Mozda ima i do ukusa potrosaca?aviator napisao:Kako čemu? Marketingu. Stadu, gomili. Potrošačkom mentalitetu, gde je bitno posedovati ono što je u "vrhu", mesto onog što ti treba.Mr.Rotor napisao:Ja stvarno ne znam čemu onda služe ove brojke. Vejron je najbolji al džabe kad ne donosi pare.
aviator napisao:I ovsene pahuljice se bolje prodaju od bifteka, pa to nije merilo ničega osim odnosa cene i platežnosti kupca.
Tvrdim da tabele nisu merilo ničega. Kao i liste gledanosti TV stanica.aviator napisao:Kako čemu? Marketingu. Stadu, gomili. Potrošačkom mentalitetu, gde je bitno posedovati ono što je u "vrhu", mesto onog što ti treba.Mr.Rotor napisao:Ja stvarno ne znam čemu onda služe ove brojke. Vejron je najbolji al džabe kad ne donosi pare.
Sta tek reci za xc kinezaMr.Rotor napisao:Jbte Audi Q5 koji je osam godina star model razvali sa prodajom u 2016. godini...
E da, TEMA JE AUDI.
Trojka se preskaceVelja napisao:Evolucija
Ja sam za taj tng u tecnoj fazi cuo dobre komentare, za jedan znam koji je sa tim uredjajem presao u Srb 100tinak hiljada na 200+ ks turbaku i ko zna koliko pre toga u Italiji, bez ikakvih problema sa uredjajem. S druge strane, nece bas svi serviseri ovde da odrzavaju te uredjaje, cale od jednog drugara koji radi uglavnom Stag, mi je nesto objasnjavao mada nisam skontao, kompovi su drugaciji valjda. Ovog Viale ima dosta medju ovim uvezenim kod nas. Za Prins (isto neki holandski, valjda se tako pise) mi rece da je bolja opcija izvaditi ga i ugraditi ovde neki.havijer napisao:https://www.polovniautomobili.com/putni ... 0-ps-turbo
Kakav je ovo plinski uredjaj, zna li ko?
"tečna faza" tj. LPihavijer napisao:https://www.polovniautomobili.com/putni ... 0-ps-turbo
Kakav je ovo plinski uredjaj, zna li ko?
Iako je vozimo 10god, ne mogu ti nista konkretno reci, sve sto si naveo moze biti, a i ne mora. Pogledacu moju posudu i alternator na 230k km. Ta narandzasta plastika je mogla da ispadne bilo kome dok je spustao haubu, a mogla je ispasti ako je auto bio lupan. Mada po boji mi se cini da nije bio lupan. Ne verujem da su prskalice i vrsta farova povezani.sebekkg napisao:Danas sam gledao na placu jednu Octaviu. 2005. godiste, model za 2006. Deluje mi zanimljivo, limarijski je ok koliko sam mogao da vidim.
Moralo bi se uloziti u nove gume, diskove, paknove najverovatnije, ali ima par stvari koje me bune.
Nisam slikao na placu jer je suvise blizu drugih auta pa nema mesta, ali skinuo sam slike sa oglasa pa mozete videti.
Ono sto me buni je npr da:
1. Kada se digne hauba, nema one narandzaste gumice ubacene u levo krilo, gde bi se zakacila sipka koja drzi haubu.
2. Posuda za rashladnu tecnost kao da je malo nagorela od creva koje tu prolazi pokraj nje, mozda ce se videti na slici motornog prostora. To crevo je skroz levo do krila pa odmah tu desno od creva je posuda.
3. Vidim da ima prskalice za farove, koje nisam probao ali me interesuje da li je moguce da nisu imali xenon tj farovi sa projektorima ako su prskalice fabricke?
4. Na alternatoru se na metalu uhvatilo malo belicasto, kao i gore kod egr ventila (na slicnom tipu metala verovatno od stajanja na placu).
Evo slika https://goo.gl/photos/FB1NafVkASB2iF83A