Послато са m2 уз помоћ Тапатока
Da li si siguran da tako funkcionise?Vladapetr napisao: 08 Sep 2017, 22:07 Aplikacija je prilično glupa. Ne koristi merenje brzine tj gps za proračun, nego ima unete sve naplatne rampe i njihovu razdaljinu. Treba da klikneš na kojoj ulaziš a na kojoj izlaziš pa aplikacija naprosto uključi štopericu koja prikazuje vreme za koje smeš da stigneš do izlaza.
Jos jednom pricas napamet i netacno.Vladapetr napisao:Aplikacija je prilično glupa. Ne koristi merenje brzine tj gps za proračun, nego ima unete sve naplatne rampe i njihovu razdaljinu. Treba da klikneš na kojoj ulaziš a na kojoj izlaziš pa aplikacija naprosto uključi štopericu koja prikazuje vreme za koje smeš da stigneš do izlaza.
Pametnom dosta...Vladapetr napisao:Aplikacija je prilično glupa. Ne koristi merenje brzine tj gps za proračun
Ja u rezultate board-a mog automobila nemam puno poverenje, pa ću probati sa nekom drugom aplikacijommasaivan napisao: 09 Sep 2017, 08:14 Imate nekoliko aplikacija sto izmedju ostalog mere prosecnu brzinu a i svaki noviji auto ima tu opciju.
Suvisno je i odgovarati na ovaj post, a svi mogu da vide i zakljuce.Vladapetr napisao:Vidim da ti je problem da ispratiš složeniji tekstAli kapiram, jurnjava po autoputu kako bi uslikao zanimljive tablice ume da ostavi traga na čoveku
Probaću da razložim na delove, možda pomogne:
1. Prilikom pokretanja aplikacija ne koristi gps da odredi tvoju poziciju, nego treba da uneseš na kojoj rampi ćeš da uđeš.
2. Takođe, moraš da uneseš i gde ćeš da izađeš.
3. Ovo što sam napisao se jednostavno proveri: instaliraj aplikaciju i pokreni je. Merenje (klik na START) ne možeš da aktiviraš dok ne uneseš ona dva polja. Ja sam, sedeći u svojom stanu na NBGD, uneo da ulazim u Šimanovcima a izlazim u Rumi, a aplikacija je počela da meri i napisala da ne smem za manje od 13min da se pojavim na Rumskoj petlji![]()
4. Šta aplikacija kasnije radi, kako kalkuliše itd... meni je potpuno nebitno jer je GLUPO da koristim nešto što u startu moram da kliknem 8 puta i da listam dva menija, kako bih ga uopšte pokrenuo. Suludo je i pomišljati na tako nešto dok prolaziš kroz traku naplatne rampe.
Ja u rezultate board-a mog automobila nemam puno poverenje, pa ću probati sa nekom drugom aplikacijommasaivan napisao: 09 Sep 2017, 08:14 Imate nekoliko aplikacija sto izmedju ostalog mere prosecnu brzinu a i svaki noviji auto ima tu opciju.