Grčka
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Re: Grčka
Koliko odvajanje i penjanje na Bansko dodaje na taj put? Zvuči zanimljivo da se prenoći na planini.
Inače Tasos je pun BG i RO tabli, pored SRB, a ono što me je iznenadilo je da ima i puno Turaka.
Inače Tasos je pun BG i RO tabli, pored SRB, a ono što me je iznenadilo je da ima i puno Turaka.
Skiatos Palace na kako mu ime kaze Skiatosugrujicd napisao:Koji je to hotel?
Inače danas u povratku zatvorili put prema Evzoniju, od industrijske zone pa do jedno 10-15km pre granice. U oba smera. I onda klaj klaj okolnim putevima, izgubili jedno 45min i gomilu živaca, dobrim delom i što su se ispred vukli kamioni a gužva velika. Posle dok smo prolazili vidimo da je bio požar neposredno pored puta, izgleda da su zbog toga zatvorili.
Posle smo se malo tešili jagnjetinom u Mrzencima, sad postoji novi put pa je mnogo bliže autoputu nego pre.

Ebem li ga, ne znam kakve oni imaju veze sa tim, prepuni su hoteli.Floyd napisao:Pisao sam već, mnogi ljudi s kojima sam pričao imaju loša iskustva sa GR hotelima ove godine. Verovatno je uzrok kriza zadnjih par godina pa štede na redovnom održavanju.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Generalno su hoteli u Gr kriticni, ocekivali smo manje nego sto se ocekuje od takvog hotela ali ovo je previse... Generalno su svi ljudi pop..li a mi imali i bubasvabe pride

- noodles
- Pridružio se: 21 Jun 2016, 19:54
- Garaža: KIA Sportage 1.6 GDi
Mene je iGO u početku "vraćao" ne ind. zonom već tim putem po RR-u, pa se uključiš na Egnatia Odos i tek onda se isključiš ka Evzoniju, praktično isto kao i kad dolaziš (nadvožnjak pravo, desno Katerini). I par puta sam se tako vraćao, autoput, bez neke gužve, ali malo duže. Tek poslednjih par puta se vraćam ind. zonom, jer me stvarno mrzelo da kružim, iako i semafori znaju da smore.Ogi napisao:8 godina kako idem u Grcku uzastopno I nikada nisam ispeo da se vratim putem koji nije ind. zona, odnosno ring roadom kuda se I dolazi. Gledao sam SAT gde se opisuje pivratak I postoji samo put kroz ind. zonu I put kada se to prodje pa se krene prema Atini pa se kasnije iskljuci za Evzoni. Da li je to zapravo taj "pravi" put ?
Sa budalama se ne isplati svađati. Prvo te spuste na svoj nivo, a onda te dotuku na iskustvo!
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Put preko Dojrana je dobar I brz do ukljucenja na AP a onda je jos brzi.
Guzve na putu nema ni malo, kada god sam isao. Ja bih tuda isao, zapravo tuda I idem osim kada idem do rodjaka u Skoplje.

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Pa I ja sam to ocekivao, da se spustim sa nadvoznjaka jer ako se ne varam preko njega ides bilo da ides prema Tasosu ili Halkidikiju.noodles napisao:Mene je iGO u početku "vraćao" ne ind. zonom već tim putem po RR-u, pa se uključiš na Egnatia Odos i tek onda se isključiš ka Evzoniju, praktično isto kao i kad dolaziš (nadvožnjak pravo, desno Katerini). I par puta sam se tako vraćao, autoput, bez neke gužve, ali malo duže. Tek poslednjih par puta se vraćam ind. zonom, jer me stvarno mrzelo da kružim, iako i semafori znaju da smore.Ogi napisao:8 godina kako idem u Grcku uzastopno I nikada nisam ispeo da se vratim putem koji nije ind. zona, odnosno ring roadom kuda se I dolazi. Gledao sam SAT gde se opisuje pivratak I postoji samo put kroz ind. zonu I put kada se to prodje pa se krene prema Atini pa se kasnije iskljuci za Evzoni. Da li je to zapravo taj "pravi" put ?
Evo sta pokazuje Igo, najnovije mape pa mi vi recite da li je to to:

Nije. Nađi neku međutačku na samom autoputu Egnatia Odos kod mesta Chalastra.
https://goo.gl/maps/zpaLtGsddDK2
Evo ga to isključenje (ukupno drugo po redu na Ring Roadu - prvo ide kroz ind. zonu) za Evzoni i Skopie
https://goo.gl/maps/7Gnb2F6cCho
https://goo.gl/maps/zpaLtGsddDK2
Evo ga to isključenje (ukupno drugo po redu na Ring Roadu - prvo ide kroz ind. zonu) za Evzoni i Skopie
https://goo.gl/maps/7Gnb2F6cCho
Nisam siguran da li je brže, samo smo jednom išli kroz ind. zonu.
Dosta je duže, i onda navigacija bira kraći put. Google kaže +17 km i ipak +7 minuta.
Na ovoj slici imaš neku kerefeku kod Ag. Atanasios, ali to je to isključenje sa Egnatia Odos.
Dosta je duže, i onda navigacija bira kraći put. Google kaže +17 km i ipak +7 minuta.
Na ovoj slici imaš neku kerefeku kod Ag. Atanasios, ali to je to isključenje sa Egnatia Odos.