U Srbiji se ne vredi raspravljati sa ucesnicima u saobracaju jer ces samo sebi podici pritisak i doci u iskusenje da ga izudaras te sebi tako napravis problem. Najbolji nacin je oterati *ovno u pm i nastaviti dalje. Tako meni jedan beogradjanin na HR granici krenuo da drzi predavanja kad sam ga pitao da se ukljucim jer sam pogresio traku a pritom sam obisao najvise 5 od 50ak auta. Ja se iznervirao, dao gas i ukljucio se na silu ispred cele kolone. Jbg kad neko napravi gresku a desava se cesto i ovde ili u FR pa mi se izvini rukom, ja ga samo otpozdravim i nastavim dalje. Ako se neko pravi pametan ko neka riba za vikend u FR koja me je isekla pa kad sam joj svirao jos mi pokazuje srednji prst umem da puknem istog trenutka pa sam je tako isprepadao da se iskljucila na prvom izlazu i to sa levim zmigavcem

Mene recimo u BG vise nerviraju cigojneri koji skacu da onim prljavim sundjerom iz kofice peru soferku i kad im kazes da neces...
@cozmo
To sto ti navodis je na zapadu retko a u Srbiji normalno i "pozeljno" za svakog mangupa.