Detailing
Re: Detailing
kako zatvorena, ja tamo kupio sijalicu pre par dana 

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Tuzno ali istinito, ja prosao pre par dana i smorio se sto su zatvorili...
Molim te, sad kad nađem neku radnjucu ne ulazi tu da kupuješ sijaliceNexT napisao:kako zatvorena, ja tamo kupio sijalicu pre par dana

I ja sam se smorio, mora da je slab promet jbg
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
znaci sledeci put po sijalicu na pumpu, pa ce da mi naplate 3x skuplje, ili u auto miku, a do tamo cu da potrosim jos toliko goriva

Sad provaljujem gde parkiraš puga, juče i danas zauzima prvo mesto, sa vozačeve strane prazno da niko ne guli kad otvara vrata 

Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
I juce i danas je parkiran u sredini parkinga 

Re: Одг: Detailing
Onda to nije tvoje pogrebo preduzeće jbg ista boja, felne, blizu radnje ovo što je zatvorena... jbg pogreši čovek, vidim još ovaj čist, sija se ko nov 
Nego, ima li gde ovo za gume sem u Žarkovu?
TapaTalk post

Nego, ima li gde ovo za gume sem u Žarkovu?
TapaTalk post
Sa istim felnama nema u kraju. Tj nema nigde
Jedino ako nisi video kad sam bio kod ortakinje...

Jedino ako nisi video kad sam bio kod ortakinje...
NexT napisao:kako zatvorena, ja tamo kupio sijalicu pre par dana
Gde sad kupujete? Ima li na NBGD neka dobra radnja sa tim stvarčicama kao npr. što je lav auto? Da ima mirise, sijalice, kozmetika itd.Rakhil napisao:Tuzno ali istinito, ja prosao pre par dana i smorio se sto su zatvorili...
Sijalice u Tosinom, u sklopu onih prodavnica, kao mali TC. Kad se udje na kapiju u prvoj "zgradi" desno, prodaju samo osvetljnje, sijalice, rotacije i tako te gluposti...
kozmetiku mirise i slicno ni ne kupujem, to sve imam u perionici...
kozmetiku mirise i slicno ni ne kupujem, to sve imam u perionici...
ljudi treba mi jedna preporuka, radicu uskoro farbanje nekih delova auta, a majstor je rekao da ce i da polira auto, da bi izvukao i neke riseve, a i hoce da popuni cetkicom one rupice. e sad mene interesuje koji vosak da kupim pa da mu dam da mi i izvoskira auto, ili ako ne sam da ga izvoskira, da bih ga zastitio da ne izbledi.
evo posle duzeg vremena da se javim,imao sam neke probleme za koje sam se posteno namucio da resim
izvinjavam se onima kojima sam obecao proizvode i ostalo,zaista sam bio u haosu
evo slicica nekih mojih radova,posto zadnje strane su uglavnom pisanje bez slika
xsara koja je stajala 1+god ispod nekog drveta,pa se nakupilo smole u pm,i bilo je puno sitnijih ostecenja na laku

i octavia na kojoj lak i nije bio u tako losem stanju sto se tice swirlova ,ali zato ogrebotine koliko `oces,svuda gde se vide komadici trake zalpljeni je trebalo popuniti bojom pa vodena,na to sma najvise vremena proveo

ako je ovo previse slika,moderatori neka obrisu
pozdrav
izvinjavam se onima kojima sam obecao proizvode i ostalo,zaista sam bio u haosu
evo slicica nekih mojih radova,posto zadnje strane su uglavnom pisanje bez slika
xsara koja je stajala 1+god ispod nekog drveta,pa se nakupilo smole u pm,i bilo je puno sitnijih ostecenja na laku

i octavia na kojoj lak i nije bio u tako losem stanju sto se tice swirlova ,ali zato ogrebotine koliko `oces,svuda gde se vide komadici trake zalpljeni je trebalo popuniti bojom pa vodena,na to sma najvise vremena proveo

ako je ovo previse slika,moderatori neka obrisu
pozdrav
Sta bre previse?
Za rad

Za rad

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Baš sam se pitao što te nema. Drago mi je da si se javio!
Nema šta, vidi se da je odrađeno vrhunski, a mi koji smo gledali kako radiš znamo koliko je tu truda uloženo!
Nema šta, vidi se da je odrađeno vrhunski, a mi koji smo gledali kako radiš znamo koliko je tu truda uloženo!
Posetite www.garaza.rs !