Suzuki SX4 S-Cross 2013
Re: Suzuki SX4 2013

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Nista se ne vidi

Mogu ja da odem do Španije, potražim test modele, skinem zaštitu, fotkam ih i slike postavim na forum. Uopšte mi nije problem 

Sto se tice noviteta u tebe ne sumnjam 

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
I dalje ispod ove maske vidim Kaškaija sa Suzukijevim znakom. Definitivno je izdužen, ništa od one bombaste siluete iz prve generacije. Sa druge strane, verujem da će sve drugo biti unapređeno u odnosu na prvu generaciju.
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Sloba napisao:Definitivno je izdužen, ništa od one bombaste siluete iz prve generacije. Sa druge strane, verujem da će sve drugo biti unapređeno u odnosu na prvu generaciju.

Cekam slike bez maske,bas me zanima kako izgleda enterijer i koji ce motori biti u ponudi.
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Zadnji deo sa S-Cross Concepta.

misha napisao:
Cekam slike bez maske,bas me zanima kako izgleda enterijer i koji ce motori biti u ponudi.
Ja cekam restyle, suzuki nekako tradicionalno napravi najbolji auto tek posle restyle verzije

Sto se motora tice, potreban mu je jedan dobar dizel agregat novije generacije. Neki 1.6 oko 130 KS bi bio prava mera. Za benzice se ne brinem, tu je suzuki uvek imao dobar izbor.
Potrebno je unaprediti zvucnu izolaciju i kvalitet plastike u kabini. Iskren da budem, sumnjam da ce ovde biti neki veliki pomak napred, ali na nama je da ocekujemo

- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Slazem se,taman da prelezi decije bolesti.RINGE napisao:Ja cekam restyle, suzuki nekako tradicionalno napravi najbolji auto tek posle restyle verzije

Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Momci jel još neko čuo da će Fiat praviti brata blizanca ovog novog Suzukija?
Ista fora kao i Seidici.
Ista fora kao i Seidici.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Na koje modele misliš?RINGE napisao:suzuki nekako tradicionalno napravi najbolji auto tek posle restyle verzije
Tako bi trebalo biti, ali ipak SX4 je nakon redizajna zadržao sve poznate mane. Jesu male, ali su ostale (škripanje vozačevog sedišta, kuckanje prednjih prozora o ram kada su delimično spušteni, vitoperenje vrata pretinca ispred suvozača, beljenje bočnih lajsni).misha napisao:Slazem se,taman da prelezi decije bolesti.
Mislim konkretno na SX4 i swift. Oba su mi se bas svidela tek posle redizajna.
Kad se javljaju ove decije bolesti koje si naveo? Ja ih jos nemam za ovih 8k km ali predpostavljam da je to jos uvek mala kilometraza
Kako god, sve sto si navao je potpuno u Suzuki duhu.
Kad se javljaju ove decije bolesti koje si naveo? Ja ih jos nemam za ovih 8k km ali predpostavljam da je to jos uvek mala kilometraza