Fala Bogu da neko prokomentarise "profesoricu".
@Misha
Parking je problem u krugu hotela. Nema konkretno parking mesto nego se zabada ko gde stigne izmedju drveca i na 15-20 obelezenih mesta. Ne volim da se guram, jer onda mnogo rizikujem da dobijem vratima po autu ili ne daj Boze nesto jos gore, tako da sam parkirao izvan kompleksa, uz samu ogradu hotela. Ni tamo nema puno mesta, ali nadje se cesto. Hladovina je tu celog dana, sto je dobro, jedino sto je auto van kapije hotela (iako ga vidis). Sad cu probati da nadjem neku fotku na kojoj se vidi parking.
Za decu ima mini-igraliste sa ljuljaskama, toboganom, klackalicom... ima i onaj "typhoon" sto, gde se udara pak kao u hokeju, kao i stoni fudbal. Aranzman sam uplatio pocetkom juna i kostalo je 980 eur za nas dvoje polupansion 10 dana. Cerkica od 2 god ne placa nista naravno. Kasnije sam doplatio jos 150 eur za dodatna 2 dana ali samo nocenje sa doruckom. Vecera im je nekad super, a nekad bukvalno ne znam sta da jedem. Neko dinstano meso kao iz gulasa je uvek tu, onda onaj mastan krompir nit' zapecen nit' kuvan nego nesto izmedju, pa ravioli sa paradajzom... to je standardno. E sad ima uvek jos neko jelo pa kad se sta zalomi. Nekad bude neka musaka od patlidzana, katastrofa... jednom je bila pizza, jednom klasicna grcka musaka sto je odlicno. Ponekad stave kuvara pa na licu mesta nesto pravi i tada uvek bude dobro. Jednom je pravio neko flambirano meso - ludilo. Drugi put nesto kao carbonara spaghetti, isto odlicno. Utorkom je barbecue party i tada je zaista fenomenalno meso sa rostilja, ali zalomi se kad je lose i onda palis kola i ides u Nikiti po gyros, a to bas i nije lepo s obzirom da si uplatio polupansion. Standardno ima uvek 20-tak razlicitih salata , lubenice, dinje, breskve, kao i nekoliko vrsta kolaca, tako da gladan svakako ne mozes ostati.
Preko bookinga je u trenutku kada smo mi uplatili bilo 1050 eur za 10 dana samo sa doruckom, tako da je ovo preko Kontikija delovalo odlicno, jer je em jeftinije, em polupansion.
Sobe nisu nista posebno. Radjene su u nekom "etno" fazonu, da izgleda starinski, ali to meni upravo izgleda krndeljasto. Televizor iz 80-tih, klima iz 70-tih kakvu nisam nikad do sada video. Split sistem, ali neka praistorijska, nema daljinski nego pored nje neki panel gde nema tastere nego prekidace. Radi dobro, na srecu. Sobe na spratovima su bolje jer su nove, a u prizemlju su losije. Dva puta sam trazio da dobijemo sprat i na kraju su nam ipak dali prizemlje. Cim smo usli u sobu rekao sam to recepcionarki i ona je rekla cim bude slobodno nesto na spratu, prebacice nas, za 2-3 dana... Naravno, bolelo ih je dupe da nas prebacuju. Da sam uplatio preko Bookinga druga bi bila pesma, ali ovako kad dodjes sa vaucerom agencije (platio si unapred) onda si stavljen pred svrsen cin i nemas puno prostora da se raspravljas i pregovaras. Jbg, ipak je izgleda najbolja opcija otici dole i na licu mesta videti sobu, pa pricati o ceni i pogadjati se.
No dobro, soba mi svakako nije prioritet. Vise nervira ta cinjenica, nego sto zaista smeta. Gdegod da odem ne moze mi biti kao kod kuce. U sobi smo uglavnom spavali i provodili mozda sat vremena (ili manje) dnevno mimo spavanja. Uvek si ili na dorucku/veceri ili na plazi ili setas ili si negde kolima (Nikiti, Neos Marmaras, Sarti...)
Jedina ozbiljna zamerka zbog koje ne bih isao ponovo je sto nemaju wi-fi u sobama. Ostalo mogu da progutam. To naravno ne znaci da je ostalima isto bitno. Nekog zabole za wi-fi, a mozda ce ga nervirati nesto drugo ili ce mu biti savrseno. Sto ljudi - sto cudi. Dobro je kod hotela sto sve imas na jednom mestu. Nista nije WOW, ali je sve prosecno dobro i kao sklop je ok. Blizu je Nikiti, lepa je basta, ok je plaza, cena je fer, hrana je prosecna, osoblje uglavnom korektno. Kome se ne svidja, na samo 100-200m dalje ima Danai Beach sa 5* , ali tamo je 10 dana oko 5.500 eur
EDIT - nemam sliku parkinga, ali imam snimak na kameri. Snimao sam hotel i put od hotela do Nikitija

pa mogu da okacim negde.