Grčka

Iskustva sa putovanja, razne informacije
Odgovori
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Re: Grčka

Post od Ogi »

Jeziv sudar u Grdelici, izgubio sam vise od sat vremena. Grk I Punto. Cudo bi bilo da nema poginulih, kazu da je proslo tri saniteta. Oboma unistene leve strane ali su obojica okrenuti u pravcu prema MK.
gazza
Banned
Reactions:
Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano

Post od gazza »

malo gledanja u staklenu kuglu, kakav pakao na granicnim prelazima ka grckoj mogu da ocekujem u petak 19. avgusta? da li da se vec sada spremam za obilazak preko dojrana ili cenite da bi redovi mogli biti kraci od 50 metara. sve preko toga mi izaziva nelagodu.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Laganica

Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
blaugrana
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 17:08

Post od blaugrana »

Putuj nocu ;)

Sent from my SM-J500FN
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Dojran je jedino smor što se tiče tog magistralnog dela kroz Makedoniju, ograničenja 40 kroz sela. Kroz Grčku je većim delom ograničenje 90, na jednom delu i 110, a još je i manje opterećen od onog puta kod Evzonija. Prošlu nedelju na Dojranu 2 auta ispred nas. Ne znam koliki je bilo na Đevđeliji ali smo na ulasku u Makedoniju iz Srbije potrošili 45min, plus nervoza zbog guranja i ubacivanja između redova. Cenim da je na Đevđeliji moglo samo da bude gore od toga, teško bolje.
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Jbm li ga ja nisam video uopšte znak da je 40 ograničenje. I u odlasku i u povratku sam vozio normalnom nekom brzinom, što bi rekli po slobodnoj proceni :D

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

Ogi napisao:Jeziv sudar u Grdelici, izgubio sam vise od sat vremena. Grk I Punto. Cudo bi bilo da nema poginulih, kazu da je proslo tri saniteta. Oboma unistene leve strane ali su obojica okrenuti u pravcu prema MK.
http://www.kurir.rs/crna-hronika/288079 ... dvoje-grka
Korisnikov avatar
meidling
Reactions:
Pridružio se: 02 Feb 2017, 19:16
Garaža: Volvo XC90 II D4

Post od meidling »

To je klasican debilizam i neazurnost policije.Mogli su preusmeriti saobracaj na stari put bar za putnička vozila a ne da se pravi kolona vozila od par kilometara.
Volvo XC90 II D4
Korisnikov avatar
mića
Reactions:
Pridružio se: 10 Apr 2013, 09:43
Garaža: Corolla

Post od mića »

SRPSKI TURISTI OPLJAČKANI U GRČKOJ Držali otvoren prozor zbog pokvarene klime, lopovi se ušunjali DOK SU SPAVALI http://www.blic.rs/lkw454r

Послато са SM-J500FN уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Mozda nisu znali da klima ne radi ako su otvoreni vrata i/ili prozor :)
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
mića
Reactions:
Pridružio se: 10 Apr 2013, 09:43
Garaža: Corolla

Post od mića »

Ha ha, mada ja mislim da je bilo presudno to sto klima kod grka kosta 5€ / dan, pa zato nije radila
Vazda bilo lopova, nista neuobicajeno za turisticka mesta

Послато са SM-J500FN уз помоћ Тапатока
Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

Put ka Grckoj kroz MK je mnogo bolji nego prethodnih godina. AP je do Skoplja fenomenalan, preko Vardara su sredili one ocajne spojeve na mostovima kroz koje se maltene videla reka I na kraju, asfaltirali su najgori deo puta do Dojrana. DA NE BUDE DA UVEK PLJUJEM.

Inace, u Dojranu sam prespavao sada I nikada vise, u zivotu nisam bio u gorem mestu, polusvet, odvratno mesto. Sinoc bila olujcina, nestalo struje, prethodno seli u Romantik da pojedemo nesto, konobari prolaze pored nas kao pored turskog groblja, seljacine, I njima sam rekao par reci.

Kroz samo mesto voze divljaci, tipa vidi da trazim parking I svira I ablenduje non stop a moze da me obidje, onda stanem na sred puta sa 4 zmigavca da pokupim zenu I decu na 15 sekundi jer je oluja a ovaj iza koji to vidi divlja. Uzasno mesto ! Trazim smestaj, ne znam gde da skrenem, iza divljaju.
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Trebalo je da ih pobiješ sve
Superb III
Reactions:
Pridružio se: 16 Maj 2016, 23:15

Post od Superb III »

Ogi napisao:Put ka Grckoj kroz MK je mnogo bolji nego prethodnih godina. AP je do Skoplja fenomenalan, preko Vardara su sredili one ocajne spojeve na mostovima kroz koje se maltene videla reka I na kraju, asfaltirali su najgori deo puta do Dojrana. DA NE BUDE DA UVEK PLJUJEM.

Inace, u Dojranu sam prespavao sada I nikada vise, u zivotu nisam bio u gorem mestu, polusvet, odvratno cigansko siptarsko mesto. Sinoc bila olujcina, nestalo struje, prethodno seli u Romantik da pojedemo nesto, konobari prolaze pored nas kao pored turskog groblja, seljacine, I njima sam rekao par reci.

Kroz samo mesto voze divljaci, tipa vidi da trazim parking I svira I ablenduje non stop a moze da me obidje, onda stanem na sred puta sa 4 zmigavca da pokupim zenu I decu na 15 sekundi jer je oluja a ovaj iza koji to vidi divlja. Uzasno mesto ! Trazim smestaj, ne znam gde da skrenem, iza divljaju.
Put kroz Makedoniji nikad bolji? Ogi ti se zajebavas? :) Evo ja sam iz Makedonije i mogu reci da je put nikad gori. Sem sto je novi put Kumanovo-Skopje. Radovi na puta kod Negotino,nedovrseni novi put Demir Kapija -prema granici... Sta se odnosi do Romantik moje iskustvo je upravo za 1000% drugacije od tvoje. Bio sam bezbroj puta. Da ne kazem mesto u MKD gde ima najbolja usluga, neka bude mesto u top 3 gde ima najbolja usluga u MKD i mesto gde nikad nisam cekao duze od 30 sekunde ni za da porucim nesto, niti da dobijem racun. Zasto su te ignorisali (ako su te) poima nemam. Plus tamo ima odlicna hrana (najbolji cebapi koje sam jeo u MKD) i cesto puta znaci dolazim iz Skopje i placam i benzin i putarine jer po meni je odlicno. Koje siptare i cigane si video u Dojran da mi je znati? Ako mislis na kretene pa to ima svugde. Nekultura je u ovim krajevima na Balkanu zastitan znak. I u SRB po tom pitanju nista bolje. Evo ove godine cak ste malo vise radili na odrazavanje "dobre srpske reputacije" pocevsi od onog coveka koji je udarao nogom kroz prozor auta drugog srpskog turista na granicni prelaz MKD-GR pa sve do tuce za koje se pisalo tu. Tako da generaliziranje stvari da su svi vakvi-onakvi i ko zna kakvi nije dobro. Sledeci put ti zelim da se bolje provedes ili hajde kada budes putovao kroz MKD javi se tj pisi pp ostavicu ti moj broj pa cu te pocastiti nesto ili mozemo zajedno da idemo na rucak u Romantik ili Skopje pa mozda promenis mislenje. Pozdrav.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Ima neki Romantik i na Dojranu, vrv je taj.
Odgovori