Zanimljivi oglasi

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Re: Zanimljivi oglasi

Post od Scuderia »

Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

aviator napisao:
Mr.Rotor napisao:Ja stvarno ne znam čemu onda služe ove brojke. Vejron je najbolji al džabe kad ne donosi pare.
Kako čemu? Marketingu. Stadu, gomili. Potrošačkom mentalitetu, gde je bitno posedovati ono što je u "vrhu", mesto onog što ti treba.
Mozda ima i do ukusa potrosaca?
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
aviator
Banned
Reactions:
Pridružio se: 24 Nov 2014, 10:41
Garaža: Peugeot 308 1.6 HDI

Post od aviator »

Po toj analogiji, onda su na Grand paradi najbolji pevači u Srbiji, ako je do ukusa.
A Corola naj, naj auto.
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Jos samo da nadjes gde je neko tvrdio da je q5 najbolji, pa da ima poente to sto pricas.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
aviator
Banned
Reactions:
Pridružio se: 24 Nov 2014, 10:41
Garaža: Peugeot 308 1.6 HDI

Post od aviator »

aviator napisao:I ovsene pahuljice se bolje prodaju od bifteka, pa to nije merilo ničega osim odnosa cene i platežnosti kupca.
aviator napisao:
Mr.Rotor napisao:Ja stvarno ne znam čemu onda služe ove brojke. Vejron je najbolji al džabe kad ne donosi pare.
Kako čemu? Marketingu. Stadu, gomili. Potrošačkom mentalitetu, gde je bitno posedovati ono što je u "vrhu", mesto onog što ti treba.
Tvrdim da tabele nisu merilo ničega. Kao i liste gledanosti TV stanica.
Kabal
Reactions:
Pridružio se: 05 Avg 2015, 10:01
Garaža: Volvo XC60 D5 AWD

Post od Kabal »

Mr.Rotor napisao:Jbte Audi Q5 koji je osam godina star model razvali sa prodajom u 2016. godini...

E da, TEMA JE AUDI. :thumbup:
Sta tek reci za xc kineza Slika

Tapatalk
Korisnikov avatar
igor_harris
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)

Post od igor_harris »

Korisnikov avatar
HKS
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2013, 17:31

Post od HKS »

Velja napisao:
HKS napisao:http://www.olx.ba/r/25187179/58390

Slika

Sent from my m2 using Tapatalk
Evolucija :D
Trojka se preskace

Cetvorka od skoro 4500€ :D

http://www.olx.ba/r/25154266/58390

Sent from my m2 using Tapatalk
Korisnikov avatar
Pulp Fiction
Reactions:
Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
Garaža: Astra G 1.7 dti

Post od Pulp Fiction »

Meni je recimo ovo zanimljiv oglas: https://www.polovniautomobili.com/putni ... top-stanje

Dobio bih, 7 god. mladja kola, zadnju godinu ovoga modela vrv sa manje problema od onih pre. A nije velika cena. Nije da bih to sada radio, samo eto zanimljiv oglas.
Korisnikov avatar
havijer
Reactions:
Pridružio se: 28 Mar 2015, 07:55
Garaža: I30 mk1 1,4

Post od havijer »

https://www.polovniautomobili.com/putni ... 0-ps-turbo

Kakav je ovo plinski uredjaj, zna li ko?
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Danas sam gledao na placu jednu Octaviu. 2005. godiste, model za 2006. Deluje mi zanimljivo, limarijski je ok koliko sam mogao da vidim.

Moralo bi se uloziti u nove gume, diskove, paknove najverovatnije, ali ima par stvari koje me bune.
Nisam slikao na placu jer je suvise blizu drugih auta pa nema mesta, ali skinuo sam slike sa oglasa pa mozete videti.
Ono sto me buni je npr da:
1. Kada se digne hauba, nema one narandzaste gumice ubacene u levo krilo, gde bi se zakacila sipka koja drzi haubu.
2. Posuda za rashladnu tecnost kao da je malo nagorela od creva koje tu prolazi pokraj nje, mozda ce se videti na slici motornog prostora. To crevo je skroz levo do krila pa odmah tu desno od creva je posuda.
3. Vidim da ima prskalice za farove, koje nisam probao ali me interesuje da li je moguce da nisu imali xenon tj farovi sa projektorima ako su prskalice fabricke?
4. Na alternatoru se na metalu uhvatilo malo belicasto, kao i gore kod egr ventila (na slicnom tipu metala verovatno od stajanja na placu).

Evo slika https://goo.gl/photos/FB1NafVkASB2iF83A
Slika
Korisnikov avatar
igor_harris
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)

Post od igor_harris »

Super izgleda na slikama. Ortak je pre tacno godinu dana uzeo isto karavana, 1.9tdi, 4x4 2006 god. Platio je 5000, odradio veliki i mali servis i registracija, znaci izasao ga oko 5500. Nije imao nikakvih ulaganja do sad, kao nov je auto stvarno.
Pisem to da imas neki reper za cenu.
Korisnikov avatar
elMaestro
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:07
Garaža: C2

Post od elMaestro »

havijer napisao:https://www.polovniautomobili.com/putni ... 0-ps-turbo

Ja sam za taj tng u tecnoj fazi cuo dobre komentare, za jedan znam koji je sa tim uredjajem presao u Srb 100tinak hiljada na 200+ ks turbaku i ko zna koliko pre toga u Italiji, bez ikakvih problema sa uredjajem. S druge strane, nece bas svi serviseri ovde da odrzavaju te uredjaje, cale od jednog drugara koji radi uglavnom Stag, mi je nesto objasnjavao mada nisam skontao, kompovi su drugaciji valjda. Ovog Viale ima dosta medju ovim uvezenim kod nas. Za Prins (isto neki holandski, valjda se tako pise) mi rece da je bolja opcija izvaditi ga i ugraditi ovde neki.

A sumnjam da je u Italiji presao 170k na tng za skoro 10 godina.

TT
Имам једно потпитање...
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

havijer napisao:https://www.polovniautomobili.com/putni ... 0-ps-turbo

"tečna faza" tj. LPi
Nema isparivač, direktno u cilindar ide u tečnom stanju.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

sebekkg napisao:Danas sam gledao na placu jednu Octaviu. 2005. godiste, model za 2006. Deluje mi zanimljivo, limarijski je ok koliko sam mogao da vidim.

Moralo bi se uloziti u nove gume, diskove, paknove najverovatnije, ali ima par stvari koje me bune.
Nisam slikao na placu jer je suvise blizu drugih auta pa nema mesta, ali skinuo sam slike sa oglasa pa mozete videti.
Ono sto me buni je npr da:
1. Kada se digne hauba, nema one narandzaste gumice ubacene u levo krilo, gde bi se zakacila sipka koja drzi haubu.
2. Posuda za rashladnu tecnost kao da je malo nagorela od creva koje tu prolazi pokraj nje, mozda ce se videti na slici motornog prostora. To crevo je skroz levo do krila pa odmah tu desno od creva je posuda.
3. Vidim da ima prskalice za farove, koje nisam probao ali me interesuje da li je moguce da nisu imali xenon tj farovi sa projektorima ako su prskalice fabricke?
4. Na alternatoru se na metalu uhvatilo malo belicasto, kao i gore kod egr ventila (na slicnom tipu metala verovatno od stajanja na placu).

Evo slika https://goo.gl/photos/FB1NafVkASB2iF83A
Iako je vozimo 10god, ne mogu ti nista konkretno reci, sve sto si naveo moze biti, a i ne mora. Pogledacu moju posudu i alternator na 230k km. Ta narandzasta plastika je mogla da ispadne bilo kome dok je spustao haubu, a mogla je ispasti ako je auto bio lupan. Mada po boji mi se cini da nije bio lupan. Ne verujem da su prskalice i vrsta farova povezani.
Iznutra izgleda "10 u glavu" u odnosu na moju Oktaviju, posto je nasu cale unistio, tako da nije merodavna.
Pogledaj dobro da li masti na EGRu i na turbini, provozaj je po neravninama obavezno da cujes trap, jer se kod mene nista ne cuje dok ne krenes po dzombama, onda krene simfonija.
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Odgovori