To je bio totalni šok, da niko nije uspeo da se otrgne i uslika.Saša napisao: 27 Sep 2017, 21:56 Gadno ga je i videti. Odsekli mu zadji deo kabine (kao kad bi pravio pik-ap od njega) pa ubacili pola metra lima i onda to što su odsekli zavarili ponovo na to dole. I tako dobili kao neki pik-ap sa povišenim zadnjim delom. .![]()
Tražio sam sliku po Netu ali nema nigde. Isti kao moj, crven, Classic.
Mobile uploads
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Re: Mobile uploads :)
Parkiran je u dvoristu EV, pa kad budem prolazio slikacu 
Sent from my SM-J500FN

Sent from my SM-J500FN
Volan bode oci,ne uklapa se u ostatak okruzenja. Kao da je ubacen iz 10 god.starijeg modela.shandu90 napisao:![]()
Interesantno je i kako on to mota. Ima mu sigurno 7-8m.Darko napisao:Meni je kod pasata slepa interesantno to kako sa tim motorom (dizel je. Cuje se kao kao fabricki 1.6d) povuce tu svu gvozdjuriju na sebi sa sve natovarenim autom. Ajde i to nekako, nego kako jos na sve to povuce jos i jednu prikolicu sa autom na sebi.
Послато са m2 уз помоћ Тапатока
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Tek u CC-u sto ne stoji taj volan. Sednes u napucan primerak i ono volan kao u mojoj astridunx81 napisao:Volan bode oci,ne uklapa se u ostatak okruzenja. Kao da je ubacen iz 10 god.starijeg modela.shandu90 napisao:![]()

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Ključna stvar: da li je ugrađen zadnji (ili 4x4) pogon? Ako je ostavljen samo prednji, to je takođe problem za vuču dugačkog tereta, a posebno prikolice.Darko napisao: 27 Sep 2017, 21:58 Meni je kod pasata slepa interesantno to kako sa tim motorom (dizel je. Cuje se kao kao fabricki 1.6d) povuce tu svu gvozdjuriju na sebi sa sve natovarenim autom. Ajde i to nekako, nego kako jos na sve to povuce jos i jednu prikolicu sa autom na sebi.![]()
Ђенерал Јанковић
Snadu90
RC Z
RC Z
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Leptejebo dal je ovo realnosnork napisao: 28 Sep 2017, 06:46Ključna stvar: da li je ugrađen zadnji (ili 4x4) pogon? Ako je ostavljen samo prednji, to je takođe problem za vuču dugačkog tereta, a posebno prikolice.Darko napisao: 27 Sep 2017, 21:58 Meni je kod pasata slepa interesantno to kako sa tim motorom (dizel je. Cuje se kao kao fabricki 1.6d) povuce tu svu gvozdjuriju na sebi sa sve natovarenim autom. Ajde i to nekako, nego kako jos na sve to povuce jos i jednu prikolicu sa autom na sebi.![]()

- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI

mora da je neki 1.9tdi unutra, ne može drugačije
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Realno je... VW Passat dizel, što vas to toliko čudi 

- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Plug da mu zakačiš - ima da ore 

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Treba naci hdiHKS napisao:Snadu90
RC Z

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
I dalje čekamo da vidimo tu jedinstvenu dizajnersku kreaciju, pardon budževinu.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...