Šta vam je obešeno na retrovizor

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Puzo81
Reactions:
Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium

Re: Šta vam je obešeno na retrovizor

Post od Puzo81 »

Krst sa Ostroga,srednja velicina,bas onako lep :)
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Skontao sam u poslednje vreme da mi smeta onaj krsti (mali) i kockica, ali necu da ih skinem u inat vama hejterima :D
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
Djole
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 16:50

Post od Djole »

Cuo sam da po pravilu ne treba nista kaciti na retrovizor jel skrece vozacu paznju, koliko je to istinita teorija ne znam, ja imam mali krstic koji je osvestan u Jerosalemu.
I don't have a short temper, I just have a quick reaction to bullshit !
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike

Post od BAJKER »

Disco ball mi se otkacila pre neki dan a nije ni cudo imam je vec 5-6 godina :mrgreen: ostao mi mali krstic da visi. Ne planiram da vracam kuglu nazad na retrovizor. Mozda obesim prve bebine cipelice :kezo:
Slika
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Apsolutno nista mi nije okaceno i planiram da tako ostane.
Cale mi bio okacio neku brojanicu sa Ostroga,koju sam ja naravno skinuo.
Bog u pomoci onima koji kace brojanice kao amajlije,jer time direktno pokazuju koliko ne znaju o svojoj religiji...
Inace, onaj ko se kiti verom,ne zna sta je prava vera u nesto.
Pravi vernik nema potrebu da pokazuje da je vernik.
Uzivajte :pivo:
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

we've to agree to disagree. :pivo:
Slika
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Xepoj87 napisao:Apsolutno nista mi nije okaceno i planiram da tako ostane.
Cale mi bio okacio neku brojanicu sa Ostroga,koju sam ja naravno skinuo.
Bog u pomoci onima koji kace brojanice kao amajlije,jer time direktno pokazuju koliko ne znaju o svojoj religiji...
Inace, onaj ko se kiti verom,ne zna sta je prava vera u nesto.
Pravi vernik nema potrebu da pokazuje da je vernik.
Uzivajte :pivo:
+1
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Nemam nista na retrovizoru, i planiram tako i da ostane.
Na temu krstova, brojanica i sl, nemam nista protiv kad vidim da je neko okacio mali i diskretan krst ili tako nesto, ali kad vidim ogroman krst, sa gomilom brojanica oko njega (sto iz nekog razloga obicno stoji po nekim skupim kolima), momentalno vlasnika okarakterisem kao seljacinu, kome moguce ni savest mirna.
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Meni samo nije jasno sto drugima smeta sto neko u svom autu na retrovizoru drzi sta zeli...
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

pa onda ne treba da komentarisemo ni cuning, posto je neko od svog auta napravio sta zeli :)
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Ma znam al ovo je mnogo diskretnije i intimnije a izaziva dosta jake reakcije :)
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

pa da li ce da obesi 15 krstova i 6 brojanica oko retrovizora ili ce da nosi zlatnu kajlu sa krstom skinutim sa hrama Sv Save oko vrata, meni je svj... Seljak u oba slucaja... Isto kao kacenje badnjaka na masku... Jos ne zakace ni par grancica nego stavi pola drveta, da se vidi koji je vernik, a obicaj nema veze sa pravoslavljem :uf:
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Grujic napisao:Meni samo nije jasno sto drugima smeta sto neko u svom autu na retrovizoru drzi sta zeli...
+1

Počeo sam da pišem duži post na ovu temu ali sam odustao, ali mnoge analogije se mogu napraviti sa ovim pa aj da ga ipak napišem:

To što je nešto vidljivo svima ne mora da znači po automatizmu i pokazivanje i kićenje time. Po toj logici ako voziš Mercedesa automatski hoćeš da pokažeš svima kako imaš para, iako realnost možda nije uvek takva, jer ti možda samo hoćeš kvalitetno da se voziš, a znam ljude koji u životu ne bi dali polovinu cene Mercedesa da ga kupe jer smatraju to suludim bacanjem para. Ni sam nisam u prvom redu u crkvi i za crkvu, čak se ni ne sećam kada sam je poslednji put posetio, i mislim da ko se sam čuva njega i bog čuva, ali poštujem to što se krstiš u blizini crkve, nosiš leba o slavi na osvećenje kod popa, daješ donacije za Hilandar i li se moliš Jupiteru ili Posejdonu u trpezariji, who gives a damn, dok god mene ne ugrožavaš direktno ili indirektno, i dok god nam je oboma lepo, nosi panj na retrovizoru.
Problem je što meni smeta da mi mlati tu nešto oko glave.
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Grujic napisao:Meni samo nije jasno sto drugima smeta sto neko u svom autu na retrovizoru drzi sta zeli...
Jbg,ne smeta mi,ali imam negativno misljenje o tome,kao i o cuningu,baletankama i svakakvim jos stvarima..
U sustini me ne zanima da li ce neko okaciti brojanicu,slaninu ili prljave gace na retrovizor,ali to ne znaci da nemam komentar na to.
Cinjenice su tu i izneo sam svoj stav za neke stvari.
Kao i za sve,svako ima pravo na svoj stav...
Brojanice ne sluze apsolutno ni za sta drugo,osim za brojanje uz molitvu i kao takve,nije cak bitno ni da li su iz crkve.
Jos je gore kada neko eksponira svoju veru ,a u isto vreme ne zna najosnovnije stvari o njoj.
Mene to ne pogadja,ali primecujem i ruzno mi je.

Ko ce kako da odreaguje me ne zanima,svako ima pravo da se ljuti,ali se cinjenice time nece promeniti.
Ne postoji covek koji se u nekom smislu ne exponira. Svako se negde exponira i to je normalno,ali ne treba ocekivati da ostali to ne primete i da im se svidja.

Urose,onda istu logiku mozes primeniti na bukvalno sve u zivotu,pa ne postoje negativne stvari ili smesne stvari ili glupe stvari...
Tu ulazimo u dublju filozofiju,ali realno gledano,svako ima pravo na pogled stvari iz svog ugla gledista i da kaze svoje misljenje...
Nekome je ok neka stvar,nekome nije i uvek ce tako biti.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Pa ne možeš da primeniš na bilo šta u životu, jer su to suštinski irelevantne stvari za pojedinca, koja kola vozi i šta mu visi o retrovizoru, na žalost, mnogima je to suština postojanja, a to je tek duboka filozofija.
Odgovori