je najbitnije, što je inače često kod nas Srba.
Malo tolerancije ne bi bilo na odmet. Idi begaj, tebi neko usporio voznju, mos misliti. :D Pa nisi sam na putu. Ocekujes da ti se svi sklanjaju ? Sta sad , ako on vozi 40 a ti 60 on je glup i nekulturan ?
ljubitelj
Reactions:
Pridružio se: 10 Sep 2012, 21:16

Post od ljubitelj »

Ocekuje se da 3 vozaca se uklope u tok ostalih 100 vozaca. Prema datom opisu komentarisem.
Ne treba voziti 40 i time ometati inace normalan tok saobracaja kada vec uslovi dozvoljavaju brze.
Tolerancija svakako jeste i treba da bude uvek prisutna ali i za ucenje voznje ne treba birati glavne ulice ili magistralne putne pravce. Bolje je negde sa strane uvezbavati voznju po snegu.
Korisnikov avatar
srdjanyo
Reactions:
Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
Kontakt:

Post od srdjanyo »

srdjanyo napisao:Jutros mi se ukrutio zadnji levi amortizer. Auto na rupama poskakuje kao da nemam točak. I spustio se dobro.Malopre krenuo kući,odem do perionice prekoputa GRAS-a,a ona u kvaru. Odem do EHRLE u Partizanskoj i dobro ispuškiram, a posebno taj amortizer.
Završio i krenuo i na "rđavoj" strani Partizanske i da proverim.Sve OK,hvaljen Isus.
:kezo:

Sony Xperia Z3
Zaboravio sam da pitam.
Kad sam došao sa pranja,uzeo sam WD40 da podmažem vrata i kvake. Neki đavo me terao i povučem ručicu da podignem haubu. Kad ono cvrc,jezičak koji služi za otvaranje haube nije izašao. Čuo sam kako je sajla izdigla haubu, ali nemogu bez jezička da je podignem. Da li ga je dokrajčio mraz ili da sačekam temperaturu u plusu?

Sony Xperia Z3
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

ljubitelj napisao:Ocekuje se da 3 vozaca se uklope u tok ostalih 100 vozaca. Prema datom opisu komentarisem.
Ne treba voziti 40 i time ometati inace normalan tok saobracaja kada vec uslovi dozvoljavaju brze.
Tolerancija svakako jeste i treba da bude uvek prisutna ali i za ucenje voznje ne treba birati glavne ulice ili magistralne putne pravce. Bolje je negde sa strane uvezbavati voznju po snegu.
E izvini sto vozim 40 tamo gde je ogranicenje 50, nemoj da se ljutis !! Pa jos po snegu !
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Ogi, ti bese vozis 120 u levoj traci i ne sklanjas se, jer postujes ogranicenje? :D
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Odgovori