DukeNS napisao:Slozicu se da u NS-u nema krstene pice. Jedno vreme je bila odlicna u Palazzo Bianco, ali su se i oni pokvarili. Za ovoliki grad, jako jadno...
Sta fali Palazzu? Mislim, ne jedem tamo svaki dan, ali meni je tamo najbolje u gradu, a i vala mi je blizu kuce. Preselili su se sad u veci lokal pored.
Poslednja tri puta kada smo porucivali je bila uzasna. I testo i mesni sastojci. Ne znam, bas su razocarali...
Opet ti i narucivanje porodicne
Jel si jeo tamo ili narucio neku manju?
I mi u firmi narucivali te velike i stativa - iskvarili se
Nisam par meseci jeo tamo.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
DukeNS napisao:Slozicu se da u NS-u nema krstene pice. Jedno vreme je bila odlicna u Palazzo Bianco, ali su se i oni pokvarili. Za ovoliki grad, jako jadno...
Sta fali Palazzu? Mislim, ne jedem tamo svaki dan, ali meni je tamo najbolje u gradu, a i vala mi je blizu kuce. Preselili su se sad u veci lokal pored.
Poslednja tri puta kada smo porucivali je bila uzasna. I testo i mesni sastojci. Ne znam, bas su razocarali...
Opet ti i narucivanje porodicne
Jel si jeo tamo ili narucio neku manju?
I mi u firmi narucivali te velike i stativa - iskvarili se
Nisam par meseci jeo tamo.
Bio sam par puta sa zenom i bilo je ok. I ta porodicna nam je ranije na kartanje dolazila skroz dobra, ali zadnjih nekoliko puta uzas. Dali joj jos jednu sansu prosle nedelje i zavrsili sa njom. Napisah ja i ovde da je porucivanje porodicne uzaludno bacanje para, ali me prevarise ovi moji opet...
Ovo sam jeo prosli vikend u Vrscu - najveca pica koju sam video u zivotu, na vrata ne moze da prodje - mora "na kant"
Ako se dobro secam, 3250 dindzi smo platili 2.