Crna Gora kolima

Iskustva sa putovanja, razne informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
aviator
Banned
Reactions:
Pridružio se: 24 Nov 2014, 10:41
Garaža: Peugeot 308 1.6 HDI

Re: Crna Gora kolima

Post od aviator »

*ebeš tork, kad ti iz krivine izleti nekoliko dobrovoljnih davalaca organa, od kojih bar par njih vozi stojeći!

Juče je, na izlazu iz Pljevalja, jedan takav podleteo pod kamion i možda usrećio nekog na listi čekanja za transplataciju.
maniaxxx
Reactions:
Pridružio se: 14 Nov 2012, 20:34

Post od maniaxxx »

Da znaš da se ne sečam nekih ludih motorista ili jih nije bilo ili sam ja navikao pa ni ne trzam.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Kakav komentar avijatore...........

Korisnikov avatar
aviator
Banned
Reactions:
Pridružio se: 24 Nov 2014, 10:41
Garaža: Peugeot 308 1.6 HDI

Post od aviator »

Ko se čuva i Bog ga čuva.
Narodna poslovica.
Korisnikov avatar
rade74
Reactions:
Pridružio se: 31 Mar 2013, 17:29

Post od rade74 »

LukaMaletin napisao:Da , svi mi govore za tu "putarinu" i necu ici preko Višegrada, vec preko Loznice ulazim. Nadam se da ce biti bez kazne :D

Sent from my XT1635-02 using Tapatalk
Oko Foce stoje redovno, ja uvek platim 10e.
Tacno gledaju nase table.
Pazi tu na ogranicenje.

Sent from mTalk
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Ja ih tu samo jednom videh, preskočiše me. Da ne čuje zlo, u BiH me nisu nikada zaustavili.

Što se spomenute trase tiče, Aviator je to opisao dosta dobro. Kolovoz sa lošim ivicama, relativno uzan, ljudi seku krivine. Bio je i neki skup motociklista, verovatno, mnogo ih je prošlo, u grupama. Da se drže svoje trake, sve bi bilo u redu.

TT

ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Pre ce biti da automobili seku krivine al ajde.
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

maniaxxx napisao: 23 Avg 2017, 20:19 547
Ne mogu da procenim da li je bolje preko valjeva ili ici na bg pa ibarsku, tada ima 50km vise ali se hvata i dobar deo autoputa (ns-bg, obilaznica, ljig-preljina), dok preko valjeva nema ni 1 km autoputa.
markoue
Reactions:
Pridružio se: 21 Nov 2016, 15:56
Garaža: Passat B7 2.0 TDI, PUG 307 1.6 16V

Post od markoue »

Ja sam pre za drugu varijantu, ako biras samo izmedju te 2. Jesi li razmisljao od Beograda preko Topole da ides?
Сад му није ништа...
Korisnikov avatar
rade74
Reactions:
Pridružio se: 31 Mar 2013, 17:29

Post od rade74 »

Ja sam uvek za put BiH.
Krenem u 4 tamo sam u 12 i milina.

Sent from mTalk
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

masaivan napisao: 23 Avg 2017, 15:51 Cene goriva su na svim pumpama iste
Benzin 98 1.25
Benzin 95 1.22
Dizel 1.09
LPG 0.55
More slano i hladno, iako redovni gosti kazu da je toplo znatno toplije nego prosle godine.
U prodavnicama standardni artikli kao u nasim radnjama.
Gorivo je jeftinije kad sam ja bio, kraj jula, početak avgusta (10 dana). Nigde dizel nisam video skuplji od 1,07 a ponegde i 1,02. Na bezolovni nisam obraćao pažnju. Sipao sam gorivo u Nikšiću i u Petrovcu, tu je bilo 1,07, kao i na ostalim pumpama usput (EKO petrol sam gledao ulgavnom).
Inače temperatura mora kad sam ja išao bila je od 27 do 29 stepeni što je toplije od bazena. Zadnjih 4-5 dana je bila vrela kad se uđe i pliva.
Putevi su im mnogo bolji nego u Srbiji. Na njihovoj granici nema zadržavanja, niti gledaju dokumenta, pogotovo ako si sa porodicom, samo mahnu. Ja sam imao peh da je pukao sistem na Jabuci pa smo čekali sat i nešto. U povratku smo išli na Brodarevo i čekali 10 minuta.

Ko ide iz Zemuna ili centralnih delova Beograda, najbolja i najkraća deonica je na Mladenovac autoputem pa preko Topole i Rudnika ka Čačku. Nema nikog na putu bukvalno. Pošto je sad sređen kanjon Morače nema potrebe ići na Žabljak, mada sam išao tuda ka CG da vidim malo lepog puta i da svratimo na Žabljak.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Darko napisao: 23 Avg 2017, 23:42
maniaxxx napisao: 23 Avg 2017, 20:19 547
Ne mogu da procenim da li je bolje preko valjeva ili ici na bg pa ibarsku, tada ima 50km vise ali se hvata i dobar deo autoputa (ns-bg, obilaznica, ljig-preljina), dok preko valjeva nema ni 1 km autoputa.
Ja sam isao na Valjevo pa se ukljucivao posle kod Pozege cini mi se. Dobar je put. Imas posle valjeva jedno 3-5km haos puta gde malo zazmuris, ostalo je ok.
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
dunx81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:20
Garaža: Civic 1.8

Post od dunx81 »

+1
Nema guzve,jedino preko Divcibara ako ti se zabode neki kamion ali generalno put je rasterecen. Idem tuda godinama i jedina guzva koju vidim je od Pozege do odvajanja ka Jabuci posle Prijepolja.

t

Korisnikov avatar
LukaMaletin
Reactions:
Pridružio se: 31 Maj 2015, 23:43
Garaža: Renault Clio 1.5 dci 2015

Post od LukaMaletin »

Ja ne bi razmišljao o Beogradu Darko uopšte, ili Valjevo , pa posle prelaz jabuka , tuda Cu u povratku , a druga opcija je Bosna koja mi je u sećanju ostala skroz okej :) Di ćeš ti Darko u CG ?

Sent from my XT1635-02 using Tapatalk

Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

Mislio sam do budve par dana ali jos se dvoumim :zbunjen:

Da li moze neko da obelezi taj put preko topole na nekoj mapi, ne znam kuda se ide. Cisto da znam i za taj pravac.

Da li pocetkom septembra mogu biti guzve na granici. Mislim na onu glavnu granicu, brodarevo ili kako se vec tacno zove?
Odgovori