Crna Gora kolima
Re: Crna Gora kolima
*ebeš tork, kad ti iz krivine izleti nekoliko dobrovoljnih davalaca organa, od kojih bar par njih vozi stojeći!
Juče je, na izlazu iz Pljevalja, jedan takav podleteo pod kamion i možda usrećio nekog na listi čekanja za transplataciju.
Juče je, na izlazu iz Pljevalja, jedan takav podleteo pod kamion i možda usrećio nekog na listi čekanja za transplataciju.
Da znaš da se ne sečam nekih ludih motorista ili jih nije bilo ili sam ja navikao pa ni ne trzam.
Kakav komentar avijatore...........
Ko se čuva i Bog ga čuva.
Narodna poslovica.
Narodna poslovica.
Oko Foce stoje redovno, ja uvek platim 10e.LukaMaletin napisao:Da , svi mi govore za tu "putarinu" i necu ici preko Višegrada, vec preko Loznice ulazim. Nadam se da ce biti bez kazne![]()
Sent from my XT1635-02 using Tapatalk
Tacno gledaju nase table.
Pazi tu na ogranicenje.
Sent from mTalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ja ih tu samo jednom videh, preskočiše me. Da ne čuje zlo, u BiH me nisu nikada zaustavili.
Što se spomenute trase tiče, Aviator je to opisao dosta dobro. Kolovoz sa lošim ivicama, relativno uzan, ljudi seku krivine. Bio je i neki skup motociklista, verovatno, mnogo ih je prošlo, u grupama. Da se drže svoje trake, sve bi bilo u redu.
TT
Što se spomenute trase tiče, Aviator je to opisao dosta dobro. Kolovoz sa lošim ivicama, relativno uzan, ljudi seku krivine. Bio je i neki skup motociklista, verovatno, mnogo ih je prošlo, u grupama. Da se drže svoje trake, sve bi bilo u redu.
TT
Pre ce biti da automobili seku krivine al ajde.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Ne mogu da procenim da li je bolje preko valjeva ili ici na bg pa ibarsku, tada ima 50km vise ali se hvata i dobar deo autoputa (ns-bg, obilaznica, ljig-preljina), dok preko valjeva nema ni 1 km autoputa.
Ja sam pre za drugu varijantu, ako biras samo izmedju te 2. Jesi li razmisljao od Beograda preko Topole da ides?
Сад му није ништа...
Ja sam uvek za put BiH.
Krenem u 4 tamo sam u 12 i milina.
Sent from mTalk
Krenem u 4 tamo sam u 12 i milina.
Sent from mTalk
Gorivo je jeftinije kad sam ja bio, kraj jula, početak avgusta (10 dana). Nigde dizel nisam video skuplji od 1,07 a ponegde i 1,02. Na bezolovni nisam obraćao pažnju. Sipao sam gorivo u Nikšiću i u Petrovcu, tu je bilo 1,07, kao i na ostalim pumpama usput (EKO petrol sam gledao ulgavnom).masaivan napisao: 23 Avg 2017, 15:51 Cene goriva su na svim pumpama iste
Benzin 98 1.25
Benzin 95 1.22
Dizel 1.09
LPG 0.55
More slano i hladno, iako redovni gosti kazu da je toplo znatno toplije nego prosle godine.
U prodavnicama standardni artikli kao u nasim radnjama.
Inače temperatura mora kad sam ja išao bila je od 27 do 29 stepeni što je toplije od bazena. Zadnjih 4-5 dana je bila vrela kad se uđe i pliva.
Putevi su im mnogo bolji nego u Srbiji. Na njihovoj granici nema zadržavanja, niti gledaju dokumenta, pogotovo ako si sa porodicom, samo mahnu. Ja sam imao peh da je pukao sistem na Jabuci pa smo čekali sat i nešto. U povratku smo išli na Brodarevo i čekali 10 minuta.
Ko ide iz Zemuna ili centralnih delova Beograda, najbolja i najkraća deonica je na Mladenovac autoputem pa preko Topole i Rudnika ka Čačku. Nema nikog na putu bukvalno. Pošto je sad sređen kanjon Morače nema potrebe ići na Žabljak, mada sam išao tuda ka CG da vidim malo lepog puta i da svratimo na Žabljak.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ja sam isao na Valjevo pa se ukljucivao posle kod Pozege cini mi se. Dobar je put. Imas posle valjeva jedno 3-5km haos puta gde malo zazmuris, ostalo je ok.
+1
Nema guzve,jedino preko Divcibara ako ti se zabode neki kamion ali generalno put je rasterecen. Idem tuda godinama i jedina guzva koju vidim je od Pozege do odvajanja ka Jabuci posle Prijepolja.
t
Nema guzve,jedino preko Divcibara ako ti se zabode neki kamion ali generalno put je rasterecen. Idem tuda godinama i jedina guzva koju vidim je od Pozege do odvajanja ka Jabuci posle Prijepolja.
t
- LukaMaletin
- Pridružio se: 31 Maj 2015, 23:43
- Garaža: Renault Clio 1.5 dci 2015
Ja ne bi razmišljao o Beogradu Darko uopšte, ili Valjevo , pa posle prelaz jabuka , tuda Cu u povratku , a druga opcija je Bosna koja mi je u sećanju ostala skroz okej
Di ćeš ti Darko u CG ?

- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Mislio sam do budve par dana ali jos se dvoumim
Da li moze neko da obelezi taj put preko topole na nekoj mapi, ne znam kuda se ide. Cisto da znam i za taj pravac.
Da li pocetkom septembra mogu biti guzve na granici. Mislim na onu glavnu granicu, brodarevo ili kako se vec tacno zove?

Da li moze neko da obelezi taj put preko topole na nekoj mapi, ne znam kuda se ide. Cisto da znam i za taj pravac.
Da li pocetkom septembra mogu biti guzve na granici. Mislim na onu glavnu granicu, brodarevo ili kako se vec tacno zove?