Grčka
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: Grčka
Jeziv sudar u Grdelici, izgubio sam vise od sat vremena. Grk I Punto. Cudo bi bilo da nema poginulih, kazu da je proslo tri saniteta. Oboma unistene leve strane ali su obojica okrenuti u pravcu prema MK.
-
- Banned
- Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
- Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano
malo gledanja u staklenu kuglu, kakav pakao na granicnim prelazima ka grckoj mogu da ocekujem u petak 19. avgusta? da li da se vec sada spremam za obilazak preko dojrana ili cenite da bi redovi mogli biti kraci od 50 metara. sve preko toga mi izaziva nelagodu.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Dojran je jedino smor što se tiče tog magistralnog dela kroz Makedoniju, ograničenja 40 kroz sela. Kroz Grčku je većim delom ograničenje 90, na jednom delu i 110, a još je i manje opterećen od onog puta kod Evzonija. Prošlu nedelju na Dojranu 2 auta ispred nas. Ne znam koliki je bilo na Đevđeliji ali smo na ulasku u Makedoniju iz Srbije potrošili 45min, plus nervoza zbog guranja i ubacivanja između redova. Cenim da je na Đevđeliji moglo samo da bude gore od toga, teško bolje.
-
- Banned
http://www.kurir.rs/crna-hronika/288079 ... dvoje-grkaOgi napisao:Jeziv sudar u Grdelici, izgubio sam vise od sat vremena. Grk I Punto. Cudo bi bilo da nema poginulih, kazu da je proslo tri saniteta. Oboma unistene leve strane ali su obojica okrenuti u pravcu prema MK.
SRPSKI TURISTI OPLJAČKANI U GRČKOJ Držali otvoren prozor zbog pokvarene klime, lopovi se ušunjali DOK SU SPAVALI http://www.blic.rs/lkw454r
Послато са SM-J500FN уз помоћ Тапатока
Послато са SM-J500FN уз помоћ Тапатока
-
- Banned
Put ka Grckoj kroz MK je mnogo bolji nego prethodnih godina. AP je do Skoplja fenomenalan, preko Vardara su sredili one ocajne spojeve na mostovima kroz koje se maltene videla reka I na kraju, asfaltirali su najgori deo puta do Dojrana. DA NE BUDE DA UVEK PLJUJEM.
Inace, u Dojranu sam prespavao sada I nikada vise, u zivotu nisam bio u gorem mestu, polusvet, odvratno mesto. Sinoc bila olujcina, nestalo struje, prethodno seli u Romantik da pojedemo nesto, konobari prolaze pored nas kao pored turskog groblja, seljacine, I njima sam rekao par reci.
Kroz samo mesto voze divljaci, tipa vidi da trazim parking I svira I ablenduje non stop a moze da me obidje, onda stanem na sred puta sa 4 zmigavca da pokupim zenu I decu na 15 sekundi jer je oluja a ovaj iza koji to vidi divlja. Uzasno mesto ! Trazim smestaj, ne znam gde da skrenem, iza divljaju.
Inace, u Dojranu sam prespavao sada I nikada vise, u zivotu nisam bio u gorem mestu, polusvet, odvratno mesto. Sinoc bila olujcina, nestalo struje, prethodno seli u Romantik da pojedemo nesto, konobari prolaze pored nas kao pored turskog groblja, seljacine, I njima sam rekao par reci.
Kroz samo mesto voze divljaci, tipa vidi da trazim parking I svira I ablenduje non stop a moze da me obidje, onda stanem na sred puta sa 4 zmigavca da pokupim zenu I decu na 15 sekundi jer je oluja a ovaj iza koji to vidi divlja. Uzasno mesto ! Trazim smestaj, ne znam gde da skrenem, iza divljaju.
-
- Pridružio se: 16 Maj 2016, 23:15
Put kroz Makedoniji nikad bolji? Ogi ti se zajebavas?Ogi napisao:Put ka Grckoj kroz MK je mnogo bolji nego prethodnih godina. AP je do Skoplja fenomenalan, preko Vardara su sredili one ocajne spojeve na mostovima kroz koje se maltene videla reka I na kraju, asfaltirali su najgori deo puta do Dojrana. DA NE BUDE DA UVEK PLJUJEM.
Inace, u Dojranu sam prespavao sada I nikada vise, u zivotu nisam bio u gorem mestu, polusvet, odvratno cigansko siptarsko mesto. Sinoc bila olujcina, nestalo struje, prethodno seli u Romantik da pojedemo nesto, konobari prolaze pored nas kao pored turskog groblja, seljacine, I njima sam rekao par reci.