Šta vam je obešeno na retrovizor
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Re: Šta vam je obešeno na retrovizor
Krst sa Ostroga,srednja velicina,bas onako lep 

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Skontao sam u poslednje vreme da mi smeta onaj krsti (mali) i kockica, ali necu da ih skinem u inat vama hejterima 

Cuo sam da po pravilu ne treba nista kaciti na retrovizor jel skrece vozacu paznju, koliko je to istinita teorija ne znam, ja imam mali krstic koji je osvestan u Jerosalemu.
I don't have a short temper, I just have a quick reaction to bullshit !
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Disco ball mi se otkacila pre neki dan a nije ni cudo imam je vec 5-6 godina
ostao mi mali krstic da visi. Ne planiram da vracam kuglu nazad na retrovizor. Mozda obesim prve bebine cipelice 

Apsolutno nista mi nije okaceno i planiram da tako ostane.
Cale mi bio okacio neku brojanicu sa Ostroga,koju sam ja naravno skinuo.
Bog u pomoci onima koji kace brojanice kao amajlije,jer time direktno pokazuju koliko ne znaju o svojoj religiji...
Inace, onaj ko se kiti verom,ne zna sta je prava vera u nesto.
Pravi vernik nema potrebu da pokazuje da je vernik.
Uzivajte
Bog u pomoci onima koji kace brojanice kao amajlije,jer time direktno pokazuju koliko ne znaju o svojoj religiji...
Uzivajte

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
+1Xepoj87 napisao:Apsolutno nista mi nije okaceno i planiram da tako ostane.
Uzivajte
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Nemam nista na retrovizoru, i planiram tako i da ostane.
Na temu krstova, brojanica i sl, nemam nista protiv kad vidim da je neko okacio mali i diskretan krst ili tako nesto, ali kad vidim ogroman krst, sa gomilom brojanica oko njega (sto iz nekog razloga obicno stoji po nekim skupim kolima), momentalno vlasnika okarakterisem kao seljacinu, kome moguce ni savest mirna.
Na temu krstova, brojanica i sl, nemam nista protiv kad vidim da je neko okacio mali i diskretan krst ili tako nesto, ali kad vidim ogroman krst, sa gomilom brojanica oko njega (sto iz nekog razloga obicno stoji po nekim skupim kolima), momentalno vlasnika okarakterisem kao seljacinu, kome moguce ni savest mirna.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Meni samo nije jasno sto drugima smeta sto neko u svom autu na retrovizoru drzi sta zeli...
pa onda ne treba da komentarisemo ni cuning, posto je neko od svog auta napravio sta zeli 

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ma znam al ovo je mnogo diskretnije i intimnije a izaziva dosta jake reakcije 

pa da li ce da obesi 15 krstova i 6 brojanica oko retrovizora ili ce da nosi zlatnu kajlu sa krstom skinutim sa hrama Sv Save oko vrata, meni je svj... Seljak u oba slucaja... Isto kao kacenje badnjaka na masku... Jos ne zakace ni par grancica nego stavi pola drveta, da se vidi koji je vernik, a obicaj nema veze sa pravoslavljem 

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
+1Grujic napisao:Meni samo nije jasno sto drugima smeta sto neko u svom autu na retrovizoru drzi sta zeli...
Počeo sam da pišem duži post na ovu temu ali sam odustao, ali mnoge analogije se mogu napraviti sa ovim pa aj da ga ipak napišem:
To što je nešto vidljivo svima ne mora da znači po automatizmu i pokazivanje i kićenje time. Po toj logici ako voziš Mercedesa automatski hoćeš da pokažeš svima kako imaš para, iako realnost možda nije uvek takva, jer ti možda samo hoćeš kvalitetno da se voziš, a znam ljude koji u životu ne bi dali polovinu cene Mercedesa da ga kupe jer smatraju to suludim bacanjem para. Ni sam nisam u prvom redu u crkvi i za crkvu, čak se ni ne sećam kada sam je poslednji put posetio, i mislim da ko se sam čuva njega i bog čuva, ali poštujem to što se krstiš u blizini crkve, nosiš leba o slavi na osvećenje kod popa, daješ donacije za Hilandar i li se moliš Jupiteru ili Posejdonu u trpezariji, who gives a damn, dok god mene ne ugrožavaš direktno ili indirektno, i dok god nam je oboma lepo, nosi panj na retrovizoru.
Problem je što meni smeta da mi mlati tu nešto oko glave.
Jbg,ne smeta mi,ali imam negativno misljenje o tome,kao i o cuningu,baletankama i svakakvim jos stvarima..Grujic napisao:Meni samo nije jasno sto drugima smeta sto neko u svom autu na retrovizoru drzi sta zeli...
U sustini me ne zanima da li ce neko okaciti brojanicu,slaninu ili prljave gace na retrovizor,ali to ne znaci da nemam komentar na to.
Cinjenice su tu i izneo sam svoj stav za neke stvari.
Kao i za sve,svako ima pravo na svoj stav...
Brojanice ne sluze apsolutno ni za sta drugo,osim za brojanje uz molitvu i kao takve,nije cak bitno ni da li su iz crkve.
Jos je gore kada neko eksponira svoju veru ,a u isto vreme ne zna najosnovnije stvari o njoj.
Mene to ne pogadja,ali primecujem i ruzno mi je.
Ko ce kako da odreaguje me ne zanima,svako ima pravo da se ljuti,ali se cinjenice time nece promeniti.
Ne postoji covek koji se u nekom smislu ne exponira. Svako se negde exponira i to je normalno,ali ne treba ocekivati da ostali to ne primete i da im se svidja.
Urose,onda istu logiku mozes primeniti na bukvalno sve u zivotu,pa ne postoje negativne stvari ili smesne stvari ili glupe stvari...
Tu ulazimo u dublju filozofiju,ali realno gledano,svako ima pravo na pogled stvari iz svog ugla gledista i da kaze svoje misljenje...
Nekome je ok neka stvar,nekome nije i uvek ce tako biti.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Pa ne možeš da primeniš na bilo šta u životu, jer su to suštinski irelevantne stvari za pojedinca, koja kola vozi i šta mu visi o retrovizoru, na žalost, mnogima je to suština postojanja, a to je tek duboka filozofija.