Stigla zima...
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Re: Stigla zima...
To samo zajebani momci 

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Danas sam cuo podatak koji smo dobili od nekog statisticara, u BG najveci problem naprave ljudi koji inace ne voze svaki dan kad je lepo vreme, ali zato pale kola cim je ovakav kijamet te ne znaju kako da voze sem 30 na sat.
Nisam ono pokazao za grad, već za tvoj stil vožnje na bljuzgavici po autoputu. To što ti misliš da je samo "vlažno" na kolovozu, uopšte nije tako, odnosno nije isto kao kad je kiša. Naprotiv, mnogo je gore. Ne kažem da treba sporaćiti, ali treba razumeti malo i fiziku...passenger napisao:Ma da, sa 50 km/h koliko je u gradu ograničenje je jebeno stati po kiši.
Aj svi da vozimo sad 30 jer je kišovito.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Dobro si čuo, nije ti potreban statističar. Dovoljan je jedan da napravi kolaps među 50 automobila.Aca BG napisao:Danas sam cuo podatak koji smo dobili od nekog statisticara, u BG najveci problem naprave ljudi koji inace ne voze svaki dan kad je lepo vreme, ali zato pale kola cim je ovakav kijamet te ne znaju kako da voze sem 30 na sat.
Jutros se sve divno belelo i u potezu od 40km bukvalno su mi tri magarca od vozača usporila vožnju drastično, od stotinu vozača usput. Kombinacija neznanja i nekulture, ali ima se stav - to je najbitnije, što je inače često kod nas Srba.
Sad bio do Žeravice u Novom Miloševu,ladno nema snega,ne na putu nego uopšte. Gleda čovek u servisu u kola,pita odakle dolazimo. 
t

t
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Isto je i sa kisom. Tu jos vise njih izmili.Aca BG napisao:Danas sam cuo podatak koji smo dobili od nekog statisticara, u BG najveci problem naprave ljudi koji inace ne voze svaki dan kad je lepo vreme, ali zato pale kola cim je ovakav kijamet te ne znaju kako da voze sem 30 na sat.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
https://www.youtube.com/watch?v=lp-5564qh0A
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
@Dusan - kako ono strašno izgleda.....
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Jutros mi se ukrutio zadnji levi amortizer. Auto na rupama poskakuje kao da nemam točak. I spustio se dobro.Malopre krenuo kući,odem do perionice prekoputa GRAS-a,a ona u kvaru. Odem do EHRLE u Partizanskoj i dobro ispuškiram, a posebno taj amortizer.
Završio i krenuo i na "rđavoj" strani Partizanske i da proverim.Sve OK,hvaljen Isus.

Sony Xperia Z3
Završio i krenuo i na "rđavoj" strani Partizanske i da proverim.Sve OK,hvaljen Isus.

Sony Xperia Z3
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Zledio? 

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Malo tolerancije ne bi bilo na odmet. Idi begaj, tebi neko usporio voznju, mos misliti.nidza napisao:Dobro si čuo, nije ti potreban statističar. Dovoljan je jedan da napravi kolaps među 50 automobila.Aca BG napisao:Danas sam cuo podatak koji smo dobili od nekog statisticara, u BG najveci problem naprave ljudi koji inace ne voze svaki dan kad je lepo vreme, ali zato pale kola cim je ovakav kijamet te ne znaju kako da voze sem 30 na sat.
Jutros se sve divno belelo i u potezu od 40km bukvalno su mi tri magarca od vozača usporila vožnju drastično, od stotinu vozača usput. Kombinacija neznanja i nekulture, ali ima se stav - to je najbitnije, što je inače često kod nas Srba.

Ocekuje se da 3 vozaca se uklope u tok ostalih 100 vozaca. Prema datom opisu komentarisem.
Ne treba voziti 40 i time ometati inace normalan tok saobracaja kada vec uslovi dozvoljavaju brze.
Tolerancija svakako jeste i treba da bude uvek prisutna ali i za ucenje voznje ne treba birati glavne ulice ili magistralne putne pravce. Bolje je negde sa strane uvezbavati voznju po snegu.
Ne treba voziti 40 i time ometati inace normalan tok saobracaja kada vec uslovi dozvoljavaju brze.
Tolerancija svakako jeste i treba da bude uvek prisutna ali i za ucenje voznje ne treba birati glavne ulice ili magistralne putne pravce. Bolje je negde sa strane uvezbavati voznju po snegu.
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Zaboravio sam da pitam.srdjanyo napisao:Jutros mi se ukrutio zadnji levi amortizer. Auto na rupama poskakuje kao da nemam točak. I spustio se dobro.Malopre krenuo kući,odem do perionice prekoputa GRAS-a,a ona u kvaru. Odem do EHRLE u Partizanskoj i dobro ispuškiram, a posebno taj amortizer.
Sony Xperia Z3
Kad sam došao sa pranja,uzeo sam WD40 da podmažem vrata i kvake. Neki đavo me terao i povučem ručicu da podignem haubu. Kad ono cvrc,jezičak koji služi za otvaranje haube nije izašao. Čuo sam kako je sajla izdigla haubu, ali nemogu bez jezička da je podignem. Da li ga je dokrajčio mraz ili da sačekam temperaturu u plusu?
Sony Xperia Z3
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
E izvini sto vozim 40 tamo gde je ogranicenje 50, nemoj da se ljutis !! Pa jos po snegu !ljubitelj napisao:Ocekuje se da 3 vozaca se uklope u tok ostalih 100 vozaca. Prema datom opisu komentarisem.
Ogi, ti bese vozis 120 u levoj traci i ne sklanjas se, jer postujes ogranicenje? 

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.