Dobro veče
Re: Dobro veče
Zemlja se pretvara u tursku seriju na zalost.
Jos sirotinji da serviraju kolace uz vencanje.
Jos sirotinji da serviraju kolace uz vencanje.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Danas sipam gas na Petrolu na izlasku iz NS-a i vidim da se nešto dešava sa autom pored mene, vlasnik i žena koja tu toči pokušavaju da ga guraju, ali im ne ide. Priskočim da pomognem i saznam od vlasnika da je sipao benzin umesto dizela. Srećom odmah ukapirao i nije ga palio. Odgurali smo ga tu na parking pumpe. Renault Fluence.
TT
TT
Uf gadan zajeb. Mislim da dizel lakše podnosi benzin, nego obrnuto.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Da, to je lakša varijanta. Ako nije sipao mnogo benzina, samo neka ostatak rezervoara napuni dizelom, i neće biti nikakvih problema. Da je obrnuto - sipao dizel u benzinca, ne bi ga valjalo paliti pre nego što izvadi pogrešno gorivo iz rezervoara.
Ђенерал Јанковић
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Nemoj me zaje*avati da gledas to???Pulp Fiction napisao: 07 Okt 2017, 15:07 Prebacim sad na ovo kraljevsko venčanje na prvoj, kad neki beli oldtajmer ide po mladu nemam pojma koji je model, ali iza njega odmah bela Gulia, auuu kako dobro izgleda.![]()

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Ja danas sedim u kafani znak pitanja. Kad ispred vencanje Karađorđevića koje spominjete. Cak stavili video bim za one koje ne mogu da udju u crkvu. Video sam i ja ispred parkiranu djuliju sa KG tablama. Do jaja je.
Inace nisam usao u garazu. Nasao slobodno mesto u balkanskoj, taman posle dva se ne placa.
Inace nisam usao u garazu. Nasao slobodno mesto u balkanskoj, taman posle dva se ne placa.
Darko stari monarhista
Vidiš kako si se odao sam
Izlet, trte, mrte

Vidiš kako si se odao sam

Izlet, trte, mrte
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Bolje kralj nego picousti 

.
Послато са m2 уз помоћ Тапатока

Послато са m2 уз помоћ Тапатока
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
Pa monarhista samDelija napisao: 07 Okt 2017, 18:13Nemoj me zaje*avati da gledas to???Pulp Fiction napisao: 07 Okt 2017, 15:07 Prebacim sad na ovo kraljevsko venčanje na prvoj, kad neki beli oldtajmer ide po mladu nemam pojma koji je model, ali iza njega odmah bela Gulia, auuu kako dobro izgleda.![]()
![]()

Ma video sam dok sam prebacivao i kao opa sta je ovo, a taman ta kola bila. Sjajna je baš. I onda ostavim na tome i odgledam sve hahahaa
NJUZ OBAVEŠTENJE:invictus napisao: 07 Okt 2017, 13:09 E nasmejah se do bola, a intelektualci.
Ovo gori ispadose od onih "vodjinih" krezubih koji idu uz pokretne stepenice koje idu na dole.
Ne znas koji su gori, jbt.
https://youtu.be/GVsyFCPUyVY
Sent from out of space
Prema informacijama koje smo dobili od čitalaca, sinoć je na mitingu Pokreta slobodnih građana jedna "novinarska" ekipa prilazila ljudima, predstavljajući se da je deo redakcije Njuz.neta i Mr.Zajebavancija. Rekli su im da snimaju prilog za "Njuz dnevnik", zbog čega su im postavili niz apsurdnih pitanja u duhu Njuza, na koje su dobili iste takve odgovore.
Njuz i Mr Zajebavancija obaveštavaju javnost da nemaju nikakve veze sa ovim prilogom, kao ni sa činjenicom da su izjave građana izvučene iz satiričnog konteksta, kakav su oni mislili da će imati, a koje se već se čitav dan emituju u medijima bliskim režimu, sa ciljem da se simpatizeri opozicije predstave kao glupi i neobrazovani.
Sve što za sada možemo da kažemo je da pokušavamo da utvrdimo ko je "novinar", koji se lažno predstavio u naše ime i zloupotrebio ove građane, ali je naša istraga došla u ćorsokak. Sve što smo uspeli da saznamo jeste da je član Srpske napredne stranke, da mu je ime isto kao ime jedne životinje, a da mu roditelji imaju neke veze sa pisanje. Istina, dosta lošim pisanjem. Ali, to je sve što smo saznali, bukvalno nemamo predstavu o kome je reč.
Сад му није ништа...
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Kad god pomislim da nema dalje, uverim se da ima... 

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ovako nesto kod nas je teoretski nemoguce jos bar 100 godina...
http://www.blic.rs/vesti/svet/nemilosrd ... aj/5p5sjse

http://www.blic.rs/vesti/svet/nemilosrd ... aj/5p5sjse
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Tamo mafija nije imala državu kao kod nas, gde što se samo produžilo linijom manjeg otpora.
Boringly average, but also perfect for school run mums